Golfvante Opiniones 414

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så sköna och bra handskar. En handske var lite trasig när jag skulle använda den. Reklamerade och fick en ny så snabbt. Jättebra service samt bra handskar i många varianter.Så kan varmt rekommendera d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbra! Köpte 5 standard handskar under en kampanj för 99kr styck. Supersköna, dock så gick handsken sönder i en söm efter bara några slag. Jag hörde av mig till kundtjänst och fick svar efter bara... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och verkar vara bra! Har hunnit testat 1 indoor, thin. Tyckte den kändes tight först men den gav med sig! Dam Stl.S Köpte fler varianter som jag inte testat än..!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som en kund som köpt massvis med handskar och verkligen gillar kvaliteten man får av så billigt pris så tycker jag det är perfekt. Finns inget fel. Att jag kan byta handske direkt när min handske är... Ver más

1. Tienda de artículos de golf

Escrito por la empresa

Golfvante logotyp

Golfvante – Svenskdesignade golfhandskar för herr, dam och junior

Handla på Golfvante.com

Golfvante utvecklar golfhandskar i premiumkvalitet för herr, dam och junior – från prispressade modeller till tourklass i cabrettaskinn. Designade i Skåne och tillverkade i Asiens främsta fabriker skapar vi modeller för alla väder och nivåer. Vi gör ett stort avtryck på svenska golfbanor – från granne till granne, golfkompis till golfkompis sprids våra handskar snabbt. Våra kunder väljer Golfvante för bra grepp, snygg design och perfekt passform.

Camarero golfhandske

Camarero är vår exklusiva tourmodell tillverkad i 100 % indonesiskt cabrettaskinn. Den kombinerar lyx, grepp och känsla för spelare som kräver det bästa. En riktig favorit bland kräsna golfare.

Se våra Premiumhandskar
TG XXV super premium golfhandske

TG XXV är vår mest exklusiva golfhandske – framtagen för krävande spelare som söker AAA-cabrettaskinn med tourkänsla och precision. En handske i absolut toppklass.

Estándar golfhandske

Estándar är vår mest sålda golfhandske – tillverkad i äkta cabrettaskinn. Den erbjuder bra grepp, snygg passform och en stilren look till ett fantastiskt pris. Passar både nybörjare och erfarna golfare.

Köp Estándar

Vi erbjuder även specialmodeller som Rain för regniga rundor, Frost för höst och vår, samt WinterMate – vår varmaste täckvante för riktigt kalla golfdagar.

Vilken kategori passar dig idag?

Golfvante – det svenska varumärket som utmanar!

4,6

Suele responder en menos de 24 horas

Skön handske

Snabb service

Respuesta de Golfvante

Tack Stig för din fina recension! 🙌 Vi är glada att du gillar både handsken och vår snabba service – precis så vill vi att det ska kännas när man handlar hos oss. Hoppas den nya handsken ger många bra rundor framöver ⛳️

Köpte Estandárd

Köpte Estandárd, använd i 4 ronder och en del på range.
Väldigt nöjd 👍

Respuesta de Golfvante

Tack André för din recension! 🙌 Kul att höra att du är nöjd med vår Estándar och att den presterar bra både på banan och rangen. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att handsken fortsätter ge dig bra känsla i spelet framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Skön handske.

Respuesta de Golfvante

Tack för din fina recension, Mattias! 🙌 Vi är glada att höra att handsken känns skön och att leveransen gick snabbt. Hoppas den följer med dig på många lyckade rundor framöver!

Hej Per,
Stort tack för din fina recension! 🙏 Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar både vår service och våra produkter. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och en smidig upplevelse för alla golfare.
Vi hoppas att handskarna följer med dig på många bra rundor framöver! ⛳️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra handske som sitter som ett smäck! Jag är väldigt nöjd

Jag har använt dessa handskar i ca 2 år nu och är väldigt nöjd både med kvalité och passform.

15 de agosto de 2025

Respuesta de Golfvante

Tack Tomas för din fina recension! Vi är glada att höra att våra golfhandskar lever upp till dina förväntningar både i kvalitet och passform, och att de har varit en trogen följeslagare i över två år. Vi ser fram emot att få fortsätta vara en del av dina golfrundor länge framöver.

Toppbetyg

Snabbt, proffsigt och generöst bemötande

4 de agosto de 2025

Respuesta de Golfvante

Tack Mattias för ditt fina omdöme.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och är glada att höra att du är nöjd med både bemötande och service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans. Produkten har bra kvalitet.

1 de agosto de 2025

Respuesta de Golfvante

Tack Hans för din recension.
Vi är glada att höra att beställningen gick smidigt och att du är nöjd med kvaliteten på produkten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supernöjd med alla produkter …

Supernöjd med alla deras produkter och de håller superbra kvalité till rimliga priser!

Tack så mycket, Patric!
Vi uppskattar verkligen att du är supernöjd med våra golfhandskar och övriga golfprodukter. Vi lägger stort fokus på att erbjuda högkvalitativa golfhandskar till rimliga priser, och det är fantastiskt att höra att kvaliteten håller över tid. Din positiva erfarenhet hjälper oss att fortsätta leverera prisvärd premiumkvalitet för golfare i alla nivåer.

Great quality products

Great products with high quality. Priceworth and fast delivery. Recommended!

Respuesta de Golfvante

Thank you so much, Benny!
We’re thrilled that you’re happy with our high-quality golf gloves and golf accessories. We always aim to combine premium quality, fair prices, and fast delivery, so it’s great to know we’ve hit the mark for you. Your recommendation means a lot to us and helps other golfers discover our priceworthy premium golf gear.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bara bra saker att säga

Har bara bra saker att säga. Spelat med flera modeller och handskarna håller klart bra kvalitet för pengarna. Vissa gör sig bra som träningshandskar och de finare modellerna är väldigt sköna att spela med och ger bra komfort och känsla.

Tack så mycket, Jens!
Vi uppskattar verkligen att du delar din erfarenhet av våra olika golfhandskemodeller. Det gläder oss att höra att du upplever bra kvalitet för pengarna, både när det gäller slitstarka träningshandskar och våra mer exklusiva modeller med hög komfort och känsla i spelet. Din feedback hjälper fler golfare att hitta rätt handske för både träning och tävling.

Totally satisfied

Totally satisfied
Very nice gloves in fantastic colours. So happy to be able to shine on the course with my red, yellow and white gloves. Bought gloves in different categories and they all lived up to expectations with supreme leather. Sizes were according to the guide

1 de agosto de 2025

Hi Jonas,
We’re thrilled to hear you’re totally satisfied with your gloves! It’s great to know you’re enjoying the fantastic colours and that our red, yellow, and white gloves are helping you shine on the course. We’re also happy that the leather quality, fit, and sizing met your expectations across all categories. Thanks for trusting us — we can’t wait to be part of more great rounds with you!

Snabbt

Snabbt, enkelt och bra

Respuesta de Golfvante

Tack Mats för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du upplevde din beställning som snabb, enkel och bra. Varmt välkommen tillbaka till oss på Golfvante!

Bra 👍

Bra 👍 , pris i förhållande till värde extremt bra.

27 de julio de 2025

Respuesta de Golfvante

Tack för ditt fina omdöme, Jonas! 🙌 Vi är glada att du tycker att pris och värde är i toppklass. Vi ser fram emot att leverera samma kvalitet nästa gång du handlar hos oss.

Respuesta de Golfvante

Tack för din fina recension, Bodil! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Varmt välkommen tillbaka till oss för fler härliga golfupplevelser!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Känns som bra kvalitet..

Känns som bättre kvalitet än den tidigare jag köpt då denna är förstärkt i handflatan så greppet inte gör hål i handsken, vilket hände ganska snabbt i den tidigare. Känns riktigt bra..

Respuesta de Golfvante

Tack för din recension, Tommy!
Vad kul att du märker skillnaden i kvalitet – vi har lagt extra fokus på förstärkningen i handflatan just för att handsken ska hålla bättre när greppet sliter. Tack för att du delar med dig!
// Team Golfvante 🧤

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyvin toimi toimitus ja kaikki

Hyvin toimi.

30 de julio de 2025

Hi Tero,
Thank you so much for your kind review – we're really happy to hear that everything went smoothly with the delivery! Hope you're enjoying your products out on the course ⛳

You're always welcome back whenever you need to restock!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag valde golfhandske för dom passar…

Jag valde golfhandske för dom passar mej och man får mycket bra handskar för ett mycket bra pris.

23 de julio de 2025

Hej Håkan,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att våra golfhandskar passar dig perfekt – och att du tycker att de levererar både kvalitet och prisvärdhet. Det är precis den kombinationen vi strävar efter!

Vi hoppas att du får många bra rundor med dina nya handskar. Välkommen tillbaka när det är dags att fylla på!

Allt gott,

Enkel och snabb leverans

Enkel och snabb leverans, prisvärda handskar

23 de julio de 2025

Respuesta de Golfvante

Stort tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen och att du tycker våra golfhandskar är prisvärda – det betyder mycket för oss.

Vi hoppas att handskarna gör varje golfrunda ännu lite bättre. Välkommen åter när du behöver fler!

Respuesta de Golfvante

Tack Johnny för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten och priset – precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss. Hoppas handsken gör många rundor bättre framöver!
Team Golfvante ⛳️

Enkelt å great

Inget att klaga på här

Respuesta de Golfvante

Tack Olof för ett kort men riktigt fint betyg!
Vi är glada att allt gått smidigt – precis som det ska vara. Hoppas du får många bra slag med din nya handske!
Team Golfvante ⛳️

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.