Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har vært fornøyd med maten, min kone brukte mye tid på å velge ut hvilken retten vi skulle ha hver uke. De leverte maten til feil adresse. Elendig kundeservice etter dette. Har brukt 1 uke og flere... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de pedidos de comida online

Escrito por la empresa

Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Absurd opplevelse

For en elendig tjeneste.
Registrerte at jeg kun ville ha vegetar. Den auto - genererte all slags retter med kjøtt. Jeg valgte disse bort, og valgte så manuelt vegetar retter. Den autogenererte på ny retter med kjøtt, selv om jeg hadde valgt vegetar som eneste preferanse. Disse kjøttrettene ble så med i den fullførte ordren, da jeg ikke kom på å trippel-sjekke en siste gang før jeg trykket bestill. Jeg tar kontakt med dem, de foreslår først at jeg bare får refundert beløpet for kjøttet slik at jeg kan selv kjøpe kjøttfrie varianter av kjøttbollene osv. Det kom ikke på tale, så vi endte til slutt med at de kansellerer ordren, hvor jeg fremdeles må betale for den(de sa det var enklest slik, ok), og så "kompenseres" jeg ved at jeg får gratis neste ordre. Ok, grei nok deal ettersom det gikk ganske smurt så langt. Så jeg trekkes for den første pakken jeg ikke får, men ikke den andre som jeg fikk. Etter at jeg får den første leveransen levert (som da egentlig var leveranse nummer to), så avsluttet jeg tjenesten. Etter en stund får jeg inkassovarsel(!), uten at jeg har fått purringer en gang. Foruten den semi-ok løsningen på den elendige autogenererte matkassen, så har dette vært kjip vare fra start til slutt. Vegetar-rettene var OK. Ikke kjempe mye å skryte av i utvalg, helt ok i smak. Foreslår at de ikke tilbyr vegetar som preferanse, det ville løst mye. Så kan veggisene heller holde seg til dagligvaren enn så lenge.

17 de diciembre de 2025

Hei Nickolas!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så grundig tilbakemelding.

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du beskriver og for å høre at du ikke er fornøyd med tjenesten. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at tjenesten vår skal fungere, og det er beklagelig at du mottok retter med kjøtt til tross for at vegetar var valgt som preferanse. Gjerne ta kontakt med vår kundeservice slik at vi kan undersøke årsaken til dette nærmere.

Det er og leit å høre at du ikke er fornøyd hva gjelder håndteringen av saken i etterkant samt inkassovarselet du nevner, dette er også noe vi gjerne vil se nærmere på da vi ønsker å gi våre kunder best mulig løsning uavhengig av situasjon.

Vi følger opp tilbakemeldingen vedr. utvalg av vegetarretter med aktuell avdeling og satser på stadig utvikling og forbedring.

Igjen takk for tilbakemeldingene og med ønske om en riktig fin dag videre.

Mvh Memona i Godtlevert

Grei mat. Elendig kundeservice

De leverte maten til feil adresse. Elendig kundeservice etter dette. Har brukt 1 uke og flere meldinger frem og tilbake for å få pengene tilbake.

2 de febrero de 2026

Hei Marius,
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en ærlig tilbakemelding.

Først og fremst vil jeg beklage på det sterkeste at maten ble levert til feil adresse, og at dere deretter har opplevd dårlig oppfølging fra kundeservice. Slik skal det selvfølgelig ikke være.

Vi forstår veldig godt at dette er frustrerende, spesielt når dere har brukt tid på å planlegge ukene.
Vi ønsker å se nærmere på saken din, sikre at du får den hjelpen du trenger, og bruke erfaringen din til å forbedre rutinene våre.

Du kan kontakte oss både på telefon og chat, slik at vi raskt kan følge opp:
• Telefon Godtlevert: 32 99 35 81
• Kontakt oss / chat: gå til «Kontakt oss»-siden vår:

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er kjempe fornøyde med middagene fra…

Vi er kjempe fornøyde med middagene fra Godtlevert! Vi er en familie som setter pris på god mat og vi liker å prøve nye retter med nye ingredienser og nye smaker. Det er alltid masse spennende retter å velge mellom, vi har spist så variert og sunt de siste 6 mnd. Kjempe flotte kjøtt/fisk produkter og ferske grønnsaker. Vi føler vi har vært å henta en fancy take-away middag etter vi har spist. Så tusen takk for masse spennende middager, vi gleder oss til mange fler:)

10 de febrero de 2026

Hei Marie,
Tusen takk for en kjempehyggelig anmeldelse – det setter vi virkelig stor pris på.

Det er spesielt fint å høre at dere som familie som er glad i god mat, opplever middagsløsningen vår som både spennende og velsmakende. At dere får prøvd nye retter og ingredienser, og samtidig føler at dere får litt “take-away-følelse” hjemme, er akkurat den opplevelsen vi håper å gi kundene våre.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen deres og for at dere har vært med oss over tid. Vi gleder oss til å fortsette å levere mange gode middager til dere fremover.

Mvh Flynn fra Godtlevert

Godt fornøyd

Veldig fornøyd med tjenestene fra godtlevert. God kundeservice og spennende mat!

1 de febrero de 2026

Hei Mads,
Tusen takk for en veldig hyggelig anmeldelse – det setter vi stor pris på.

Det er flott å høre at du er fornøyd både med tjenestene våre, kundeservicen og maten. Tilbakemeldinger som dette betyr mye for oss og motiverer hele teamet til å fortsette å levere gode opplevelser.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en vurdering, og for at du velger Godtlevert!

MVH Flynn fra Godtlevert

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Andre gang jeg tester Godt Levert etter…

Andre gang jeg tester Godt Levert etter å ha vært misfornøyd med Hello Fresh. Jeg har vært frem og tilbake, og må si jeg landet på GL pga en bedre totalopplevelse. HF hadde en god struktur på å skille måltidene fra hverandre med nummererte poser, men der stopper det jeg er fornøyd med, særlig etter at det igjen oppstod forsinkelser og de attpåtil sluttet å ta kassen opp i 3.etg og jeg måtte bære alt selv i 3 omganger. Og de inkluderer fremdeles ikke egg, selv om egg er en en av hovedingrediensene! Nei det må man ha som basisvare liksom… Nei takk. Med Godt Levert har det ikke vært leveranseproblemer, de bærer opp i 3.etg så jeg kan ta imot kassen også når mannen min er på jobb, og de har 3 persons kasse! Det er perfekt til en småspist familie på 4, nå unngår vi å stadig kaste matrester. Det har aldri manglet ingredienser, egg er alltid med om de er en del av en oppskrift, og, best av alt - enklere og mer effektiv tilberedning. Jeg likte godt kjøttkaker med potetmos, hvor både kjøttkakene og potetmosen var ferdig laget og skulle bare varmes - det tok jo halve tiden, var mye mindre arbeid og smakte mye bedre enn da jeg laget alt fra bunn med HF. Alt i alt håper jeg dette fungerer like godt fremover 👍

8 de febrero de 2026

Hei JW,
Tusen takk for en hyggelig anmeldelse, det setter vi stor pris på.

At dere får varierte middager uten manglende ingredienser, og at det oppleves enklere og mer effektivt på travle dager, er akkurat slik vi ønsker at tjenesten vår skal fungere, spesielt for småbarnsfamilier.

Vi tar også med oss tilbakemeldingen din om struktur, oppskrifter og hvordan kassene er satt sammen – slike detaljer er veldig nyttige for oss når vi videreutvikler tjenesten.

Tusen takk for at du gir oss en ny sjanse og for at du deler opplevelsen din.

Vi håper selvfølgelig at dette fortsetter å fungere minst like godt fremover, og ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har innspill eller trenger hjelp ved en senere anledning.

Mvh Flynn fra Godtlevert

Matforgiftet

Jeg og mannen min ble alvorlig matforgiftet av fisk fra Godtlevert, uten tvil på at det var fisken. Fisken var ikke ut på dato, og selve kassen ble leverte direkete til meg, den sto ikke ut. Uansett, måtte jeg forhandle med Kundeservice for å få pengene på retten tilbake, og de nektet refusjon på andre måltider i matkassen som vi ikke turte å spise. Etter at vi kastet bort 2 arbeidsdager med sykdom pga Godtlevert, ville de ha en forklaring fra meg! over hva som skjedde! Alle andre leverandører som jeg har brukt har en "customer is right approach" når varer mangler eller er ut på dato, men Godtlevert er ikke interessert i å reparere kundeforholdet sitt. Unngå fiskeretter, i det minste!

19 de enero de 2026

Hei Kirsten,

Tusen takk for at du tar deg tid til å dele opplevelsen din, og det er veldig leit å høre at du og din mann ble syke i forbindelse med et måltid fra oss.

Mattrygghet er vårt viktigste fokus, og vi tar dene typen henvendelser svært alvorlig. Det er også veldig leit å høre at opplevelsen med kundeservice ikke stod til forventningene. Slik skal det ikke være, og vi ønsker å bruke tilbakemeldingen din til å bli bedre.

I slike saker ønsker vi å stille spørsmål til deg som kunde, slik at vi kan få et så godt hendelsesforløp og oversikt over mistenkte varer. Dette ser vi på som viktig for å kunne følge opp saken din på best mulig måte.

Du kan gjerne ta kontakt med oss på e-post eller telefon, slik at vi kan gå grundig gjennom saken å finne en best mulig løsning.

Hilsen Matilde fra Godtlevert.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt ok kvalitet på råvarene, fraværende service

Helt ok kvalitet på råvarene, men fraværende kundeservice.
De benytter seg av faktura betaling gjennom walley, som i for seg er praktisk, da man kan opprette bankforbindelse og betale med et trykk.
Dette fungerte helt supert, frem til GodtLevert ikke fikk betalt fra walley. Dette endte med mye styr, dobble betalinger etter GodtLevert sendte faktura selv, forøvrig fra den faktura avdelingen de sier at de ikke har. Jeg ønsker at det skal gå gjennom Walley, slik den tjenesten de tilbydde meg skal fungere, men det møter de ikke på noe som helst vis.
I tillegg til dette, erstatter de varer i kassen dersom det er tomt på lager, uten at du kan takke nei. Blir dermed påtvunget et prodult du ikke ønsker å kjøpe. Se for deg på dagligvare butikken, at de erstatter produktet ditt i kassen og krever at du betaler for det...
Gå for en anne leverandør, eller bruk nærbutikken.

15 de enero de 2026

Hei Simen,
Tusen takk for at du deler erfaringen din med oss. Det er leit å høre at du har hatt en så dårlig totalopplevelse, både når det gjelder betaling og oppfølging fra kundeservice. Slik skal det selvfølgelig ikke være, og vi forstår veldig godt at du blir frustrert.

Vi ønsker veldig gjerne å få se nærmere på saken din, rydde opp i eventuelle feil rundt fakturering og kompensere deg på en ryddig måte. Hvis du har mulighet, setter vi stor pris på om du kontakter kundeservice med referanse til anmeldelsen din, så finner vi saken din raskt og følger den opp:

E‑post: kundeservice@godtlevert.no
Telefon: 22 40 47 00

Elendig

Elendig! Maten er for så vidt god hvis den blir levert, men etter mange år som kunde er det sjeldent at alle matvarene til menyen er i kassen. Det mangler alltid noe, så ender opp med å løpe til butikken midt i matlagingen for å kjøpe manglende ingredienser. Klager man får man heller ikke medhold, i beste fall får man 100kr i avslag. Kassen blir heller ikke levert når den skal og man ender opp med å sitte oppe til langt på natt for å vente på den. Har også opplevd at kassen ikke blir levert i det hele tatt, men at godtlevert likevel mener at den er levert. Har brukt uendelig mange mandagskvelder med å vente eller skrive klagebrev.

13 de enero de 2026

Hei Ellen,

Det er leit å høre at du har hatt noen uheldige opplevevelser med oss og transport av matkassen.
Ett av våre hovedmål i GodtLevert er å redusere matsvinn og vi bestiller opp eksakt mengde med mat som er blitt bestilt til matkassene for å få til dette så godt vi får til. Det er selvsagt leit å høre at det kan ha forekommet noen mangler i matkassen din tidligere og vi ønsker alltid å kompensere for den manglende varen slik at du kan fortsatt kan lage middagene du har bestilt. Vi kompenserer gjerne litt ekstra da vi skjønner at det kan være tiltak å måtte erstatte varen selv.

Vi skjønner også at det ikke er noe gøy å vente lenge på din leveranse, og nå i vintersesongen spesielt kan det være litt mer utfordrene grunnet været og glatte veier, samt flere bestillinger enn vanlig på starten av nyåret. Dette er noe som har stabilisert seg og vil fortsette slik fremover, vi skal også sende SMS om vi har forsinkelser på ruten og holder deg oppdatert. Om du har opplevd tidligere at du ikke har mottatt en matkasse fra oss så hører vi gjerne videre om dette slik at vi finner en løsning, da er det bare å ta kontakt med oss via kundeservice så hjelper vi videre! :)

Hilsen Mads i Godtlevert

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Oppdatert: Ikke mottatt første matkasse

Ikke mottatt første matkasse enda, men allerede nå er jeg skuffet over kundeservicen hos Godtlevert.
Det er unødvendig vanskelig å få kontakt med dem:

Telefon: Jeg har forsøkt å ringe flere ganger, men får bare beskjed om at alle er opptatt. Det burde vært et helt vanlig køsystem – i stedet må man bare gi opp og prøve igjen senere.
Chat: Chatten fungerer verken på PC eller mobil. Jeg får kun feilmeldingen:
"Chat er dessverre ikke tilgjengelig. Dette kan være fordi du bruker ad blocker eller har aktivert Apples tracking transparency. Dersom du ønsker å bruke chat kan du prøve å skru av disse før du prøver igjen. Du kan fortsatt kontakte oss på e-post eller telefon."
Selv etter å ha sjekket både adblocker og innstillinger fungerer chatten fortsatt ikke.

Totalt sett føles det som om kundeservice er vanskelig å få tak i, noe som ikke gir et godt førsteinntrykk.
Jeg oppdaterer anmeldelsen etter at første matkasse er levert.

- Oppdatert anmeldelse etter 3 matkasser

Jeg har nå mottatt tre matkasser fra Godtlevert, og vil oppdatere anmeldelsen min.

Maten har gjennomgående vært veldig god, med varierte retter og smaker vi nok ikke hadde laget selv. Oppskriftene er enkle å følge, og råvarene har vært ferske og fine.

Når det gjelder mengde, opplevde vi at 2-personers kasse ikke var tilstrekkelig, og vi måtte derfor oppgradere til 3 personer for at porsjonene skulle bli passe. Med dette ligger prisen på rundt 1200 kr i uken for 4 middager, altså ca. 300 kr per middag / 150 kr per person. Det er relativt dyrt sammenlignet med å handle selv, men til gjengjeld sparer man tid, slipper butikken og får nye matopplevelser.

Alt i alt er jeg fornøyd med selve maten og konseptet, selv om prisen er litt høy. Kundeservicen ga et dårlig førsteinntrykk (som nevnt i min opprinnelige anmeldelse), men produktet leverer bedre enn forventet.

Jeg ender derfor på en positiv helhetsvurdering, med trekk for pris og tilgjengelig kundeservice.

7 de enero de 2026

Hei Øyvind!

Takk for din tilbakemelding!

Det er utrolig leit å høre at ditt møte med vår kundeservice ikke har vært bra og at du har opplevd det som vanskelig å få tak i oss både på telefon og chat og dermed be om videre hjelp.

Du må gjerne sende oss en e-post til kundeservice@godtlevert.no slik at vi kan se nærmere på dette og håndtere saken.
Dette er ikke førsteinntrykket vi ønsker å gi og vi tar tilbakemeldingen videre til teamet og håper neste møte med kundeservice lever opp til forventningene.

Igjen takk for tilbakemelding og håper at matkassen og middagene har stått til forventningene.

Med ønske om en riktig fin dag videre!
Hilsen Memona i Godtlevert

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt forferdelig firma vil heller risikere liv en å miste en tusenlapp

Jeg prøvde å avbestille en bestilling 7 dager før levering, fordi veien til meg er farlig å kjøre på vinteren. men de nektet å la meg avbestille og vil heller risikere liv en å miste betaling for en bestilling. jeg hadde tenkt å kanskje bestille noen runder til våren og sommeren, men jeg synes ikke det er greit å støtte et firma som bryr seg mer om en tusenlapp en et liv

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Godtlevert

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Sikkerheten til kundene og sjåførene våre skal alltid komme først, og det gjør vondt å lese at du sitter igjen med følelsen av at vi prioriterer en tusenlapp foran din eller sjåfør sin trygghet. Det er på ingen måte slik vi ønsker å fremstå eller operere.

Jeg har dessverre ikke tilgang til detaljene i saken din her, men jeg vil veldig gjerne få undersøkt dette konkret og se om vi kan finne en god løsning for deg, både når det gjelder denne bestillingen og hvordan vi kan sikre at vi håndterer lignende situasjoner bedre fremover.

Kan du ta kontakt med oss på kundeservice, gjerne med referanse til denne anmeldelsen, så skal vi se nærmere på saken din:
E-post: kundeservice@godtlevert.no
Telefon: 32 99 35 81
Eller via chat på nettsiden vår

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kastet ut av Godtlevert fordi jeg er singel....

42% av husholdningene i Norge er énpersonhusholdninger. Det ugjør nesten 1,1 millioner mennesker. Disse vil ikke Godtlevert ha som kunder lenger. De av oss som hadde ukentlig matkasse for énpersonhusholdninger har nå blitt sparket ut. Jeg kunne velge å bli, men da mått jeg godta en matkasse for minst to personer, som betyr økt pris og økt matavfall. Takk for ingen ting. Håper dere går konkurs og havner på NAV hele gjengen!

15 de diciembre de 2025

Hei Stian,
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en ærlig tilbakemelding – jeg skjønner veldig godt at dette oppleves både frustrerende og urettferdig når du som singelkunde har vært fornøyd med løsningen vår.

Vi har valgt å avvikle singelkassen da det var liten etterspørsel på kassen. I tillegg er det vanskelig å kunne tilby et så godt produkt som vi ønsker når det er middag til kun en person, der det for eksempel har vært kun 5 retter tilgjengelig per uke. Det er derfor med tungt hjerte at vi gir oss med singelkassen, da vi gjerne skulle ha fått det til å være et enda bedre produkt til de som skulle ønske det.

Vi tar med oss innspillet ditt videre når vi vurderer fremtidige løsninger og produkttyper, og håper å kunne tilby deg noe enda bedre i fremtiden.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Jeg trodde jeg hadde sagt opp abonnementet etter sønnen min var flyttet ut og ble alene. Ringte til kundeservice med det samme jeg fikk sms om ny levering. De ville ikke gi meg refusjon…., selv om det var snakk om flere dager til levering. Ekstremt dårlig. Har vært i lignende situasjon med Hello Fresh… og der var det null problem. Dette er for dårlig kundebehandling.

11 de diciembre de 2025

Hei Jeanette,
Takk for at du deler erfaringen din.

Slik du beskriver det, har vi ikke vært klare nok rundt avslutning av abonnement, og du har fått en levering du opplever at du ikke skulle hatt. Det skal være enkelt å avslutte, og du skal få hjelp når du tar kontakt.

Vi vil gjerne gå gjennom saken din konkret og se hva vi kan gjøre for å rydde opp, samt sikre at rutinene våre blir tydeligere fremover. Ta kontakt med oss og vis gjerne til denne anmeldelsen, så følger vi den opp.

E-post: kundeservice@godtlevert.no
Telefon: 32 99 35 81
Eller via chat på nettsiden vår

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Elendige leveringsrutiner

Bra utvalg, gode oppskrifter og jevnt over ok kvalitet på råvarer. Men leveringsrutinene er en deal-breaker; noen ganger ringer budet på døra, men aldri mer enn ett ring - andre ganger ringer de ikke på, men ringer på telefon og lar det ringe maks tre-fire ganger før de drar videre uten å ha levert matkassen. Og det er null system I om de ringer på døren eller på telefon, så du må sitte standby på begge når leveringstidspunktet nærmer seg hvis du skal få gjennomført overleveringen. Så nå sier jeg takk for meg og går tilbake til vanlig butikkhandel, fordi leveringsrutinene gjør at denne matkassetjenesten rett og slett fremstår som for tungvint og lite fleksibel.

2 de noviembre de 2025

Hei Simen,
Takk for at du tar deg tid til å gi oss en grundig tilbakemelding. Jeg forstår godt at leveringsrutinene har vært frustrerende for deg, og det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at opplevelsen skal være. Vi vil at det skal være enkelt og fleksibelt å motta matkassen, og jeg skjønner at det blir utfordrende når du må sitte standby på både dør og telefon.

Vi benytter oss av eksterne transportselskaper for levering, men vi følger tett opp med transportleder for å sikre gode rutiner og best mulig kommunikasjon. Vi tar med oss innspillene dine videre, og jobber kontinuerlig med å forbedre opplevelsen for kundene våre.

Takk igjen for at du deler dine erfaringer – det hjelper oss å bli bedre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

OK, men blir ikke flere matkasser.

Jeg valgte en glutenfri matkasse, men en av rettene krevde likevel hvete. Maten smakte greit, men ikke alle ingrediensene fulgte med. Mest parten av maten var dessverre tilsatt vegetabilsk olje.

13 de octubre de 2025

Hei Fredrik!

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding, det setter vi pris på, selv om det er leit å høre at du ikke er helt fornøyd med opplevelsen.

Når det gjelder glutenfri matkasse, skal alle varene du får fra oss være uten gluten. Dersom en oppskrift inneholder mel, kan du trygt bruke glutenfritt mel som erstatning, det skal alltid være trygt for deg som har valgt glutenfritt. Beklager også om ikke alle ingrediensene fulgte med, det skal selvfølgelig ikke skje, og vi tar det videre med vårt team.

Takk igjen for ærlig tilbakemelding, det hjelper oss å bli bedre!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglene forsøk på levering at matkasse

Budet skulle levere matkassen mellom kl 10:00 og 12:30. Budet ringer først 12:30 og jeg har ikke anledning til å svare på telefonen. Jeg ringer opp 12:36, og da forteller budet meg at han ikke vil levere fordi jeg ikke svarte på telefonen. Jeg sender melding og spør når matkassen skal leveres, han sier at han ikke vil levere fordi jeg ikke svarte på telefonen og har kjørt matkassen på lager. Jeg mener at man SKAL forsøke å ringe på døren til tross for at kunden ikke svarer på telefonen. Dårlig service. Krysser fingrene for at jeg får beløpet tilbake på konto snarest. Vil oppdatere her hvis ikke.

20 de septiembre de 2025

Hei!

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter pris på at du tar deg tid til å melde fra om din opplevelse.
Det er leit å høre at det gikk slik ved levering denne gang og for at sjåfør unnlot å ringe på døren. Dersom kunde ikke er tilgjengelig vil matkassen bli tatt i retur for så å bli forsøkt levert på ett senere tidspunkt, men det er leit at det i dette tilfelle ikke ble ringt på døren for å undersøke nærmere og at sjåfør tok med seg kassen i retur uten tilstrekkelig info. Vi følger opp saken med ansvarlig avdeling her hos oss.

Vi i Godtlevert streber etter feilfrie leveringer samt gi hjelpen som trengs dersom noe først skulle hende, så vi håper du har fått god hjelp til å løse dette i kontakt med vår kundeserviceavdeling.

Med ønske om en riktig fin dag videre.

Mvh Memona i Godtlevert

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke avbestille - og abonnementet bare løper

Jeg bestilte matkassen før helgen og ombestemte meg fordi jeg ønsket å teste konkurrenten istedenfor- dette fikk jeg ikke gjort selv om avbestilling må skje senest tirsdag. Da jeg gjorde det samme dag tenkte jeg dette ikke var noe problem. Det er nå 1,5 uke siden og jeg har vært i kontakt med kundeservice 4 ganger uten at de klarer å stoppe eller bekrefte avbestilling av abonnent for meg. De har istedenfor sendt meg for en uke som jeg må betale for!! Aldri mer - kan dessverre ikke anbefales

17 de agosto de 2025

Hei Pia,
Vi beklager oppriktig for opplevelsen du har hatt i forbindelse med avbestilling av matkassen. Det skal selvfølgelig ikke være slik at du opplever manglende oppfølging eller føler deg sittende fast i et abonnement du har ønsket å stoppe. Vi forstår godt at dette har vært både frustrerende og skuffende, og det er selvsagt ikke slik det skal være.

For at vi skal kunne planlegge innkjøp og leveranser, er fristen for å gjøre endringer eller avbestille tirsdag kl. 23.59 uken før levering. Etter dette tidspunktet har vi dessverre ikke mulighet til å gjøre endringer, og dette gjelder også for oss på kundeservice.

Tilbakemeldingen din er viktig, og vi tar den med oss i arbeidet med å tydeliggjøre rutiner og kommunikasjon.

God start!

Fikk min første matkasse idag og spiste en himmelsk rett med svinebiff, krydderblanding, sjalottløk, persille, tomater, bønner, bearnaise og pommes frites. Føler nærmest å ha åpnet en gormetrestaurant hjemme😋Veldig mange fordeler med dette opplegget.Dette var en god start!

16 de agosto de 2025

Hei Marianne,

Så hyggelig å høre at den første matkassen ga en så god start! Vi er glade for at middagen falt i smak og at du fikk følelsen av restaurant hjemme. Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, vi gleder oss til å levere mange flere gode matopplevelser til deg fremover.

Gode og varierte menyer.

14 de agosto de 2025

Hei Marius,

Så hyggelig å høre at du opplever menyene våre som gode og varierte. Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss, vi gleder oss til å levere flere gode middager til deg fremover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forenkler hverdagen og veldig god mat😁

11 de agosto de 2025

Hei Nina,

Så hyggelig å høre at matkassen bidrar til å forenkle hverdagen og at middagsrettene faller i smak. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi ser frem til å levere flere gode måltider til deg fremover.

Veldig fornøyd!

11 de agosto de 2025

Hei Mikkel,

Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med matkassen! Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi ser frem til å levere flere gode måltider til deg i fremtiden.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.