Flot og omhyggeligt arbejde…
Vi skulle have vores træterrasse fornyet, da en del brædder og strøer var begyndt at rådne, og indhentede derfor tilbud fra nogle tømrer-/snedkerfirmaer, bl.a. fra Jonas Godtfredsen.
Vi valgte Jonas til at udføre arbejdet, fordi han hurtigt levede sig ind i vores situation og behov, havde gode forslag til løsninger, var indstillet på at genbruge så meget materiale som muligt i stedet for at skifte alt ud, og ikke mindst fordi vi af billeder fra hans tidligere arbejder kunne se gode løsninger og fornemme stor omhu for detaljen.
Det var et godt valg, og Jonas var meget behagelig og positiv at drøfte arbejdet med under vejs. Arbejdet blev udført til vores store tilfredshed med fint hensyn til omgivelserne (ingen radio, som mange håndværkere ellers ynder at belemre omgivelserne med, fin daglig oprydning og god orientering ved ændring af mødetider). Når der skulle tages stilling til forskellige valgmuligheder, som var vanskelige at forestille sig, var Jonas hurtig til at konstruere prøveopstillinger, så vi kunne træffe beslutning på et solidt grundlag.
Ved uventede forhindringer, som næsten altid opstår ved reparationer, valgte Jonas den holdbare løsning, og ikke bare den hurtigste eller den, der var billigst for ham. Stor ros for det - og i det hele taget for et rigtig flot arbejde!