Zijn super geholpen en een duidelijke communicatie. Gewoon hoe je verwacht dat verkoop zou moeten zijn, helaas niet meer van zelf sprekend.
Consulta las opiniones de los clientes
Wij hebben eind 2019 twee Veluxramen gekocht via Goedkoopstedakramen.nl. De levering liep heel soepel. Door ons eigen toedoen zijn, bij de montage van één van de ramen, de kunststof onderdelen van be... Ver más
Onlangs dakramen besteld. Hierbij had ik ook verduisterende rolgordijnen besteld. Ik had hier de verkeerde maat van besteld. Dit bleek omdat de volgende ochtend netjes telefonisch contact werd opgenom... Ver más
La empresa ha respondido
Een handelaar die met de consument meedenkt. Wij hebben in één keer voor een scherpe prijs alle Veluxramen in onze woning van binnen- en buitenzonwering voorzien. Goedkoopste dakramen gaf snel een hel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Als leverancier van VELUX en dealer van FAKRO dakramen, bieden wij van goedkoopstedakramen.nl de beste service en stellen het belang van de klant voorop. Zijn er desondanks problemen, dan proberen wij die samen met u op te lossen. Service staat hoog bij ons aangeschreven. Uiteraard wel binnen onze mogelijkheden.
Información de contacto
Dorpsstraat 53, 9482 PB, Tynaarlo, Holanda
- 0592-866208
- info@goedkoopstedakramen.nl
- goedkoopstedakramen.nl
Invita a los clientes a opinar
Zijn super geholpen en een duidelijke…
Top shop. Probleem netjes opgelost
Hele fijne webshop. Er was een probleempje wat netjes is opgelost. Tevens ook de goedkoopste van alle andere webshops die velux ramen en gootstukken aanboden.

Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, prijs/kwaliteit + en levering conform afspraak

Top bedrijf!
Top bedrijf!
Goed bereikbare en professionele klantenservice.
We hadden met spoed een specifiek dakraam nodig. Er werd zeer goed meegedacht in onze situatie waardoor we dezelfde dag nog een dakraam konden ophalen in Tiel.

Goed geregeld!
Keurig geregeld, strakke prijs, niets mis mee. Kun je gerust bij bestellen.
Geen verrassingen. 👍🏻💪🏼

Respuesta de Goedkoopstedakramen.nl
Wat beter kan is de communicatie.
Wat beter kan is de communicatie.
Na de bestelling en betaling niets meer gehoord tot er een week later de bezorger aan de deur stond.

Respuesta de Goedkoopstedakramen.nl
Telefonisch goed berijkbaar en alles…
Telefonisch goed berijkbaar en alles was super snel afgehandeld. Kon binnen 2 dagen me dakraam al ophalen. Super geregeld.

Al jaren goede ervaringen
Al jaren goede ervaringen. Goede ramen en accesoires voor nette prijzen.

Respuesta de Goedkoopstedakramen.nl
Ouderwets goede service en persoonlijk…
Ouderwets goede service en persoonlijk contact, het bestaat (gelukkig) nog!

Niet blij met verzending
Ik had een raam besteld omdat het een korte levertijd had (paar werkdagen). De avond voor kerst besteld en toen bericht ontvangen dat ik de bestelling op 27 dec kon ophalen, ik daar helemaal naartoe gereden, maar het was helemaal niet geleverd. Geprobeerd goedkoopste dakramen te bereiken, maar geen gehoor. Dit heeft geduurd tot vandaag (11 januari) toen ik door het bouwbedrijf/aflever adres (niet eens goedkope dakramen.nl zelf) werd gebeld dat ik het kon ophalen. Slechte service dus.
Update: jullie schrijven dat ik had moeten mailen of voicemail had moeten achterlaten, maar dat héb ik gedaan.

Prima prijskwaliteit verhouding
Prima prijskwaliteit verhouding. Goede communicatie. Goed advies.

Respuesta de Goedkoopstedakramen.nl
Ervaren en betrouwbare partij voor al uw dakramen
Zeer ruim assortiment dakramen voor een scherpe prijs. Goede service en denkt mee met de klant voor oplossingen. Communicatie over bestelling en levering is prima. Daarnaast prima service door de ophaalmogelijkheden over BMN vestigingen door heel Nederland. Ga zo door Wolter!

Goed en solide raam
Goed en solide raam. Perfecte en snelle levering.
Onderhoudsarme aanschaf.
Supersnelle Velux levering voor scherpe prijs.
Einde middag Velux dakraam besteld voor een prima prijs.. Had het de volgende dag nodig. Na mailtje werd probleemloos geregeld dat ik het de volgende dag op kon halen bij partner Raab Karcher in mijn woonplaats.
De volgende keer besteld ik dus weer hier!
Proactief bedrijf dat goede service wil verlenen
Er is contact opgenomen over de bestelling om er zeker van te zijn dat de juiste materialen waren geselecteerd. Proactief en vriendelijk. Levering volgens plan. Prima bedrijf!

Goed maatwerkadvies
Goed maatwerkadvies, verstand van de producten die ze verkopen. Snelle levering ook.