Jestem niezwykle zaskoczona uprzejmością Pana Dawida, który gościł w Pile. Profesjonalnie ocenił moje przedmioty, doradził jak postępować dalej i z uśmiechem zakończyliśmy transakcje. Panie Dawidzie -... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Troche sie balem, ze nie dostane pieniedzy mowiac szczerze. Dotarly jednak na konto po 2 dniach od sprzedazy. Bardzo mili panowie, jeden mowil po polsku drugi nie. Wycenili, nie naciskali, jedno powie... Ver más
Bardzo miła obsługa,Pan Kajetan bardzo pomocny. Kilka drobnych rzeczy sprzedanych za cenę której się nie spodziewałam. Jestem zadowolona. Pieniądze na koncie następnego dnia bez żadnych problemów. P... Ver más
Pan Tomasz ,przedstawiciel firmy profesjonalny ,budzacy zaufanie . Cierpliwie wyjaśnił mi wszystko co budziło moje wątpliwości . Jestem zadowolona z wyceny i szybkiego wpływu na konto. Polecam.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gold Adam: Wycena i skup złota w Twojej okolicy Nasi eksperci od wyceny złota podróżują po Polsce w specjalnie wyposażonym pojeździe Gold Adam. Robią krótkie postoje w wielu lokalizacjach, dzięki czemu łatwiej wycenić złoto. Po zarezerwowaniu spotkania z wyprzedzeniem otrzymasz osobistą obsługę na przystanku, który jest dla Ciebie najbardziej dogodny.
Información de contacto
Finlandia
- goldadam.pl
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa. Nie spodziewałam się,że za kilka blyskotek (nawet zepsutych) otrzymam ponad 7000 zł. Dziękuję i pozdrawiam.
Sprzedaż złota
Transfer środków został wykonany szybciej niż się spodziewałem. Mogę polecić firme z powodu dobrej wyceny i łatwości.
Przyznam że jestem bardzo mile zaskoczona;)
Przyznam że jestem bardzo miłe zaskoczona..wszytsko profesjonalnie, sprawnie ..
Szybko
Szybko, sprawnie i fachowa obsługa.
Miałam wątpliwości co do uczciwości transakcji ale wszystko odbyło się pomyslnie
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie. Obawiałem się wyceny, ale wyszedłem zadowolony.
Zarezerwowałem termin i miałem obawy
Zarezerwowałem termin i miałem obawy, że zostanę oszukany. Poszedłem do samochodu i wszystko było profesjonalne. Dobra obsługa i wszystko zostało zrobione w łatwy sposób.
Jestem miło zaskoczona!
Bardzo miły Pan, ocenił wartość mojego złota! Byłam naprawdę zaskoczona, że moja zepsuta, stara biżuteria jest tyle warta.
Fajnie, że pieniądze wpłyną na konto i nie muszę chodzić z gotówką.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.