Jeg må ændre mine første anmeldelse da firmaet rettet hurtig på det fejl i deres system. Jeg fik en opringning fra dem hvor de undskyld det. Min ordre fik jeg indenfor 24 timer
Super hurtig service og levering tommel up herfra
La empresa ha respondido
Bukserne, jeg havde bestilt var forkert størrelse. 3 dage efter havde jeg et par nye, som passer perfekt
La empresa ha respondido
Jeg har fået fantastisk råd og vejledning til at købe den putter der passer bedst til mig. Bedste anbefaling herfra.
La empresa ha respondido
Golf & Fashion er en butik med funktionelt sports- og fritidstøj samt golfudstyr, som har eksisteret siden 2009. Hos os får du altid god og professionel rådgivning, fitting af golfudstyr samt personlig betjening med et smil.
Hestkøb Vænge 4, 3460, Birkerød, Dinamarca
Super hurtig service og levering tommel up herfra

Respuesta de Golf & Fashion
Bestilling og levering/afhentning pakkeshop fungerede helt som det skulle.

Altid gode priser - god hjemmeside - hurtig levering

Respuesta de Golf & Fashion
Super god oplevelse, super priser, fin hjemmeside med hurtig levering og god service!

Respuesta de Golf & Fashion
Nemt og hurtigt, fik varen uden problemer eller skader. Her handler jeg gerne igen.

Respuesta de Golf & Fashion
Altid kompetent vejledning og behagelig betjening 😊

Respuesta de Golf & Fashion
Más información sobre otros tipos de reseñas.