Golfboksen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og produkt! Jeg fik en Cph Cart 3 i fødselsdagsgave, men den blev først taget i brug fire måneder senere på grund af vintersæsonen. Da golfsæsonen endelig gik i gang, begyndt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle faktisk til at bestille brugte golfbolde fra outofbounds.dk, men deres hjemmeside kiksede rigtig meget, og da jeg skulle til at betale gad den heller ikke det. Så søgte jeg efter søbolde på Goo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god oplevelse og specielt tak for fleksibilitet ved ombytning af golf bag, mange tak

Información sobre la empresa

1. Club de golf

Sobre Golfboksen

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi stræber efter at levere golfudstyr i den bedste kvalitet og samtidig ønsker vi at yde en god of professionel service overfor vores kunder.

Du skal være velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde det udstyr der passer til dine behov og ønsker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

137 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke mix

Jeg må sige, at jeg er temmelig skuffet over mit køb af 15 golfbolde, som blev lovet at være et “mix” af premium kvalitet fra Callaway og TaylorMade. Da pakken ankom, blev jeg mødt af en skuffende realitet. 11 Callaway Supersoft, 3 chrome soft og kun 1 Srixon Q-Star Tour.

Det er ikke, hvad jeg forventede, når jeg købte et mix. Jeg havde håbet på en mere varieret samling af bolde, som kunne give mig mulighed for at prøve forskellige mærker og typer. At få så mange af den samme model føles som en dårlig handel.

Kvaliteten af Callaway Supersoft er bestemt fin, men det er ikke det, jeg ønskede. Jeg ville gerne have haft en chance for at udforske bolde fra begge mærker. Det er svært at blive begejstret, når man kun får én model i så stort et antal. Jeg forventer mere fra en leverandør, der lover et mix af premium bolde. Havde da regnet med hvis man købte 15 at der var lidt mere variation. Anbefaler derfor ikke at man købe mix bolde der.

14 de agosto de 2026

Hej Benjamin

Vi er kede af at høre, at mixet ikke levede op til dine forventninger.

Som vi beskriver på produktsiden, består varen af et mix af forskellige Callaway- og TaylorMade-bolde, og indholdet kan variere fra pakke til pakke. Der er derfor ikke tale om en fast fordeling mellem de forskellige mærker og modeller, og ved køb af et mindre antal bolde kan der godt forekomme flere af samme model.

Vi kan dog sagtens forstå, at du havde håbet på en større variation, når du bestilte 15 bolde, og det tager vi naturligvis med os.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du er utilfreds med en ordre. Vi vil altid gerne forsøge at finde en god løsning.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplevelse med Golfboksen.dk har desværre været meget skuffende.

Jeg bestilte en golfbag hos virksomheden og modtog kort efter en ordrebekræftelse på, at min ordre var modtaget. Herefter modtog jeg endnu en mail om, at pakken var klar til afsendelse, inklusive et GLS-trackingnummer. Kort tid efter fulgte en tredje mail med bekræftelse på, at ordren var gennemført, samt en kvittering for betalingen.
På det tidspunkt havde jeg ingen grund til at tro andet, end at der var indgået en bindende købsaftale, og at varen var på vej.
Dagen efter modtog jeg imidlertid en iMessage med beskeden om, at den golfbag, som jeg havde fået bekræftet og betalt for, alligevel ikke var på lager. I stedet blev jeg tilbudt at vælge en anden farve.
Det undrer mig, at virksomheden ikke valgte at kontakte mig telefonisk eller på anden måde forsøgte at finde en tilfredsstillende løsning. I stedet blev fejlen alene meddelt via en kort besked, uden nogen form for kompensation eller anden imødekommelse.(der mangler personlighed og empati)
At en webshop benytter automatiserede ordre- og forsendelsessystemer ændrer efter min opfattelse ikke ved, at virksomheden har et ansvar for de skriftlige bekræftelser, den sender til sine kunder. Når en ordre er bekræftet, betaling er gennemført, og kunden får besked om, at varen er afsendt, skaber det en berettiget forventning om, at købsaftalen bliver opfyldt.
Jeg har derfor valgt at handle et andet sted. Heldigvis fandt jeg en netbutik, som kunne levere den ønskede vare, og som gav mig en oplevelse af at tage både kunden og den indgåede handel alvorligt.

23 de julio de 2026

Kære Gert,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne beklage den frustration, du har oplevet. Det er selvfølgelig ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Desværre opstod der en lagerfejl, hvor vores system viste, at den ønskede golfbag var på lager, selvom den ikke længere var tilgængelig. Så snart vi blev opmærksomme på fejlen, kontaktede vi dig og tilbød den samme model i en anden farve. Vi kan godt se, at vores besked virkede for kortfattet, og at vi burde have kommunikeret mere personligt og imødekommende.

Vores kontor holder desuden sommerferie i denne uge med begrænset bemanding, hvilket desværre også har haft betydning for vores svartid og mulighed for at følge sagen op, som vi normalt ville have gjort. Det beklager vi.

Vi forstår godt, at de automatiske mails om ordrebekræftelse, klargøring til forsendelse og betaling gav dig en forventning om, at varen var på vej. Derfor er det naturligvis ekstra ærgerligt, når vi efterfølgende må meddele, at varen alligevel ikke kan leveres. Det beklager vi oprigtigt.

Vi tager din feedback om både kommunikationen og den manglende personlige kontakt med os til os og vil bruge den til at forbedre vores håndtering af lignende situationer fremover.

Vi er kede af, at vi ikke fik muligheden for at give dig den oplevelse, du med rette forventede, og vi ønsker dig god fornøjelse med din nye golfbag.

Michael
Golfboksen.dk

Bestilling af golfbag

Jeg havde bestilt en bag, der ikke var på lager i den valgte farve. Jeg fik hurtigt besked, at der ville gå ca. 2 uger inden de kunne levere. Den blev leveret i samme uge, som jeg bestilte den.
Det er høj service😊

10 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Synes måske at det er for dårligt at…

Synes måske at det er for dårligt at man skal betale fragt ,når man har købt for over 2000kr.

8 de julio de 2026

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse og for dit køb hos os.

Jeg forstår godt, at du havde håbet på gratis fragt. Vi har valgt at tage fragt på alle ordrer, uanset størrelsen, da transportomkostningerne er steget markant de seneste år med blandt andet højere diesel-, energiomkostninger.

Til gengæld forsøger vi at holde vores produktpriser så lave som muligt. I dit tilfælde sparede du omkring 1.100 kr. på dit køb, og fragten udgjorde ca. 1,7 % af den samlede ordreværdi.

Vi håber derfor, at du samlet set oplevede, at du fik en rigtig god handel, og vi sætter pris på, at du valgte at handle hos os.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilling og levering gik helt ok

Bestilling og levering gik helt ok, men jeg er skuffet over manglende manual på dansk, samt det faktum, at den model el-golfvogn CT2 jeg har købt, ikke har nogen aktuel vejledning. Modellen virker også noget "billig" i sin fremtoning.
Alle beskrivelser på modeller hos PK ser ud til at være blevet kopieret mere eller mindre. Ikke godt nok.

29 de junio de 2026

Respuesta de Golfboksen

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi beklager, at din oplevelse med CT2-vognen ikke har levet op til dine forventninger. Du har ret i, at der burde være en dansk vejledning tilgængelig, og det arbejder vi på at få opdateret.

Vi tager også din kommentar om produktbeskrivelserne til os. Det er vigtigt for os, at de er korrekte og giver et retvisende billede af de enkelte modeller.

Hvis du har spørgsmål til vognen eller har brug for hjælp til funktionerne, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Regnhætten var der alligevel

Meget fin service. Meget fint produkt, golfbag, som jeg ikke kunne finde regnhætten til og bemærkede det i evalueringen. Lynhurtigt blev jeg kontaktet af forretningen, som sagde, at det havde man aldrig oplevet før. Men at man straks ville sende en regnhætte. På mit spørgsmål hvor den i givet fald skulle ligge, var svaret "i en af de store sidelommer". Jeg checkede igen -igen og fandt den (selvfølgelig!). Dejlig bag. Fin service oplevelse. Elsker Esbjerg.

13 de julio de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.