Leider habe ich meine Bestellung nie erhalten, Geld damals per sofort Überweisung bezahlt, bereits eine Woche nach der Bestellung hat das Unternehmen schon nicht mehr reagiert. Das war das letzte mal... Ver más
3 tassen besteld vanuit de actie 3 halen 1 betalen. De tassen zijn goed geleverd en zijn van goede/stevige kwaliteit. Helaas was er 1 kleur niet juist geleverd, na mail contact, verzenden ze kostenl... Ver más
Wauw! Ik heb ongeveer 2 jaar geleden 2 tassen gekocht en gebruik deze erg vaak, omdat het hele fijne soepele tassen zijn. Nu was het stiksel van 1 tas na 2 jaar kapot gegaan en heb ik zonder veel poes... Ver más
Ich habe mir drei Taschen bestellt. Die Farben waren genauso wie ich sie mir von den Fotos im Shop vorgestellt hatte. Leider ging eine Tasche kaputt. Der Service war dafür aber super. Ich bekam sofort... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het CrazyTower-platform is een eersteklas digitale entertainmentbestemming, ontworpen om een spannende en uiterst veilige speelervaring te bieden. CrazyTower garandeert met trots een transparante en betrouwbare omgeving voor alle gebruikers. Ons gestroomlijnde registratieproces stelt spelers in staat om in enkele seconden een account aan te maken en direct toegang te krijgen tot een diverse catalogus van spellen, van dynamische slots tot meeslepende live dealer-ervaringen. Het platform is naadloos geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, wat een soepele gameplay op elk apparaat garandeert. Het razendsnelle inlogsysteem en de ultramoderne beveiligingsinfrastructuur van CrazyTower zorgen voor ultieme gemoedsrust. Deze toewijding aan veiligheid wordt perfect aangevuld door aantrekkelijke welkomstaanbiedingen en regelmatige promoties. Door moeiteloze toegankelijkheid, robuuste beveiliging en premium entertainment te combineren, is het CrazyTower-platform de overtuigende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een betrouwbare moderne speelbestemming.
Weidehek, 14, 4824AS, Breda, Holanda
- info@godaily.nl
- godaily.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Heel tevreden met de aankoop!
Wat een prachtig mooie tassen geleverd gekregen van GODAILY!
Mooie maat, mooie kleuren! Heel handig de binnenzakken die erin zitten. Echt een aanrader! En wat een mooie deal nu, 3 halen 1 betalen. Kan ik kiezen welke ik meeneem naar het werk! Heel erg blij mee!!! Dank je wel godaily!!
Top actie en super service
Wat een topactie bij Godaily.
3 Tassen kopen en maar 1 betalen, dat zie je nergens.
Ik heb de Fashion Sport Bag V1.0 en de Fashion Bag V1.0 Stripe en de Fashion Bag Vertumnus gekocht.
Het zijn handige en leuke tassen, alle drie.
Helaas is de Vertumnus niet goed afgewerkt.
Hierover een mail gestuurd naar Godaily.
Ik kreeg meteen een reactie terug.
Godaily vond het heel vervelend en bood excuses aan. Ze hebben dit heel netjes en kosteloos opgelost.
Ik mocht een nieuwe tas uitzoeken en ondanks het feit dat deze tas iets duurder is doen ze daar niet moeilijk over.
Super service, echt geweldig.
Dikke 10 en ik kan hier alleen maar positief over zijn.
ok!!
Het product was niet zo snel geleverd als gezegd, maar slechts 1-2 dagen later dus zeer goed!! Maar ik vind de producten redelijk duur voor kwaliteit. De stof ziet er minder dik uit dan verwacht en lijkt dat het toch snel kapot zou kunnen gaan. Ook heeft de tas zonder rits geen voering in de tas en dat vind ik wel spijtig. Voor de rest fijne tas! Met de acties (1+2) valt de prijs beter te doen!!
Snelle levering alleen was de…
Snelle levering alleen was de bestelling niet compleet door een fout van post nl dit hebben ze heel netjes opgelost door het opnieuw op te sturen
hele mooie en fijne tassen
hele mooie en fijne tassen. heb de v4 tassen in veel kleuren en de teddy tas. goede en snelle levering. na een jaar ging helaas 1 rits kapot maar na een berichtje kreeg ik gewoon een nieuwe opgestuurd! Top service, tassen zijn het waard!
Zeer mooie tas perfect van maat( niet…
Zeer mooie tas perfect van maat( niet te groot/ niet te klein)heb er al veel succes mee gehad. Heb de groene.
De levering van de tassen duurde langer…
De levering van de tassen duurde langer dan verwacht omdat het brievenbuspost was en niet als pakketje. Duurde bijna een week ipv de volgende dag. De tassen zelf zijn echt prima. Wel blij met de 3 voor 1 actie. Had de prijs anders niet voor 1 tas betaald moet ik eerlijk toegeven.
Goeie service
Matig
Kwaliteit is matig en het duurde een week voordat de tassen binnenkwamen, terwijl ze adverteren met dat het de volgende dag geleverd wordt. Heb de tassen retour gezonden.

Respuesta de CrazyTower
Mijn bestelling was zoek geraakt in de…
Mijn bestelling was zoek geraakt in de post. Kreeg kosteloos mijn bestelling opnieuw verstuurd. Super blij met de tassen en de uitstekende service!
Goeie mooie kwaliteit tassen en mooie…
Goeie mooie kwaliteit tassen en mooie aanbiedingen. Snelle levering
Mooie tas en goeie service
Mooie tas en goeie service! Was helaas een verkeerde kleur bezorgd maar kreeg gratis de goeie kleur als nog en mocht de verkeerde kleur houden! Top!
Klantvriendelijkheid
Een van de tassen uit mijn bestelling niet meer op voorraad, gelukkig is dit snel en goed opgelost. De manier van communiceren was erg fijn en klantvriendelijk!!
Er ging wat fout vanuit de…
Er ging wat fout vanuit de bezorgservice, maar via godaily is alles gelijk heel goed opgelost. Super service en de tassen zijn naar wens.
De kwaliteit is slecht
De kwaliteit is slecht, tassen zijn een stuk kleiner dan je denkt. Ik had hier niet de volle prijs voor betaald.

Respuesta de CrazyTower
Snelle levering en mooie artikelen.
Er bleek een kleur welke ik wilde niet…
Er bleek een kleur welke ik wilde niet op voorraad te zijn. Toch hebben ze deze voor mij gevonden. En wat een leuke tassen. Ideaal voor dagelijks gebruik. Super blij mee!!!
Slecht
Kwaliteit van de tassen is ronduit slecht, zijn ook een stuk kleiner dan ze op de foto lijken. Je kunt voor €1.50 stoffen tasjes bij t kruidvat kopen die een stuk sterker zijn dan deze. En godaily, ik hoef geen reply over het garantiebeleid terwijl de retourkosten dan voor mijn rekening zijn.

Leuke website
Leuke website. Niet heel groot assortiment, maar toch voldoende om een tijdje rond te neuzen en dan toch te twijfelen welke tas het wordt. Gebruik gemaakt van de actie 3=1. Heb nu één model tas in drie verschillende kleuren, erg leuk.