Købte en gaveæske med 20 ædelstene. De var skuffende små- de fleste mindre end halv størrelse og ligner ikke de udbudte.
La empresa ha respondido
Kære Gitte, Hermed en lille hilsen fra en særdeles begejstret og trofast kunde. Jeg storelsker din butik og vi nyder vores smukke kvalitets ting derfra hver dag, de smukkeste swarowski krystalle... Ver más
La empresa ha respondido
Det er altid en dejlig oplevelse at handle hos Godkarmeshop🙏🏻🪐🙏🏻altid super god venlig hjælpsom sød &rar kundeservice, hurtig ekspedition, få timer efter jeg har afgivet min ordre så er pakken p... Ver más
La empresa ha respondido
Alt i alt en god oplevelse. Jeg handlede over webshop. I første omgang modtog jeg en ødelagt figur, og jeg kontaktede dem samme dag, men efter en uge havde jeg intet hørt. Derfor ringede jeg ind og... Ver más
Ballevej 118, 7300, Jelling, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg bestilte hvad jeg troede var en beige-brun meditationspude, men fik en mere brun-grålig pude. Jeg blev kontakten af GodKarma, lige efter jeg havde skrevet et negativt opslag, og blev behandlet med ekstraordinær kundeservice. Jeg vil med glæde anbefale folk at købe ting her!

Respuesta de GodKarmaShop.dk
Bestilte en japansk gulvlampe derinde. God pris, god kundeoplevelse, hurtig levering, flot produkt.
Hurtig, nem og smertefri købsoplevelse..

Respuesta de GodKarmaShop.dk
Jeg købte to julegave til mine veninder og fik dem to dage senere og det var dejligt nemt. Jeg er meget tilfreds med både service og levering. Det bliver ikke sidste gang.

Respuesta de GodKarmaShop.dk
Bestilte en søndag. Fik det to dage efter inkl. et par prøver. God orientering omk. pakning og levering. Alt var yderst tilfredsstillende

Respuesta de GodKarmaShop.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.