Bestilte to par ridebukser, Luna ArcticPro og Viola FlexPro, og de er så gode og lækre i kvaliteten. Er meget glad for dem! Og hurtig levering. Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller derfra 😍
La empresa ha respondido
Bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit. Jeg har prøvet ridebukserne, og de sidder fint. Ligeledes har jeg redet i dem en enkelt gang og vil sige, at de er ok at ride i - dejligt at de ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Tak for super god service. De første ridebukser jeg fik tilsendt var mindre end jeg havde forventet. Men intet problem - GMS Group fandt hurtigt et andet par vinterridebukser i nummeret større. Se... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har intet at sætte på hverken, levering, hastighed for pakken eller lign. Jeg har fået en meget flot behandling af Gms Group som sendte mig et ekstra sæt ridebukser efter en skuffende oplevelse me... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til GMS – din destination for unikke og kvalitetsprodukter til ryttere. Hvad adskiller os fra andre virksomheder? Vores moderne skandinaviske design, enestående pasform og gennemtestede stigbøjler. Hos os betaler du kun for kvaliteten, ikke for navnet på produktet.
AdresseKirke Værløsevej 38 st th, 3500 Værløse, 3500, Værløse, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Gms Group
Perfekt pasform - størrelses svarende.
God grip - og lynhurtig levering 📦

Respuesta de Gms Group
Virkelig god service! Lækreste kvalitet af tøj! Og mega hurtig levering!

Respuesta de Gms Group
Helt fantastisk god service på Hest og Rytter messen. På trods af det var søndag kort inden lukketid, så var det simpelthen så imødekommende personale og vi blev mødt med smil og meget stor hjælp. Absolut et sted vi vil handle igen!

Respuesta de Gms Group
De bedste bøjler og meget holdbare

Respuesta de Gms Group
At de er virkelige god til at forklar omkring deres stigbøjler og god pris

Respuesta de Gms Group
Virkelig god kvalitet og mega god hjælp fra medarbejderne og mega søde og hjælpsomme medarbejdere😊😊

Respuesta de Gms Group
Virkelig god kvalitet og rigtig god kundeservice😍 - kæmpe anbefaling😍😍

Respuesta de Gms Group
Mega god service og gode produkter

Respuesta de Gms Group
Mega god betjening og vejledning i diverse modeller!
Mega dejlige ridebukser! Dem skal jeg helt sikkert have i flere farver!!!

Respuesta de Gms Group
Gode produkter og fantastisk god service!

Respuesta de Gms Group
Har handlet hos HMS Group et par gange nu og det er super, at de pakke rog sender hurtigt, så mon utålmodige datter kan have tingene få dage efter 😊

Respuesta de Gms Group
Jeg er super begejstret for ridebukserne. De holder hvad de lover. De er dejlige at have på og er vandafvisende, hvilket er smart i det danske vejrklima :-)
Más información sobre otros tipos de reseñas.