Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har købt en hundekurv den 28. Januar. Jeg har ikke modtaget den endnu. Jeg har skrevet til virksomheden på mail og ringet og lagt besked på deres telefonsvarer. Og intet hørt. Linket til “Gæ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet mindre end Fantastisk kan bruges om servicen hos Goldpetz. God hjemmeside, dejligt udvalg og hurtig behandling af ordre. Et lille kiks med en forsendelsespartner men der tog Christian fra Gol... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endelig et firma, der holder hvad de lover! Super oplevelse fra start til slut. Og de har klatretræ til store katte - Købte til Main Coon katte. God kvalitet, lækkert finish og nemt at samle - og p... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en hundemadras den 19/9 og får straks ordrebekræftelse. Dagen efter får jeg af vide at min pakke er afsendt med GLS. Den 25/9 kan jeg stadig ikke se nogen bevægelser på trackinglinket... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Goldpetz.dk leverer vi kvalitetsprodukter til dine elskede kæledyr. Vi tilstræber at tilbyde vores kunder og deres kæledyr de bedste løsninger på markedet i en bred vifte af produkter, der imødekommer ethvert behov. Dette betyder, at vi tilbyder en spændende kombination af design, kvalitet og muligheder for kæledyrene - hvad enten det er sjov og aktivitetet eller blot et trygt sted af hvile sig og få noget velfortjent nattesøvn. Vi er dog helt klar over, at produkterne alene - selvom de er meget vigtige - ikke alene er kundeoplevelsen. Derfor stræber vi efter at levere fremragende kundeservice.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hvad sker der?

Utrolig dårlig oplevelse hos dem jeg bestiller den 14/03 og vælger privat levering 1-4 dage, den 18/03 kontakter jeg dem flere gange fordi jeg undre mig over jeg ikke har hørt noget overhovedet om min pakke, og den 19/03 får jeg en mail om min ordre er blevet annulleret uden nogen forklaring om hvorfor, jeg prøver at at ringe til dem, telefon bliver taget af en mand der lyder meget sur, jeg siger hej 2 gange og så bliver der ellers lagt på fra dem af, så jeg synes alt i alt det har været en ubeskriveligt dårlig oplevelse med dem, og hvis man skriver en mail til dem, kan man forvente ikke at høre noget før dagen efter ligegyldigt hvornår på dagen man skriver til dem, så langsom til at svare, uhøflige folk, og en ubeskriveligt dårlig kundeservice, en useriøs virksomhed

19 de marzo de 2026

Eksisterer de overhovedet?

Jeg har købt en hundekurv den 28. Januar.
Jeg har ikke modtaget den endnu.
Jeg har skrevet til virksomheden på mail og ringet og lagt besked på deres telefonsvarer. Og intet hørt. Linket til “Gæst følg din ordre” virker ikke.
Nu har jeg skrevet og annulleret min ordre.
Temmelig ringe service.

17 de febrero de 2026
Logotipo de GoldPetz

Respuesta de GoldPetz

Hej Caroline,

Jo, vi eksisterer, og vi beklager oprigtigt, at du har oplevet manglende respons.

Vi kan bekræfte, at din ordre nu er annulleret, som ønsket.

Vi har siden 2/2 forsøgt at kontakte dig flere gange og har lagt beskeder på telefonsvareren på det telefonnummer, der stod på ordren. Telefonsvareren lyder som om den tilhører en virksomhed, så der er desværre en risiko for, at vores beskeder ikke er nået frem til dig.

Jeg er også i tvivl om, hvorvidt vores mails fra kundeservice-adressen er gået igennem, så derfor skriver jeg nu fra en anden mail.

Min kollega kan ikke se, at der er registreret en voicemail i systemet, men vi har modtaget din mail om annulleringen, og den er som sagt gennemført. Det er ærgerligt, at vi ikke fik fat i hinanden undervejs, og jeg beklager igen det kedelige forløb. Det er heldigvis ikke sådan, det normalt foregår hos os. :-)

Bedste hilsner

Sven

Utrolig glad kunde!

Utrolig glad for vores Kradsetræ Maine Coon Tower som virkelig er i god kvalitet og nem at samle! Kattene elsker den og den er stor og robust, så de nemt kan komme vidt omkring kradesetræet! Virkelige god service og hurtig levering!

15 de febrero de 2025

Kvalitet og service i Top

Super dejligt firma at handle hos. Varerne, kvaliteten og servicen er helt i top.
Kattearrangementet fra serien 'Vintage', er udover at være et dekorativt møbel i stuen også utrolig stabil til store katte og nemt at vedligeholde. Jeg er meget, meget tilfreds.
Mit næste ønske fra Goldpetz, er en kattebakkeskjuler i 'Vintage'.

3 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Goldpetz.dk! Jeg bestilte produkter til min hund, og jeg er imponeret over det brede udvalg af kvalitetsprodukter, de har. Hjemmesiden er brugervenlig, og det var nemt at finde præcis det, jeg ledte efter.

Bestillingen blev hurtigt behandlet, og leveringen var lynhurtig. Produkterne ankom i perfekt stand.

9 de agosto de 2024

Endelig et godt firma

Endelig et firma, der holder hvad de lover!
God kvalitet, lækkert finish og nemt at samle - og papkasse havde “byggevejledning” til kattehus/hule.
Min aller varmeste anbefalinger.

8 de agosto de 2024

Super god service

Super god service. Jeg bestilte et kradsetræ hos Goldpetz, hvor efter jeg fik en mail, om at de havde prøvet at ringe til mig, for at fortælle at det desværre ikke var på lager. Men de spurgte, om der var et andet kradsetræ jeg kunne tænke mig, og hvis der var et træ der kostede 100-200,- mere, ville de betale differencen. Rigtig flot gestus. Og heldigvis tilbyder de mange fine kradsetræer, så der var intet problem i det. Så tusind tak for handlen herfra! :)

29 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gjorde et fejl køb af et hunde bur

Gjorde et fejl køb af et hunde bur. (Var for stort)
Men rigtig god og betryggende service ved returnering og ombytning.
Dog lidt problemer med deres mailadresser .. og lidt længere ventetid end forventet. Derfor "kun" 4 stjerner.
Håber at de har fikset den forhindring for både kundernes og egen skyld 😊👍

Men vil klart anbefale at handle her!!

17 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Købte et kattetårn og efter kort tid faldt puden sammen.
Skrev til dem, har idag modtaget en ny pude.
Vil klart anbefale dem.

17 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har sendt en varer retur og efter…

Jeg har sendt en varer retur og efter 16 dage har jeg stadig ikke hørt noget fra dem, eller modtaget mine penge for den returnerede varer. Et utrykt sted at købe fra.

8 de mayo de 2024
Logotipo de GoldPetz

Respuesta de GoldPetz

Der blev taget kontakt til kunden og problemet blev løst. Der var desværre sket en intern fejl.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores processer, så vores kunder kan opleve en tryg og problemfri handel hos os.

Kradsetræ fra Goldpetz

Jeg havde aldrig bestilt varer hos Goldpetz før. Jeg bestilte et Multilevel kradsetræ med condo 110 cm - Lysegrå hos Goldpetz, lige før påske. Efter jeg havde bestilt det, havde jeg lige et par spørgsmål. Fordi jeg havde set, at det var UPS, der skulle bringe mine varer ud. Så jeg ringede til Goldpetz kundeservice og Snakkede med Christian. Jeg fik svar på det jeg skulle og UPS har nu, efter en uges tid også bragt mine varer ud, helt uden problemer, så alt gik perfekt. Jeg fik mit kradsetræ fra Goldpetz til mine 3 katte og mine katte er vilde med det.....Så derfor gir jeg 5 stjerner for god service...Og køber gerne varer hos Goldpetz igen en anden gang....

23 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.