Supernöjd som kund. Väldigt snabb och responsiv service vid försäkringsärenden, och de har kunnat hjälpa mig vad varje ärende (ex. stulen väska, skador på resor, osv.). Speciell eloge när jag behövde... Ver más
La empresa ha respondido
Det var lätt att komma i kontakt med Gofido och jag fick direkt svar på vad jag förväntades göra. När min skada har lagats och jag fått offert och faktura så mejlade jag in det till Gofido som direkt... Ver más
La empresa ha respondido
Enkelt, informationsrikt och tydligt. Inga problem alls med skadeanmälan och ersättning. Några meil och lite prat så var allt löst.. Att banken är seg med transaktioner är självfallet inte Gofid... Ver más
La empresa ha respondido
Fick trubbel med biljetterna och övernattningen under resan hem från semestern. Kontaktade Gofido efter att ha kommit hem till Sverige, Gofido tog beslutet att ersätta mina kostnader för SJ biljettern... Ver más
Välkommen till Gofido – den smarta hemförsäkringen
Klara Norra Kyrkogata 26, 111 22, Stockholm, Suecia
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Bästa jag gjort är att byta till Gofido. 6 stjärnor om det vore möjligt!
Bara tjattrobotar att prata med! Usel kuntjämst! Jobbig lösningsproblematik! Never gofidoo more !
Hemförsäkring täcker inte stöld om det inte finns vittne till händelsen samt att man kan bevisa för försäkringsbolaget att det skett, även om man har polisanmält. Urdålig försäkring för dom utgår från att man ljuger😡
Medical costs in Japan were reimbursed with no issues.
Hade ett ärende där jag hade blivit bestulen på min mobiltelefon i utlandet. Gjorde en skadeanmälan hos Gofido och redan 3 dagar senare fick jag bekräftat att ersättningen var på väg till mitt konto! Fick under hela processen ett väldig trevligt och stöttande bemötande av Gofido.
Jag hade redan beställt en ny mobil innan min gamla blev stulen, men hade lovat min förväntansfulla 8-åriga dotter att hon skulle få min gamla. Säger sig självt att hon blev väldigt ledsen när det inte blev så, men tack vare Gofido kunde jag redan 3 dagar senare göra henne glad igen och berätta att vi skulle åka och köpa telefon till henne! :-)
Nöjd kund då jag fick snabb hjälp när min son blev av med sin klocka. Efter några meljkonversationer så fick vi ersättning så tack för proffsigt bemötande Gofido
Verkar vara en bra försäkring för mina behov med halva priset jämfört med den jag hade tidigare.
Simply, i get it from a satisfied customer and friend of me who used this company for many years..
Håll er undan säger jag bara!! de bedriver denna bolag som en telefonförsäljning bedragare allihopa ända ner i roten..de finns bara inkassera de betalar alldrig ut nåt när skadan är skett!
Väldigt enkel och snabb process för att få sitt ärende hanterat! Trevlig personal och proffsigt skött 🌟 Stor rekommendation.
Like the others say, you would be given excuses when an incident happens. Gofigo is the same as no insurance. Run away and save yourself. Find a proper insurance company which is there to help when a problem occurs. I have my lesson and moving on!