Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättenöjda! Vi fick GodEl anvisat genom att hyresbolaget hade det till att börja med. Vi hade aldrig hört talas om det tidigare. När vi kollat upp elbolaget insåg vi att vi inte kunde få ett bättre a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolut avskyvärt företag. De skickar en faktura på en (1) krona i "räntekostnad försenad betalning 10 dagar" till kronofogden. EN (1) krona + kronofogdens kostnader 860 kr. Självklart bestrider jag d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft god el som el leverantör i många år nu är mycket nöjd med dom, och att vinsten dom gör går till välgörenhet finns ett antal alternativ att välja på dit du vill att vinsten på din el ska gå, m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle aldrig någonsin byta bort GodEl mot ett annat elbolag pga att överskottet går till välgörenhet. Dessutom är månadskostnaden låg i jämförelse med vänners vid ungefär lika stora boenden. Många ha... Ver más

1. Compañía de servicios públicos de electricidad

Escrito por la empresa

2005 startade fyra framgångsrika företagare stiftelsen GoodCause. Målet var att under stiftelsens flagg starta och driva företag och samtidigt göra världen till en bättre plats. De bestämde att den vinst som i vanliga bolag går till privata ägare istället ska delas ut till ideella organisationer som arbetar för en bättre värld. Och då snackar vi inte en del av vinstkakan, utan hela kakan – årligen. GodEl, som är stiftelsens första bolag, har sedan starten delat ut 92 miljoner kronor till välgörenhet och idag är vi ett av Sveriges största elbolag. GodEl rankas år efter år som ett av elbolagen med högst anseende och som har nöjdast kunder. Vi har alltid ett av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid. Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

• Landsvägen 50A, 172 63, Sundbyberg, Suecia

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Toppensmidigt elbolag med Bra Miljöval

Toppensmidigt elbolag med Bra Miljöval el enligt Naturskyddsföreningens märkning. Bra pris och all vinst går dessutom till välgörenhet. Det kan inte bli bättre! 👍

25 de febrero de 2025

Hej Ben,

Kul att du är nöjd med oss :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

När ja försöker få uppgifter så svarar…

När ja försöker få uppgifter så svarar systemet att det inte fungerar försök senare

26 de febrero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Christer, vilka uppgifter är det du försöker få och vilket system är det som inte fungerar?

Super

Bra, billigt, bra bemötande och service. Samtidigt kan du stödja olika organisationer.

17 de febrero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Susanne, tack för ditt fina omdöme!

Om du fick det här skitföretaget som elbolag, byt direkt

Om du fick det här skitföretaget som elbolag, byt direkt
de har inga påminnelser, allt går direkt till kronofogden och inkasso även om det gäller 2,37 kr

12 de febrero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Ahmad, har du varit i kontakt med vår kundservice? Om inte så kontakta oss på kundservice@godel.se så de kan titta på ditt ärende. Det låter som att du kan ha fått fakturor, påminnelser och inkassokrav i Kivra, det skickas automatiskt dit om du har ett registrerat Kivra-konto.

Har varit kund i 15 år.

Har varit kund i 15 år.
Mycket nöjd.
Både prisvärt med konsumtion
Av El..
God information via mail.
Tack

5 de febrero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Elise, vad kul att läsa, hoppas att det blir minst 15 år till :)

Trevlig kundservice

Trevlig kundservice, bra elpris och exakt all vinst går till välgörenhet. En win-win!

17 de enero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Susanne, härligt att läsa din recension!

OND El

OND El, maken till utpressare får man leta efter. Aldrig upplevt värre service eller mer omedgörlig kundtjänst. Vansinnigt.

21 de enero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Sebastian, väldigt tråkigt att läsa om din upplevelse, jag skulle gärna vilja veta mer om vad som hänt?

Godel

Godel – det sämsta valet du kan göra!

Jag blev tvångsregistrerad som kund hos Godel när jag flyttade in i min nya bostad, utan att få någon som helst information om detta eller ens godkänna ett avtal. De började skicka fakturor via Kivra, som jag inte ens använder aktivt, och skickade varken brev hem eller mejl om obetalda fakturor. På bara två månader skickade de mig till inkasso och vidare till Kronofogden, utan att jag ens hade en chans att förstå vad som pågick.

Som om inte det vore nog fick jag en delgivning från Kronofogden, vilket är både skrämmande och extremt oproportionerligt för en situation som Godel själva har orsakat med sin bristfälliga kommunikation. När jag försökte kontakta dem visade det sig att jag inte ens är registrerad som kund i deras system. Hur kan ett företag driva ärenden så långt när de inte ens har korrekt kundinformation?

Detta är ett skolexempel på administrativ inkompetens, usel kundhantering och ren likgiltighet för hur deras kunder påverkas. Att få en delgivning på grund av ett elbolags misstag är oacceptabelt.

Undvik Godel till varje pris om du värderar din tid, dina pengar och din sinnesro. Detta är utan tvekan det värsta elbolaget jag någonsin haft att göra med.

17 de enero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Marko, det är väldigt beklagligt det du beskriver, det låter som att du fått all information och fakturor i Kivra. Vi skickar första fakturan och första påminnelsen men sedan skickas ärendet vidare till Svea inkasso, har du varit i kontakt med dem? jag blir fundersam över det du skriver om att du inte kunnat hittas som kund, var det oss eller Svea Inkasso du kontaktade? Du får gärna kontakta mig, jag vill gärna veta vad som gått snett i ditt ärende maria.back@godel.se

Maria

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kommer inte på något som är dåligt med…

Kommer inte på något som är dåligt med GodEl. Bra information, bra med välgörenhetstänk, verkar vara ett bra företag helt enkelt.

15 de enero de 2025

Respuesta de GodEl

Hej Anna, härligt att läsa, tack för fin recension.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra service och låga priser men…

Jättebra service och låga priser men bästa är ändå att all vinst går till välgörenhet.

30 de diciembre de 2024

Respuesta de GodEl

Hej Sofia, så kul att läsa din recension!

God fortsättning önskar vi dig :)

Altid nøjd

Forstår inte at alle inte har goodel aldrig problemer absolut billigst pris og sen slipper man eons monopol. Samtidigt som man støtter et godt formål. Har aldrig haft problem med goodel og dejligt at man støtte barn cancer når man kanner familier som er berørt

20 de diciembre de 2024

Respuesta de GodEl

Hej, vad fint att läsa din recension! Vi önskar dig en god fortsättning och hoppas att du får ett fint elår 2025!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allmänna tips, glada tillrop, recept på något enkelt gott att tillaga.

Tacksam för alla goda råd. Tyvärr kan jag på grund av åldersskäl (okunskap) inte förstå och använda mig av möjligheterna ni erbjuder att minska elanvändningen. Jag skickar till min son och dotter dessa aktuella tips, de tolkar dem åt mig och sällan kan jag använda dessa i mitt boende. Jag bor i en stor villa med bergvärme installerat sedan många år tillbaka
Enkla allmänna råd i köksarbetet använder jag förstås. Tacksam för nyheter inom elområdet.

20 de diciembre de 2024

Hej Iris,

tack för din recension. Vad fint att dina barn hjälper dig se vilka elbesparingar du kan göra i ditt hem. Tack för feedback gällande vilka råd som är användbara för dig och att du uppskattar nyheter inom elområdet. Det hjälper oss att veta vad våra kunder vill veta mer om.

Vi önskar dig en god fortsättning!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Låga priser samt överskott till…

Låga priser samt överskott till välgörenhet gjorde att jag valde GodEl

19 de diciembre de 2024

Respuesta de GodEl

Hej Christer, tack för din recension och vad kul att läsa att det var därför du valde oss som ditt elbolag.

Jag önskar dig en God Jul & ett Gott nytt år!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.