Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättenöjda! Vi fick GodEl anvisat genom att hyresbolaget hade det till att börja med. Vi hade aldrig hört talas om det tidigare. När vi kollat upp elbolaget insåg vi att vi inte kunde få ett bättre a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolut avskyvärt företag. De skickar en faktura på en (1) krona i "räntekostnad försenad betalning 10 dagar" till kronofogden. EN (1) krona + kronofogdens kostnader 860 kr. Självklart bestrider jag d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft god el som el leverantör i många år nu är mycket nöjd med dom, och att vinsten dom gör går till välgörenhet finns ett antal alternativ att välja på dit du vill att vinsten på din el ska gå, m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle aldrig någonsin byta bort GodEl mot ett annat elbolag pga att överskottet går till välgörenhet. Dessutom är månadskostnaden låg i jämförelse med vänners vid ungefär lika stora boenden. Många ha... Ver más

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Escrito por la empresa

2005 startade fyra framgångsrika företagare stiftelsen GoodCause. Målet var att under stiftelsens flagg starta och driva företag och samtidigt göra världen till en bättre plats. De bestämde att den vinst som i vanliga bolag går till privata ägare istället ska delas ut till ideella organisationer som arbetar för en bättre värld. Och då snackar vi inte en del av vinstkakan, utan hela kakan – årligen. GodEl, som är stiftelsens första bolag, har sedan starten delat ut 92 miljoner kronor till välgörenhet och idag är vi ett av Sveriges största elbolag. GodEl rankas år efter år som ett av elbolagen med högst anseende och som har nöjdast kunder. Vi har alltid ett av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid. Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

• Landsvägen 50A, 172 63, Sundbyberg, Suecia

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag får alltid bra information från…

Jag får alltid bra information från GodEl med förändringar som pris och utveckling på el marknaden
Uppskattar också att jag bidra med pengar till olika välgörenhetsorganisstioner
Lätt att välja GodEl ,trots förfrågningar från andra elbolag

Respuesta de GodEl

Tack Eva för ditt fina omdöme. 💚 Så kul att höra att du är nöjd, och att du stannar kvar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ni lever upp till mina förväntningar.

Ni lever upp till mina förväntningar.
Ert ekonomiska stöd till hjälporganisatiioner är värdefull.

Respuesta de GodEl

Tack Bo Erik för ditt fina omdöme. 💚 Fint att du uppskattar att vår vinstutdelning går direkt till välgörenhet, det är något vi är väldigt stolta över. ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra att man själv styr

Mycket bra att man själv styr vart "utdelningen" tar vägen.

Respuesta de GodEl

Tack för ditt fina omdöme Robin! 💚 Fint att du uppskattar att vår vinstutdelning går direkt till välgörenhet - och att det är ni kunder som väljer vart pengarna går, det är något vi är väldigt stolta över. ✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Överskottet till en hjälporganisation är min orsak till elleverantör.

Att inte stora, vinstdrivande bolag får ännu mer pengar och att överskottet går till olika hjälporganisationer känns rätt i hjärtat, det är den enskilt största orsaken till att jag är kund hos GodEl. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och jag är glad över det jag kan bidra med när det i detta fall är så enkelt. Billig el, bra service och en väl fungerande app för spotpris är för mig en bonus.

28 de agosto de 2025

Respuesta de GodEl

Tack för ditt fina omdöme, Tina! 💚 Jättekul att höra att du uppskattar samarbetet med våra välgörenhetspartners och vår service i övrigt. Precis som du säger, ingen kan göra allt men alla kan göra något. ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God El är ett bra företag

God El är ett bra företag. Det har inte varit några strömavbrott. Man kan följa varje dag och timme hur elen ligger. Det är bra om man ska köra diskmaskinen eller tvättmaskinen.

Respuesta de GodEl

Tack för ditt omdöme, Inga. 💚 Kul att höra att du är nöjd med oss.

Bästa Elbolaget!

Bra priser och framförallt att erat överskott går till välgörenhet, MYCKET BRA! Tänk om flera företag skulle ha denna inställning, då skulle världen se mycket bättre ut!!!!!

Respuesta de GodEl

Tack för ditt fina omdöme, Mikael! 💚 Kul att du uppskattar att vår vinstutdelning går direkt till välgörenhet, det är något vi är väldigt stolta över. ✨

Berömvärt

Jag upplever GodEl som kundvänlig, lätt att nå och med bra priser :-)

Då har vi lyckats, Ralf. Tack för ditt fina omdöme! 💚

Godhet

Inga onödiga avgifter och ärligt och rakt. Tackar för det!

Respuesta de GodEl

Tack själv för ditt fina omdöme, Lena. 💚 Glad att höra att du är nöjd med oss.

Öppna Ärliga

Öppna. Lätt att förstå. Bra app där man kan följa sin förbrukning.

Underbart att höra, Lin! Tack för ditt omdöme. 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elbolaget som gör det lilla extra för…

Elbolaget som gör det lilla extra för sina kunder-vinsten går till min favoritvälgörenhet Läkare utan gränser!!! Kan det vara bättre eller enklare?

Respuesta de GodEl

Tack för ditt omdöme, Linnea. 💚 Kul att höra att du är så nöjd och att du valt att stötta Läkare Utan Gränser genom oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa alternativet för elbolag!

Har varit kund hos God El sedan de startade. Det känns så bra med helt fossilfritt el-alternativ och att vinsten går vidare till dem som behöver det!

Respuesta de GodEl

Hej Tina, vad kul att höra att du varit med oss så länge och att du uppskattar vårt miljö- och välgörenhetsengagemang! 💚

Helt klart bästa elleverantören

Bytte till GodEl för många år sedan och är såå nöjd! Tryggt och säkert, prisvärt och enkelt att påverka med timpris. Bäst av allt: jag vet att all el är miljömärkt och att överskottet går till välgörenhet! Jag kan alltså både hjälpa naturen och medmänniskor, utan några nackdelar alls!

Respuesta de GodEl

Stort tack för ditt fina omdöme, Ann-Catrin! 💚 Härligt att höra att du uppskattar både den miljömärkta elen och att vinstutdelningen går till välgörenhet, något vi själva är väldigt stolta över.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God El - en säkert Elleverantör, / dagspris på Elanvändningen Följsamma :)

- Kaponjärsvägen 116 Marstrand. Bostadsrätt

-Äspelunden 16. 457 51 Bullaren / Hällevadsholm Tanums Komun
: Eget företag 🍀🌱
Fritidshus ( än så länge) jag Nils-Erik Fredriksson har ett Aktivt företag : ( blaTrädgårdTomtarbeteträdputs
Skall skriva mej där !

- Fjällhalsen /Bydalen - Hallen / Jämtland
Timmerstuga med El/bastuagg

Tack för ditt omdöme, Nils-Erik! 💚

Bästa elbolaget jag upplevt

Bästa elbolaget jag upplevt. Inte bara billigare än de andra jag haft, dessutom miljövänlig el och man bidrar till valbar välgörenhetsorganisation.

1 de agosto de 2025

Respuesta de GodEl

Superkul att höra att du är så nöjd med oss, Caroline! 💚 Tillsammans kan vi göra skillnad både för miljön och för de som behöver det lite extra.

Ny användare av GodEl

Ny användare av GodEl. Det bästa bytet vi gjort efter mer än 10 år i huset. Bra information i appen,.Kul att följa förbrukningen i realtid! TOPPEN!!!

Bosse 😊

Respuesta de GodEl

Stort tack för ditt omdöme, Bosse! 💚 Vad kul att höra att det blev en så positiv upplevelse för er att byta till GodEl. Varmt välkomna ska ni vara!

Oerhört nöjd kund sedan 12 år

Oerhört nöjd kund sedan 12 år. Miljömärkt el till billigt pris, och överskottet går till välgörenhet!

Respuesta de GodEl

Åh, så roligt att höra Eva! 💚 Vi hoppas du stannar och är lika nöjd med oss i minst 12 år till!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.