Reageren niet op mails. Ik wou weten wie de nieuwe huurder van mijn appartement gaat worden, zodat ik een hele hoop meubels gratis aan kan bieden. Go Home reageert echter niet na verschillende poginge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Een fijne partij voor het huren van een woning. Ik vond het vooral prettig om op de hoogte gehouden te worden van het proces via de updates in mn account. Daarnaast had ik verschillende opties om... Ver más
La empresa ha respondido
Goede en duidelijke communicatie door de medewerkers va gohome. Ik werd steeds op de hoogte gehouden en al mijn vragen werden snel beantwoord. Ik ben erg blij met het huis waar ik nu woon. Ik zou... Ver más
La empresa ha respondido
Wel een jaar lang huur vangen van 3 keurige studenten om dan ineens te zeggen dat ze geen 'duurzame huishouding' vormen waardoor ze uit hun huis gezet worden. Hypocriet, onvoorspelbaar en onbetrouwbaa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GoHome.rent helpt huurders bij het vinden van betrouwbare woningen met transparante informatie en ondersteuning. Het platform bevordert een eerlijke en veilige huurmarkt door huurders centraal te stellen.
Información de contacto
Holanda
- gohome.rent
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Geen bezichtiging gekregen, geen terugkoppeling
Vier appartementen in hetzelfde pand gezien op Funda van dit bedrijf dat slechts een paar dagen online stond. Zowel via Funda als de website van Gohome een bezichtiging aangevraagd voor het complex. Op de website wordt gemeld dat je altijd een mail krijgt met bezichtigingsopties, of anders een video bezichtiging kunt krijgen. Dagelijks de mailbox inclusief ongewenst/spam gecheckt, geen update ontvangen, tot een week later via Funda een mail kwam dat de appartementen verhuurd waren.
Na hierover te bellen met Gohome werd gezegd dat er uitgezocht zou worden hoe dit kan gebeuren en ik hierover teruggebeld/gemailed werd, wat niet gebeurd is.
Dat het hard gaat op de huizenmarkt is begrijpelijk maar op deze manier wordt het wel extra lastig iets passends te vinden.
GoHome Professionele Verhuurervaring!
GoHome heeft mijn verhuurervaring enorm verbeterd. Het platform is gebruiksvriendelijk en maakte het eenvoudig om betrouwbare huurders te vinden. Dankzij de gedetailleerde overzichten kan ik mijn administratie moeiteloos bijhouden. Zeer tevreden!