Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden. Goede kwaliteit en goede service. Chloë is een hele enthousiaste dame. Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als ik kon gaf ik 10 sterren! Chloé is een topper! Bij golden faves koop je goede kwaliteit, zijn er veel toffe acties, mooie prijsjes en uitstekende klantenservice. Aanrader voor iedereen!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Super service

Super service! Hele fijne kleding voor weinig geld, en bij vragen goed te bereiken. Ik ben een blije klant!

17 de abril de 2026

Hi Bobby,

Dankjewel voor je positieve review <3

Leuke betaalbare kleding

Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden.
Goede kwaliteit en goede service.
Chloë is een hele enthousiaste dame.
Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan de webshop brengen.

29 de marzo de 2026

Hi Sylvia,

Bedankt voor je lieve review ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb altijd leuke spullen en heel…

Ik heb altijd leuke spullen en heel veel leuke kleding en sieraden alles is mooi bij jou

28 de marzo de 2026

Hi Sabrina,

Bedankt voor je lieve review! Leuk om te horen dat je blij bent met onze leuke items :) We hopen je nog vaak blij te mogen maken.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Chloe is een lieve directe jonge…

Chloe is een lieve directe jonge onderneemster. Is eerlijk in haar verkoop van kleding. Kan goede adviezen geven.
Zeker de moeite waard om weer bij haar iets te bestellen. Kwaliteit is ook zeker goed en mooi.

28 de marzo de 2026

Hi Marleen,

Dankjewel voor je fijne review. We doen ons uiterste best om iedereen van goed advies te voorzien. Fijn om te horen dat je blij bent met onze items. We hopen je nog vaak te zien ♥️

TOP!!

Een van mijn favoriete shops om te winkelen. Er is altijd wel voor ieder wat wils met de laatste en leukste trends! 🩷

27 de marzo de 2026

Hi Benthe,

Dankjewel voor je lieve review ♥️

Hele goeie services

Hele goeie services, echt helemaal to0.
Hele aardige meid, die alle tijd voor je neemt. En ook hele leuke kleding heeft.

13 de marzo de 2026

Hi Christel,

Dankjewel voor je lieve review! ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Chloé is echt een topper

Chloé is echt een topper, is meedenkend met de klanten en denkt altijd in oplossingen! Verkoopt mooie kleding en sinds kort verkoopt ze ook haar eigen design ketting!

23 de marzo de 2026

Hi Chayenne,

Bedankt voor je lieve review! Heel veel plezier met jouw leuke items ♥️

Als ik kon gaf ik 10 sterren

8 de marzo de 2026

Hi Stefanie,

Dankjewel voor je lieve review! Inmiddels een echte Goldy 😉 Ik hoop je nog vaak blij te mogen maken. ♥️

Super

Super! Al meerdere keren besteld. Altijd netjes verzonden en ook communicatie gaat allemaal prima. Cloe is echt GEWELDIG!🩷

8 de marzo de 2026

Hi,

Dankjewel voor je lieve review en je support. Leuk om te zien dat we je al zo vaak blij hebben mogen maken met onze Goodies jeans.

Mooi verpakt.netjes

Mooi verpakt.netjes, contact is prima en duidelijk. Mooie kleding

7 de marzo de 2026

Hi,

Dankjewel voor je lieve review! Dat waarderen we enorm. ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke collectie en een super lieve…

Leuke collectie en een super lieve dame!
Goede kwaliteit van de kledij.
Ik ben fan!

7 de marzo de 2026

Hi Annemie,

Leuk om te horen dat je fan bent van onze leuke items! We hopen je nog vaak blij te mogen maken. ♥️

Golden faves

Chloe is een fantastische vrouw met een super leuke webshop en fantastische lives op tiktok! Altijd goede service en top communicatie!

5 de marzo de 2026

Hi Kim,

Dankjewel voor je lieve review ♥️ We hopen je nog vaak te zien in onze live en je blij te mogen maken met onze geweldige items!

Mijn favoriete webshop

Mijn favoriete webshop. Shop er al 5 jaar. En altijd tevreden. Je word goed en heel vriendelijk geholpen. En ook de service is super. Deze meid weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Deze webshop raad ik absoluut aan iedereen aan

13 de enero de 2026

Respuesta de Golden faves

Dankjewel voor je leuke review. Hopelijk mogen we je nog jaren blij maken met onze items ♥️

Geweldige kleding ❤️

Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past het niet? Geen enkel probleem, het artikel mag gewoon geretourneerd worden. De kleding is van goede kwaliteit. De eigenaresse is een leuke spontane meid die niet alleen maar denkt aan omzet, want iedere week zijn er wel weer leuke acties om aan mee te doen of geeft zij zelfs uit zichzelf zomaar leuke cadeautjes weg. Je shopt hier de leukste kleding volgens de laatste mode trends voor een prikkie!

8 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij dat ik deze webshop…

Ik ben heel blij dat ik deze webshop heb gevonden. regelmatig bestel ik mooie items bij haar. ze is super lief en geeft je altijd goed advies. kleding is echt heel mooi.

10 de septiembre de 2025

Hi Sykira,

Bedankt voor je leuke review ♥️ Fijn om te horen dat je zo blij bent met de items! Enjoy <3

Goldenfaves

Sinds een korte tijd koop ik regelmatig mijn kleding bij goldenfaves! De kleding is van goede kwaliteit. Super blij met het bedrijf🫶🫶

5 de septiembre de 2025

Hi Sharon,

Bedankt voor je lieve review ♥️ Heel veel plezier met al jouw leuke items :)

De beste jeans

De beste jeans en de eigenaresse is super vriendelijk!

28 de agosto de 2025

Hi Jennifer,

Bedankt voor je lieve review! ♥️ We hopen je nog vaak blij te mogen maken met onze geweldige jeans!

Golden Faves

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.