3,6

Medio

Tablet 16" met Windows 11

Tablet 16" met Windows 11:
Prima aparaat. Opzich prijs-kwaliteit goed. Het einige tablet met zo groot scherm op de market die draait Windows 11. Native. Gewoon. En, wat meest belangrijk is, zonder problemen. Volgens mij, goede merk met wat budget aparaten, maar die doet wel.

29 de abril de 2026

Louche praktijken bij GMRpc (ScreenOn)

In oktober 2023 kocht ik een PC met Windows11 Pro.
Onlangs wilde Windows niet updaten.
De oorzaak was onder andere een heel oude processor van het type i5-4460 uit 2014 (en een heel oud moederbord).

De hardware-eisen voor Windows 11 zijn onder meer een processor uit de 9de generatie of hoger.
Mijn nog geen 2 jaar oude PC is afgeschreven.

Willens en wetens malverseert GMRpc (ookwel ScreenOn genoemd) door zeer gedateerde componenten in hun "nieuwe" PC's te monteren. Hardware-eisen worden omzeild door Windows11 met een truc op de PC te plaatsen.

Veelvuldig telefonisch overleg had geen succes.

Het bedrijf handelt onder GMRpc.nl / ScreenOn.nl en via Bol.com.

Mijn advies: blijf weg bij GMRpc en ScreenOn. Het zijn oplichters

16 de octubre de 2025