Golfvante Opiniones 414

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så sköna och bra handskar. En handske var lite trasig när jag skulle använda den. Reklamerade och fick en ny så snabbt. Jättebra service samt bra handskar i många varianter.Så kan varmt rekommendera d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbra! Köpte 5 standard handskar under en kampanj för 99kr styck. Supersköna, dock så gick handsken sönder i en söm efter bara några slag. Jag hörde av mig till kundtjänst och fick svar efter bara... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och verkar vara bra! Har hunnit testat 1 indoor, thin. Tyckte den kändes tight först men den gav med sig! Dam Stl.S Köpte fler varianter som jag inte testat än..!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som en kund som köpt massvis med handskar och verkligen gillar kvaliteten man får av så billigt pris så tycker jag det är perfekt. Finns inget fel. Att jag kan byta handske direkt när min handske är... Ver más

1. Tienda de artículos de golf

Escrito por la empresa

Golfvante logotyp

Golfvante – Svenskdesignade golfhandskar för herr, dam och junior

Handla på Golfvante.com

Golfvante utvecklar golfhandskar i premiumkvalitet för herr, dam och junior – från prispressade modeller till tourklass i cabrettaskinn. Designade i Skåne och tillverkade i Asiens främsta fabriker skapar vi modeller för alla väder och nivåer. Vi gör ett stort avtryck på svenska golfbanor – från granne till granne, golfkompis till golfkompis sprids våra handskar snabbt. Våra kunder väljer Golfvante för bra grepp, snygg design och perfekt passform.

Camarero golfhandske

Camarero är vår exklusiva tourmodell tillverkad i 100 % indonesiskt cabrettaskinn. Den kombinerar lyx, grepp och känsla för spelare som kräver det bästa. En riktig favorit bland kräsna golfare.

Se våra Premiumhandskar
TG XXV super premium golfhandske

TG XXV är vår mest exklusiva golfhandske – framtagen för krävande spelare som söker AAA-cabrettaskinn med tourkänsla och precision. En handske i absolut toppklass.

Estándar golfhandske

Estándar är vår mest sålda golfhandske – tillverkad i äkta cabrettaskinn. Den erbjuder bra grepp, snygg passform och en stilren look till ett fantastiskt pris. Passar både nybörjare och erfarna golfare.

Köp Estándar

Vi erbjuder även specialmodeller som Rain för regniga rundor, Frost för höst och vår, samt WinterMate – vår varmaste täckvante för riktigt kalla golfdagar.

Vilken kategori passar dig idag?

Golfvante – det svenska varumärket som utmanar!

4,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

All is good

Good products. Good prices and very good customer service!

12 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Golfvante

Hi Torben – thank you for taking the time to leave such a great review! 🙌
We’re really happy to hear that you’re pleased with the products, the pricing, and especially our customer service. That means a lot to us.
You’re always welcome back, and don’t hesitate to reach out if you need anything.

Respuesta de Golfvante

Hej Kristian – stort tack för din recension! Kul att höra att du uppskattar våra bra priser och att leveransen gick snabbt. 🙌
Hoppas golfhandskarna sitter perfekt på rundan – och om du vill ha tips på modell eller storlek är du alltid välkommen att höra av dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vet att det skulle va en billigt…

Vet att det skulle va en billigt handske med skönhetsfel, men inget tryck med logga alls på någon av handskarna och väldigt dålig passform (mindre än standard M)

Hej Ola,
tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Du har helt rätt i att det här var en väldigt billig handske – och just därför vill vi vara extra tydliga med vad Andra Chansen innebär. All information om avvikelser, slumpmässigt innehåll och villkor framgår tydligt i produktbeskrivningen innan köp, och detta godkänns i kassan.
För full transparens finns hela beskrivningen här:
Handsken du beställde för 29 kr kommer från testproduktion eller andrasortering och kan därför avvika kraftigt från vårt ordinarie sortiment, till exempel när det gäller passform, storlek, märkning och utseende. Det kan handla om handskar helt utan logotyp eller med en passform som upplevs mindre eller större än standard.
Andra Chansen är vårt sätt att ta vara på fullt användbara produkter som annars riskerar att slängas. På så sätt minskar vi svinn, belastning på miljön och kan samtidigt erbjuda en mycket prisvärd tränings- eller extrahandske. Innehållet är helt slumpmässigt och säljs i befintligt skick – precis som tydligt anges i produktbeskrivningen.
Vi har förståelse för att upplevelsen kan variera, men i detta fall motsvarar leveransen det som Andra Chansen är tänkt att vara.
Tack för din feedback och för att du bidrar till ett mer hållbart val.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra kvalitet till bra pris

Mycket bra kvalitet till bra pris. Mycket bra service, hade fått fel handske vid en beställning men inga som helst problem att reda ut. Det löstes direkt.

31 de diciembre de 2025

Stort tack för din recension, Göran! 🙌
Härligt att höra att du tycker kvaliteten och priset sitter – och extra skönt att vi kunde lösa det snabbt när det blev fel handske i en beställning. Sådant kan tyvärr hända ibland, men för oss är det viktigaste att det blir rätt direkt och att du känner dig trygg hela vägen.
Tack igen för förtroendet, och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa runda!

Snabb leverans, enkel beställning

31 de diciembre de 2025

Hej Christer,
tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Kul att höra att både leveransen och beställningen fungerade smidigt 👍
Vi strävar alltid efter att göra helhetsupplevelsen ännu bättre, så om det är något som saknades för att nå ett högre betyg tar vi gärna emot feedback. Det hjälper oss att fortsätta utveckla både produkter och service.
Hoppas vi får chansen att överraska dig ännu mer nästa gång.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prisvärda men inte bästa kvaliten.

Prisvärda men inte bästa kvaliten.

Respuesta de Golfvante

Tack för din recension, Joakim!
Andra Chansen är vårt lågprisalternativ där handskar kan variera i både passform och kvalitet (t.ex. testexemplar, no-brand eller batcher med avvikelser). Det är också därför priset ligger på 29 kr.
Vi tar ändå till oss av din feedback. Vill du ha en mer jämn känsla och hållbarhet rekommenderar vi någon av våra ordinarie modeller, där passform och material är kvalitetssäkrade.
Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabbt och bra produkter

Snabb och bra produkt och leverans

Respuesta de Golfvante

Tack för din recension, Anders!
Kul att höra att både leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkten. Det uppskattar vi verkligen – hoppas du får många sköna rundor med den!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och den känns skön på…

Snabb leverans och den känns skön på handen.

1 de enero de 2026

Respuesta de Golfvante

Stort tack för din recension, Lars-Erik! Kul att höra att leveransen gick snabbt och att handsken känns riktigt skön på handen – exakt den känslan vi vill leverera. 🙌

Alltid lika bra service

Alltid lika bra service
Handskarna håller bra kvalitet till ett väldigt bra pris!
Kan varmt rekommenderas!

27 de diciembre de 2025

Stort tack för din fina recension, Stefan! 🙏
Riktigt kul att höra att du upplever både servicen och kvaliteten som genomgående bra – och att du tycker att prisvärdheten håller. Det är precis den kombinationen vi strävar efter varje dag. Tack också för rekommendationen, den betyder mycket för oss.

Snabb bra leverans

28 de diciembre de 2025

Respuesta de Golfvante

Stort tack för din recension, Mats! Kul att höra att leveransen gick snabbt och smidigt – precis så vi vill att det ska kännas när man beställer från Golfvante.

Snabb leverans och trevliga produkter

Snabb leverans och trevliga produkter

30 de diciembre de 2025

Stort tack Johan för din recension! 🙌
Kul att du uppskattar både den snabba leveransen och våra produkter – det betyder mycket för oss.
Hoppas allt sitter perfekt och att du får många sköna rundor med grejerna. Du är alltid välkommen tillbaka!

Dom känns bra.

Respuesta de Golfvante

Tack för din recension, Reijo! Skönt att höra att handsken känns bra – det är precis den känslan vi strävar efter.
Hoppas den levererar lika bra även ute på banan.

Snabb behandling

Snabb behandling! Bra passform på levererad handske!

Respuesta de Golfvante

Stort tack för din recension, Lars! Kul att höra att allt gick snabbt och att handsken satt bra – precis så vi vill att det ska kännas när man beställer.
Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa handske.

Bra kvalitet till superpris

Bra kvalitet till superpris. Köper inga andra handskar sen jag hittade golfvante.se

26 de septiembre de 2025

Anton – stort tack för din recension! 🙌
Så kul att höra att du upplever bra kvalitet till superpris, och extra roligt att Golfvante har blivit ditt självklara val för golfhandskar. Vi lägger mycket fokus på passform, grepp och känsla – och att göra det enkelt att hitta en handske som funkar runda efter runda.
Hoppas du får en riktigt fin säsong på banan.

Enkelt och snabbt

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Golfvante

Stort tack Christer! Kul att höra att du upplevde köpet som enkelt och snabbt – precis så vi vill att Golfvante ska kännas. Hoppas du blir riktigt nöjd med produkterna.

Det är aldrig nå krångel och bra grejer

Det är aldrig nå krångel och bra grejer

Respuesta de Golfvante

Stort tack Johan! Kul att höra att det alltid flyter på utan krångel och att du gillar grejerna. Vi lägger mycket fokus på att det ska vara smidigt att handla hos Golfvante – med bra produkter, snabb leverans och enkel kundservice.

Prisvärda och sköna

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Golfvante

Tack Kenneth! Vad roligt att du tycker att våra handskar är både prisvärda och sköna – precis det vi strävar efter. Vi hoppas de följer med dig under många fina rundor framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans som utlovat och handskar…

Snabb leverans som utlovat och handskar som satt perfekt.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Golfvante

Tack Per! Härligt att höra att både leveransen och passformen satt precis som de skulle. Vi hoppas handskarna gör varje runda lite bättre framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nopea tilaus ja olivat tilauksen…

Nopea tilaus ja olivat tilauksen mukaiset.

26 de noviembre de 2025

Kiitos Petri!
Hienoa kuulla, että tilaus oli nopea ja tuotteet vastasivat odotuksia. Arvostamme palautettasi ja toivotamme sinulle loistavia kierroksia kentällä!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb respons och bra lösning på…

Snabb respons och bra lösning på felbeställning.

28 de noviembre de 2025

Hej Kent!
Stort tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att vår snabba respons och lösning på felbeställningen gjorde dig nöjd. Vi finns alltid här om du behöver hjälp igen.
Team Golfvante

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.