Banner for go'energi A/S

go'energi A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

go energi hjalp mig ud af et bondefangeri som jeg blev inddraget i , da et selskab , gik fallit. jeg blev så overtaget af et andet selskab, som jeg så slåsser med nu , men de svarer aldrig tilbage, s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i mange år, og er megettilfreds med go-energi. Her er der tale om vestjysk mentalitet , hvor troværdighed er i højsædet. Her tager man også telefonen, hvis man har spørgsmål el... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er utrolig hurtigt at komme i kontakt med deres kundeservice , stort set ingen ventetid . Deres regninger er meget let forståelige , og vil man ændre på sit skønnede kvartals forbrug , er det mege... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Der har været en lidt kaotisk start med at flytte selskab. Jeg forstår ikke man bare kan flyttes frem og tilbage, mellem de forskellige selskaber uden man har samtykket

Información sobre la empresa

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Sobre go'energi A/S

Escrito por la empresa

go'energi logo
elprodukter ladebokse kontakt

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.

Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!

Strøm uden bøvl

Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.

go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.

Hos go’energi får du:

Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice

• 📞 87 11 34 00
  • 📧 post@go-energi.dk
  • 🕒 Mandag-torsdag: 7.30 - 15.30
  • 🕒 Fredag: 7.30 - 15.00
  • 🔒 Weekend: Lukket
  • 📍 Besøg os - du finder vores kontorer og åbningstider på vores hjemmeside.

Tilgængelig og go' kundeservice

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi bestræber os på at tage telefonen hurtigt og give dig kvalificeret hjælp med det samme. Vores kundeservice er fagligt stærk, nærværende og altid klar til at gøre en ekstra indsats - fordi vi elsker at hjælpe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

233 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

god service.

10 de marzo de 2026

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse og fem stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået go' kundeservice - det er nemlig noget, vi går meget op i ☺️

Har du spørgsmål, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Hav en rigtig go' fredag ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig modtagelse telefonisk og…

Venlig modtagelse telefonisk og hjælpsom og svare gerne på spørgsmål mm.

10 de marzo de 2026

Hej Annika

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med at være kunde hos go'energi. Dejligt at høre, at du har fået en god betjening ☺️

Vores kundeserviceteam sidder klar til at svare på spørgsmål, hvis du får brug for hjælp.

Hav en rigtig go' fredag ☀️

Kontaktbar

Det er en velsignelse, at man kan komme i kontakt med firmaet uden at skulle sidde i kø i timevis. Det lader også til at der er ens vilkår for alle kunder!

3 de marzo de 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med go'energi. Tilgængelighed er yderst vigtigt for os, og vi prioriterer at være tilgængelige for vores kunder ☺️

Vores vilkår kan man se på hjemmesiden - og det er selvfølgelig de vilkår, der gælder for vores kunder.

Har du det mindste spørgsmål, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

God service og god pris

28 de octubre de 2025

Hej kunde

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er godt tilfreds med servicen og priserne ☺️

Har du spørgsmål i fremtiden, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Rigtig go' dag til dig ☀️

God kundeservice

God kundeservice. 😊

27 de febrero de 2026

Hej Arne

Mange tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, vores kundeservice er god. Det er nemlig en af de ting, vi selvfølgelig går meget op i hos go'energi ☺️

Lokal og effektiv

6 de marzo de 2026

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Dejligt, at du har valgt go'energi. Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse med os ☺️

Alt perfekt

5 de marzo de 2026

Hej Dorte

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Hvor er det skønt at høre, at alt er gået perfekt ☺️

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god og professionel oplevelse…

En rigtig god og professionel oplevelse med Go energi. Hurtig er at komme i telefon kontakt med med service mindet medarbejder, det kan svare på samtlige spørgsmål😃

26 de febrero de 2026

Hej Allan

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Tilgængelighed og kompetent og go' kundeservice er nogle af de ting, vi går meget op i at give til kunder, så det er så skønt at høre, at det er det, du oplever ☺️

De er altid til rådighed

De er altid til rådighed

Hej Lars

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner ⭐

Skønt at høre, at du synes, vores kundeservice er lettilgængelig. Det betyder nemlig meget for os at være netop det ☺️

Har du det mindste spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

Nem og hurtig skift

Hej Ole

Tusind tak for anmeldelsen og stjernerne ⭐

Dejligt at høre, at dit skifte har været nemt og hurtigt. God service er noget, vi vægter meget højt, og dermed skal et skifte også gå let og gnidningsfrit.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemer med ladestander

Over 10 dage var der problemer med min ladestander. Go Energi ville ikke sende en ud og lave det. Ringede til dem 6 gange, hvor de kom med halve løsninger. Det var en meget besværlig periode, når der ikke var strøm på bilen og Go Energi ville ikke betale for en taxa, så jeg kunne overholde mine aftaler.

9 de abril de 2026
Opinión espontánea

Hej Peter

Vi er kede af, at du har oplevet problemer med din ladeboks over så mange dage. Udfordringer skal selvfølgelig løses hurtigere. Før vi sender en tekniker ud, er der nogle ting, vi skal afsøge. Men det ændrer ikke på, at 10 dage er for lang tid.

Vi beklager de gener, det har medført for dig.

Mvh. Tina //go'energi

Jers service

Jers service

21 de febrero de 2026

Hej Lars-Bo

Tak for anmeldelsen og stjernerne ⭐

Hvor er det godt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi vægter god og tilgængelig kundeservice meget højt, så det er dejligt at vide, at det er noget, du har lagt mærke til.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Go Energi er billig og oplysende om…

Go Energi er billig og oplysende om billigste tider. Er meget tilfreds.

19 de febrero de 2026

Hej Kaja

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner ⭐

Dejligt at høre, at du er meget tilfreds. Og skønt at høre, at du er glad for, at du kan se billigste elpriser på døgnet hos os.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi håber, at du får en rigtig go' dag ☺️

Reel og venlig

Reel og venlig

26 de febrero de 2026

Hej Keld

Tak for den fine anmeldelse og 5 stjerner ☺️

Hvor er det dejligt, at du sætter ord som reel og venlig på go'energi. Vi arbejder hver dag for at give en god service og skabe gennemsigtighed omkring priser, vilkår osv.

Vi håber, at du får en rigtig go' dag.

Fin service og reelle priser

Fin service og reelle priser

Hej Dorete

Tusind tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner ⭐

Dejligt at høre, at du får en fin service, når du er i kontakt med os - og at du finder vores priser reelle.

Har du brug for vores hjælp i fremtiden, så kontakt os endelig.

Ha' en dejlig dag ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har altid fået en god behandling når…

Har altid fået en god behandling når man ringer til jer

18 de febrero de 2026

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du får god betjening hos os. Vi går meget op i at have en kompetent, venlig og tilgængelig kundeservice, så vi er glade for, at det er den oplevelse, du har ☀️

Har du det mindste spørgsmål, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig ☺️

Brugervenlig😊

Let at bruge app og super oversigt af hvad der bliver brugt af el. Regninger tydelige, tydelig prissætning.

10 de febrero de 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Skønt at høre, at du finder appen brugervenlig og forbruget nemt at aflæse - og ikke mindst, at elregningen også er letforståelig. Dejligt 😀

En af de ting, vi går meget op i hos go'energi, er, at du let skal kunne se vores priser sort på hvidt. Så dejligt, det er noget, du lægger mærke til.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Hav en dejlig dag ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Miss Ninna helped me very good and she…

Miss Ninna helped me very good and she showed initiative.

18 de febrero de 2026

Hi Geert Stabel

Thank you for your review and five stars ⭐⭐⭐⭐⭐

We're happy you find us helpful 🤩

Kind regards

Godt tilfreds

9 de febrero de 2026

Hej Jonna

Seriøs samarbejdspartner

4 de febrero de 2026

Hej Jens Åge

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner ⭐

Vi er glade for at høre, at du kan mærke, at vi er et ordentlig elselskab, der bl.a. går op i at give vores kunder god, tilgængelig kundeservice og gennemsigtige priser.

Har du spørgsmål til dit kundeforhold i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice ☺️

Vi håber, at du får en rigtig go' dag.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.