Jättenöjda! Vi fick GodEl anvisat genom att hyresbolaget hade det till att börja med. Vi hade aldrig hört talas om det tidigare. När vi kollat upp elbolaget insåg vi att vi inte kunde få ett bättre a... Ver más
La empresa ha respondido
Absolut avskyvärt företag. De skickar en faktura på en (1) krona i "räntekostnad försenad betalning 10 dagar" till kronofogden. EN (1) krona + kronofogdens kostnader 860 kr. Självklart bestrider jag d... Ver más
La empresa ha respondido
Har haft god el som el leverantör i många år nu är mycket nöjd med dom, och att vinsten dom gör går till välgörenhet finns ett antal alternativ att välja på dit du vill att vinsten på din el ska gå, m... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle aldrig någonsin byta bort GodEl mot ett annat elbolag pga att överskottet går till välgörenhet. Dessutom är månadskostnaden låg i jämförelse med vänners vid ungefär lika stora boenden. Många ha... Ver más
La empresa ha respondido
2005 startade fyra framgångsrika företagare stiftelsen GoodCause. Målet var att under stiftelsens flagg starta och driva företag och samtidigt göra världen till en bättre plats. De bestämde att den vinst som i vanliga bolag går till privata ägare istället ska delas ut till ideella organisationer som arbetar för en bättre värld. Och då snackar vi inte en del av vinstkakan, utan hela kakan – årligen. GodEl, som är stiftelsens första bolag, har sedan starten delat ut 92 miljoner kronor till välgörenhet och idag är vi ett av Sveriges största elbolag. GodEl rankas år efter år som ett av elbolagen med högst anseende och som har nöjdast kunder. Vi har alltid ett av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid. Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.
Landsvägen 50A, 172 63, Sundbyberg, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Helt värdelösa. Skaffa godel och dem krävde mig på deposition på 17000kr för jag har en betalningsanmärkning. Det är katastrof. Och dem skickar brev och massa drit om att dem saknar en som kund😂😂😂 taxerade över 600000kr förra året och dem ska har 17000kr. Hemskt dåligt bolag! Håll er borta!

Respuesta de GodEl
I signed a contract with Elskling but one way or another I got till God El. They decided that I was not credit worthy as I was an immigrant (and immigrants cannot pay El according to God El). Therefore they sent me an invoice of 6500 SEK as deposit but they sent it to the wrong address (where I no longer live). So they took away my El after a week without any notice. Took me a day of work and 1900SEK to get my electricity back (which I have been paying well for the last 7 years). This is a really nice and easy way to rip off people and earn money.

Respuesta de GodEl
Worked ok for me so far. Even without being entitled to BankID, they would at least fix a login for me, unlike other swedish companies relying on the goodwill of a bank or the skatteverket.
So far, invoices come in by post and I am able to check online for unpaid ones and the energy consumption.
Been an assigned customer for 3 months only though. Time will tell.
Amendment: Updating my review for the better four stars. It's well deserved.

Respuesta de GodEl
Ett riktigt bluff och båg företag. Vad ni än gör byt inte till detta lurendrejare till företag.

Respuesta de GodEl
Godel godkände mej inte som företagskund för att mitt företag är nystartat trots att jag har varit trogen privatkund hos dem i över 10 år och var beredd att betala deposition som de för sa att man behövde betala om man har ett nystartat företag. Kundtjänst har varit under all kritik den första kunde överhuvdtaget inte svara på något angående detta, nästa gav mig rent felaktigt information och den sista visste inte heller men ringde åtminstone upp efter 6 timmar så det kanske var något iaf.

Respuesta de GodEl
Är supernöjd med supporten, har fått snabbt hjälp med det jag behövde.
Special tack till Kristian, extremt proffsigt!
Tacksam kund 553974

Respuesta de GodEl
I've only just found out I was a customer and that they had been invoicing me and not sending me actual invoices or the reminders for these, they send it through Kivra something I don't use. Then they hope you don't pay so they can add on extra fees then send these to debt collectors and the kronofogden.
Now when you confront them it's very plain to see they take no responsibility to make sure their customer gets their invoice even when they have all your details that they got from the company that supplies power into the building. They aren’t even helpful enough to fix the issue and won’t even change how they contact you. Why does everyone else send me invoices through email but you don’t, and I have never requested you to do so through that app. Just seeing other reviews, it is very clear that I am not the only one who GodEl tries to mess around with. I would question all these 5 Star reviews of being genuine.

Respuesta de GodEl
I didn't know a contract is automatically signed when you move in, so I missed paying a 24kr invoice. When I noticed 2 months later they had sent all kinds of debt collectors to collect this fee, including Kronofogden, got to pay 4000% the value.

Respuesta de GodEl
Fantastiskt företag alla som jobbar där är riktiga stjärnor!

Respuesta de GodEl
Sjuk otrevlig personal i kundservice. Försökte få svar på mina frågor, men svarade nonchalant, arrogant utan en antydan till medkänsla och empati.

Respuesta de GodEl
Vi är ett kompisgäng som har en gemensam camping (privat) Har el igenom Godel.. Varför får man räkningar på förbrukad el fast vi inte är där. ca.628kr 559 kwh Januari. ca.500kr Februari ALLT AVSTÄNGT.. Vill gärna ha svar...

Respuesta de GodEl
Urusel hantering i samband med dödsbo.
Alla andra företag har hanterat detta bra, men God EL, har varit usla.
När de inte längre kan dra pengar från kontot så går fakturan till email för den avlidne, vilket gör att man som anhörig inte har en anning om vad som händer, inte förren det lämnats vidare till krav och då kommer via papperspost.
Man måste manuellt anmäla och skicka in papper om dödsbo, vilket alla andra företag hanterat automatiskt.
Extremt dålig kundsupport, svårt att nå dem och helt varierande information beroende på tillfälle.

Respuesta de GodEl
Har varit kund i +5 år hos Godel och är mycket nöjd. Konkurrenskraftiga priser, bra miljöval, utdelning av vinst till välgörenhet, bra kundservice och framförallt en riktigt bra app. Lätt att följa förbrukning, jämföra med liknande hushåll, se prognos för timmarna närmaste 24h och därmed möjlighet att planera sin förbrukning. Faktureringen fungerar också bra via efaktura. Har inget att klaga på så här långt :).

Respuesta de GodEl
Flyttade in i ny bostad, och blev anvisad till Godel, allt var bara frid och fröjd, fram tills idag, då elen försvann. Efter kontroll av säkringar, samtal med Ellevio, så upptäcker jag en lila lapp i brevlådan, som säger att elen är frånkopplad på uppdrag av Godel. Ringer då Godel, och efter nästan 2 timmar i telefonkö, så får vi besked om att vi inte betalat in depositionsavgift dom krävde. Problemet är bara det att vi har inte fått något brev om detta, inte ett enda ord från Godel. Så nu sitter vi här med 13 barn i huset, den yngsta bara 6 mnd, utan el. Sitter än en gång i telefonkö för att lösa detta. Vi kommer byta leverantör är en sak som är säkert.
Har blivit anvisad er trots att jag redan har annan leverantör och inte vill ha med er att göra. Min leverantör har sedan 11 januari stött på er om att mitt abonnemang och ni svarar inte!! Vad håller ni på med!
Jäkla blufföretag! Undrar också om ni står över lagen om ångerfrist (trots att jag inte ingått avtal med er)
Har skrivit till er igen och bestridit detta.
Varning, var väldigt tydlig med Ellevio att ni inte vill ha GodEl när ni tecknar abonnemang med Ellevio.

Respuesta de GodEl
Skulle fått faktura per mail, men den kom aldrig utan ett brev från Svea med inkassokrav. Varnar för detta företag, du kan få inkassokrav utan att ha fått faktura på avtalat sätt!

Respuesta de GodEl
Vi har inte fått fakturor och direkt hamnat hos Kronofogden. Stor varning för detta bluffföretag där 63:- lätt blir flera tusen. Varning!

Respuesta de GodEl
Fick mitt livs första inkassoärende av GodEl. GodEl är inget jag ville ha, men då jag startade upp ett nytt elabonemang så satte Ellevio GodEl som elleverantör. Inga fakturor hem, bara till kivra. Då jag mkt sällan kollar kivra så hade en GodEl faktura förfallit. Dåligt av GodEl att inte skicka fakturor hem. Jag har inte bett om att få dem på Kivra, Jag kommer aldrig någonsin att välja GodEl efter detta.

Respuesta de GodEl
Más información sobre otros tipos de reseñas.