Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eenvoudig besteld, snel geleverd , top kwaliteit product, voor een scherpe prijs! Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had sleepbuds besteld maar kreeg een heel ander product. Ik wilde graag ruilen, maar enig antwoord duurde me veel te lang (lees: 2 weken) dus heb ik weer een mail gestuurd dat ik inmiddels ergens a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De levering was snel. Echter er bleek één oortje niet te werken. Het telefoonnummer op de site werd niet opgenomen. Dan maar per mail. Ik kreeg pas na middernacht respons en een suggestie. Dit werkt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

4,3

1 estrella

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat oplader stuk gegaan is

Nadat oplader stuk gegaan is, kosteloos een vervangend exemplaar ( niet nieuw) ontvangen. Netjes opgelost, bedankt team golden sound!!

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eenvoudig besteld, vlot geleverd.

Ze zouden er alleen ook losse rubber dopjes moeten verkopen, bij het vorige paar na 2 jaar een keer een dopje eraf gestoten. Nergens een goed passende kunnen vinden..... Dus maar een compleet nieuwe pods besteld. (Welke overigens nog mooier geluid geven)

31 de marzo de 2026

Keep up the good work!

Snelle levering, goede kwaliteit! Behulpzame klantenservice bij het maken van keuze. Comfortabel ontwerp! En n plus dat het een Nederlands bedrijf is! Keep up the good work!

26 de marzo de 2026

Oplader

Heel tevreden over mijn Golden sound sportwatch. Goede prijs-kwaliteit.
Ik was mijn oplader kwijt en nam contact op de klantenservice en via hen kan je gemakkelijk een nieuwe oplader bestellen.

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijne oordopjes en superservice!

Wat een fijne oordopjes en wat een geweldige service! De Golden Sound Sleep Buds zijn superklein,blijven goed zitten en geven een heel goed geluid. Onlangs had ik een probleem met het laaddoosje, helaas net buiten de garantieperiode. Maar dat bleek geen probleem: na een fijn contact met de klantenservice kreeg ik een nieuw laaddoosje toegestuurd. Heel erg blij mee!

3 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en producten.

Jaar geleden een bestellen gedaan bij Golden Sound. Laatst mijn oplader kwijt geraakt van mijn koptelefoon, contact gehad met de klantenservice. Snelle, vriendelijke en goede reactie/oplossing gekregen.

Meerder mensen de producten van Golden Sound al aangeraden zij zijn ook allemaal erg te spreken over Golden Sound.

30 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne headset om mee hard te…

Hele fijne headset om mee hard te lopen. Je kan er muziek op downloaden dus hoef je geen telefoon per se mee, maar kan wel ook via Bluetooth.
Had klein probleempje met oplader, maar kreeg een nieuwe opgestuurd!

30 de marzo de 2026

Goede klantenservice.

Golden Sound heeft mij in positieve zin verrast. Ik kocht een product waarmee ik niet goed kon omgaan. Bij vragen daarover werd ik prima geholpen met tips. Toch besloot ik uiteindelijk het product te retourneren en dat werd zonder problemen geaccepteerd en vlot afgewikkeld.

11 de marzo de 2026

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf, case van me oordopjes kwijt geraakt en als ik deze niet heb kan ik ze niet meer opladen. Meteen contact opgenomen met golden sound en ik krijg direct een nieuwe! Super fijne klantenservice en reageren snel. Ben ook erg tevreden met de oordopjes daarom baalde ik dat ik de case was kwijtgeraakt.

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bone conduction headphone is een…

De bone conduction headphone is een uitstekende aankoop. Ook ben ik zeer tevreden over de service. Mbt de betaling had ik nog een vraag aan de klantenservice en die is naar tevredenheid behandeld. Al met al 5-sterren waardig!

9 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product viel tegen, trage klantenservice

Product was niet wat ik ervan verwachtte. Dat kan natuurlijk, daar kan de verkoper niets aan doen. Contact met klantenservice duurde even, maar keurig opgelost. Een fijne coulance-regeling aangeboden gekregen.

6 de marzo de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.