1. Proveedor de leña

Goedhaardhout.nl heeft goed gedroogd haardhout voor de openhaard en de houtkachel. Zo kunt u bij ontvangst van uw haardhout direct beginnen met stoken! Uw haardhout wordt thuisbezorgd en is gestapeld op pallets. U heeft de keuze uit pallets van zowel 1m3 als 2m3.

4,1

Muy bueno

Suele responder en menos de 24 horas

Niet op juiste adres geleverd

Niet op juiste adres geleverd, terwijl ik vantevoren nog gemaild heb

Reactie:
Ja dat is vriendelijk, het adres is : Liniepad 40
Bij de rood-witte slagboom

7 de enero de 2026
Logotipo de Goedhaardhout

Respuesta de Goedhaardhout

Beste,
Wat vervelend om te horen dat de levering niet naar wens was. De pallet is naar ons idee op het aangegeven adres geleverd.

Wij willen u een gratis aanmaakpakket aanbieden en versturen naar het juiste adres, zou u deze nogmaals willen mailen?

Wij horen ook graag of wij verder nog wat kunnen betekenen.

Ons excuus voor het ongemak. Wij horen graag van u.

Dik in orde met 2 puntjes van aandacht

De pallet is netjes vol gestapeld, hout is droog (genoeg) Moment bezorging wordt goed gecommuniceerd. 2 Puntjes van aandacht. Sommige blokken waren "enorm" in doorsnee: blokken die een kwart van de stam vormen hadden een radius van 20 cm dus de doorsnee van de boom op dat punt ooit 40 cm. Nog een keer kloven dus. Pallet was wel erg slap en zakte eenmaal van de pompwagen schuin weg en na het verwijderen van het plastic (dus met de spanbanden er nog om heen) nog verder. Dat was zo'n beetje de eerste indruk. Met beleid leeg gehaald maar ik kan me voorstellen als pa dit met de kleine kinderen doet dit toch wel ff punt van aandacht is. Vr groet, Hendrick B

3 de diciembre de 2025

prima hout

prima hout, nette aflevering alleen dag later. In advertentie staat volgende dag. beter even communiceren, bleef er een dag voor thuis.

28 de septiembre de 2025

Levering

Snelle levering door een aardige en kundige chauffeur.
Bleek er geen zak aanmaakhout bij te zitten; geen probleem wordt met de post nagestuurd. Perfecte service.

Tom

18 de mayo de 2025

Prima hout

Prima hout. Eiken was op, dus haagbeuk als vervanging aangeboden gekregen. Netjes bezorgd volgens afspraak.

16 de marzo de 2021