Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot og omhyggeligt arbejde…

Vi skulle have vores træterrasse fornyet, da en del brædder og strøer var begyndt at rådne, og indhentede derfor tilbud fra nogle tømrer-/snedkerfirmaer, bl.a. fra Jonas Godtfredsen.
Vi valgte Jonas til at udføre arbejdet, fordi han hurtigt levede sig ind i vores situation og behov, havde gode forslag til løsninger, var indstillet på at genbruge så meget materiale som muligt i stedet for at skifte alt ud, og ikke mindst fordi vi af billeder fra hans tidligere arbejder kunne se gode løsninger og fornemme stor omhu for detaljen.
Det var et godt valg, og Jonas var meget behagelig og positiv at drøfte arbejdet med under vejs. Arbejdet blev udført til vores store tilfredshed med fint hensyn til omgivelserne (ingen radio, som mange håndværkere ellers ynder at belemre omgivelserne med, fin daglig oprydning og god orientering ved ændring af mødetider). Når der skulle tages stilling til forskellige valgmuligheder, som var vanskelige at forestille sig, var Jonas hurtig til at konstruere prøveopstillinger, så vi kunne træffe beslutning på et solidt grundlag.
Ved uventede forhindringer, som næsten altid opstår ved reparationer, valgte Jonas den holdbare løsning, og ikke bare den hurtigste eller den, der var billigst for ham. Stor ros for det - og i det hele taget for et rigtig flot arbejde!

24 de septiembre de 2025

Flotteste træterrasse!

Flotteste træterrasse!
Vi har fået lagt en ny 72 kvm træterrasse af Jonas Godtfredsen.
Vi er så glade og meget tilfredse med resultatet. Det var en rigtig god oplevelse for os, da Jonas er dygtig, omhyggelig, proaktiv og meget imødekommende.
Vi kan varmt anbefale Jonas Godtfredsen😊

8 de julio de 2024

God tømrer!

Jonas har lavet vores carport. Vi kan kun anbefale ham. Super flot håndværk og Jonas er meget punktlig og har overholdt alle vores aftaler.
Stor anbefaling herfra.

1 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.