Zoals meerdere in de review schrijven geen bevestigingsmail gehad en maakte mij zorgen. na het lezen van de review Gelijk gebeld, Ik kreeg een aardige vrouw aan de lijn, de bestelling was zeker... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
bestelling was makkelijk online te doen. ik krijg altijd feedback over de status van mijn bestelling. het ging ok redelijk snel. helaas, stuurden zijn niet alle items want niet alles was beschikbaar.... Ver más
Adverteren met een mega grote Banner. Pick up point Gratis afhalen bij dit pick up point. Echter bij bestellen €7,70 in rekening willen brengen. Contact opgenomen wordt niets mee gedaan je kan... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Online Drank Bestellen en Kopen? Actieprijzen Sterkedrank, Whisky, Bier, Wijn, Gin, Rum, Likeur? Goedkoop drank slijterij is de drankgigant met de goedkoopste online drank prijzen. De drank webshop met de meeste acties en whisky prijzen online. De drank...
Información de contacto
Snel geleverd en niet te duur
Snel geleverd en niet te duur
Via bol.com twee 33cl kasteel…
Via bol.com twee 33cl kasteel bierglazen besteld €19,50 duur maar dan had ik wel de grote, kon nog mooi voor kerst. Tot mijn verbazing krijg ik 25cl geleverd. Gebeld en krijg te horen dat ze alleen maar 25cl glazen hebben! Bij de concurrent 6 stuks voor €19.95! Ik gebruik ze met kerst dus terug is geen optie, maar ze stasn ook niet open voor een tegemoetkoming. Fijne kerst GOEDKOOPSLIJTERIJ.NL
Goede site
Gelijk gebeld, Ik kreeg een aardige vrouw aan de lijn, de bestelling was zeker doorgekomen
Alles wat ik besteld heb is binnengekomen. Levertijd was ook snel. Tip: stuur een bevestigibgsmail naar de klant.scheelt voor jullie ook hoop ellende.
Ik raad deze site zeker aan
Prima en goedkoop
Begrijp de slechte reviews niet. Heb nu 2x besteld en was beide heel prima. Netjes ingepakt, goedkoop en toen ik ze belde met een vraag werd er meteen opgenomen en was ik geholpen. Prima.
Gewoon goed volgens mijn bestelling
Omdat ik veel negatieve oordelen zie, deel ik graag daartegenover mijn positieve ervaring. Ik heb speciaal een inlog voor trustpilot aangemaakt:)
Alle flessen van mijn bestelling zijn precies bezorgd. Misschien dat anderen onrustig worden zonder bestelbevestiging? En dat je geen bericht ontvangt van goedkoopdrankslijterij maar van de BV, MMA.
Als eerste bericht ontving ik 'uw bestelling is onderweg' van 'MMA bv Fulfilment Service'. Als tweede bericht zodra de bestelling verzonden is 'Factuurnummer xxx' van 'Slijterij'.
Wie moppert over marketing 'gratis bezorgen': kijk altijd goed wat er bij staat. Hier stond heel duidelijk pas vanaf €125 EXCLUSIEF BTW
Geen updates
Bestel je iets, wordt het een tijd later geannuleerd zonder melding erover. zit ik op niks te wachten...
Ik had gisteren een tray redbull…
Ik had gisteren een tray redbull besteld en vandaag al in huis en netjes en compleet geleverd
Ik ben zeer teleurgesteld over de "cookiewall"
Ik ben zeer teleurgesteld over het gebruik van een cookiewall op deze website. Volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) moet een website of app normaal toegankelijk blijven, ook wanneer een gebruiker geen toestemming geeft voor het plaatsen van (tracking)cookies. Het blokkeren van toegang via een cookiewall is in de meeste gevallen niet toegestaan en druist in tegen de regelgeving rondom toestemming en privacy.
Het is frustrerend dat ik gedwongen word om tracking cookies te accepteren om de website te kunnen gebruiken. Dit is niet alleen klantonvriendelijk, maar ook in strijd met mijn rechten als gebruiker. Ik verzoek u dringend om dit beleid aan te passen en de site toegankelijk te maken zonder dat gebruikers verplicht worden akkoord te gaan met tracking.
Hopelijk wordt er snel actie ondernomen om dit probleem op te lossen.
Klacht is opgepakt.
Ik was totaal niet te vreden met de snelheid van dit bedrijf, 1 doosje picken in je magazijn en versturen en klaar deed men meer dan een week over. Hier een bericht geplaats met 1ster en binnen een dag was m'n drank in huis. Toch nog verjaardag kunnen vieren!
Ik bestel via Bol.com 6 Erdinger…
Ik bestel via Bol.com 6 Erdinger glazen. Ontvang er 4 en 2 ander merk.
Doos was al geopend met daarop nog adres van retour vorige klant.
Onvriendelijke klantenservice en verwijzing naar Bol.com
Nu zie ik pas vele slechte review. Mooi verdienmodel hebben ze. Slecht van goedkoopdrankslijterij.
Stuur 2 glazen na en los het zelf snel op.
Gratis afhalen bij pick up point.
Adverteren met een mega grote Banner.
Pick up point
Gratis afhalen bij dit pick up point.
Echter bij bestellen €7,70 in rekening willen brengen.
Contact opgenomen wordt niets mee gedaan je kan het gratis ophalen in Haarlem.
Waarom adverteer je er dan mee? Krijg je geen antwoord op. Of ja wel dat je het in Haarlem kan ophalen.
Kwalitatief uitermate teleurstellend bedrijf 😵💫
Snelle levering, mail met vraag snel antwoord op gekregen.
Uiterst onfatsoenlijke klantenservice!
Uiterst onfatsoenlijke klantenservice!
Een klacht indienen kan niet, want wordt door dezelfde mensen behandeld.
heb even bij de glenmorangie whisky…
heb even bij de glenmorangie whisky gekeken
goedkoop zijn ze niet whisky assortiment klein
Gewoon goed en netjes volgens afspraak
Na mijn bestelling ontving ik geen mail of iets en toen ik de revieuws las maakte ik me wel wat zorgen. Ik had een fles whisky van 275,- besteld. Uiteindelijk kreeg ik keurig een mail dat de fles verstuurd was en een trac and trace code en de volgende dag werd de fles whisky keurig en netjes verpakt geleverd. Er zullen best mensen zijn die minder goede ervaringen hadden maar bij mij ging alles gewoon prima.
Incomplete bestelling
Slechte communicatie over bestelling. Twee producten te weinig geleverd. Zelf mail moeten sturen en toen zeiden ze dat het niet op voorraad is. Op website staat het wel op voorraad. Komt over alsof het slecht ingepakt is en ze vervolgens niet zelf nog verzendkosten moeten betalen. Je betaald namelijk zelf voor de verzending.
Mail erg kortaf en weinig fatsoen, spreken je alleen aan met “beste” en er is geen afsluiting. Raadsel dus met wie je contact hebt.
Alweer artikel geleverd door PostNL en niet ontvangen
Ik heb geen klachten over de producten wat ook niet mogelijk is want ik heb alweer niets ontvangen via PostNL. Ik betaalde vooraf dus daar zie ik mijn duur verdiende centjes verdwijnen. Hopelijk bieden jullie een oplossing.
24 augustus 2023 - Bestelnummer 1626192929
Indien gewenst stuur ik u graag het bewijs van afwezigheid. Buren hebben ook niets ontvangen
Ik bestelde via BOL 4 Alex Meijer…
Ik bestelde via BOL 4 Alex Meijer Thermoskannen á 49,-. Ik kreeg een klein likeur pakketje opgestuurd, ok, kan wat mis gaan. Retour gestuurd, en inmiddels de waarde van 1 kan terug gestort dus mist nog 147,-. Tussendoor weer bij BOL dezelfde kannen besteld, krijg ik vandaag de kannen binnen. Blij dacht ik maar hebben die misbaksels kannen die er op lijken maar meer dan de helft goedkoper zijn (á 18,-) opgestuurd. GRRRRRRR
Morgen BOL bellen
Joe
#182687 - Prima en zeer tevreden!
Prima op de hoogte gehouden over de bestel status en levering, prima levertijd ook, prima product en deze ook goed mogen ontvangen! Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.
Verkeerde spullen geleverd
Suikersticks, creamer, koekjes en thee besteld.
Vervolgens blijk ik de verkeerde suiker en thee gekregen te hebben. Op de vraag of het weer retour kan, wordt geantwoord: de andere suiker is niet op voorraad. Had mij daar dan over gemaild.
Nogmaals de vraag: kan het retour? Geen antwoord.
Goedkoop blijkt dus duurkoop.
Más información sobre otros tipos de reseñas.