GoMonkey Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter på 8 og jeg havde i dag en super fed oplevelse på GoMonkey klatreparken i Søndermarken. Vi fik klatret en masse, sikkerheden var i top og den meget venlige medarbejder Vittorio var helt g... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mig og min kæreste fik en super dårlig oplevelse. Vi havde en lille mistforståelse med en pige medarbejder med nogle mærkeligt hår som står nede på jorden og råber på en uforskammet måde til os.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blå bane 3 er super fed og den ville blive endnu federe, hvis i gjorde den længere. Den stopper ret brat. Og så ville det være rart at inden man starter på en bane at man kan få et tlfnr til en aku... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Klatreparken er som sådan ok, men banerne fremstår noget slidte. Der var alt for lidt bemanding og ingen “voksne”. Vi måtte vente op til en halv time på flere platforme for at gæster med højdeskræk p... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ærgerlig kundeoplevelse, når det meste ellers er godt

Har klatret flere gange i Gladsaxe og det er fede baner og der er egentlig godt styr på det hele. Så synes jeg bare det er enormt ærgerligt, at GoMonkey så alligvel vælger at ødelægge hele den gode kundeoplevelse. Min søn fik problemer med balancen og svimmelhed straks efter vi startede og måtte gå ned. Jeg spurgte så, om ikke vi kunne få pengene retur, når nu han ikke kunne få sin klatreoplevelse. Men det blev blankt afvist. Så, man skal altså både være ked af ikke at kunne få klatret, men man skal også betale for noget man ikke får. Kedelig holding til os, som ellers har været loyale kunder.

24 de agosto de 2020

Respuesta de GoMonkey

Hej Peter. Det er helt fint at du vælger at skrive om din oplevelse på denne platfrom. Vi kan altid lære af vores tilbagemeldninger.

Jeg har talt med hele gruppen af instruktører, og kan ikke genkende dit udsagn. "Jeg spurgte så, om ikke vi kunne få pengene retur, når nu han ikke kunne få sin klatreoplevelse. Men det blev blankt afvist."
Alle vores instruktørerne sagde til dig(flere gange), at de ikke bare må give penge ud på dagen, men du skulle henvende dig på mail og forklar situationen. Som jeg forstå så har din søn en sygdom, som gør han ham blive svimmel, det kan vi vel ikke tages til gidsel for.

Derudover havde i reserveret pladserne og i var i gang på banerne, de pladser kan vi jo ikke sælge igen samt lønnen til personalet der tog sig af jer skal jo betales.

For mig lyder det til, at instruktørerne har prøve at være så profesionelle som mulig og guide og hjælpe jer allesammen.

Daniel.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fed dag i gomonkey i Gladsaxe

Super fed dag i gomonkey i Gladsaxe.
Kompetente og flinke instruktører. I dag var meget travl med mange mennesker og derfor også en del pres på et par af af banerne, som resulterede i en del trafikpropper uden mulighed for at søge ned eller udenom (banerne er ensrettede). Det gav ventetid i trætoppene på ca en time sammenlagt på en enkelt bane. Trafikproblemerne opstod til dels pga. små børn som enten blev bange eller sad fanget i en forhindring uden at kunne komme videre uden hjælp fra personale. Måske en ide at placere lidt flere stiger ved platforme på mellemsvære (blå) baner, så man har mulighed for at forlade banen, når man ikke kan komme videre pga trafikprop. Dette kunne også være relevant for den røde bane (nr. 2) hvor fysikken kan blive så udfordret at der er behov for at afbryde banen. Ellers superfede klatre- og svævebaner med flotte omgivelser i trætoppene og udfordringer for både store og små vovehalse. Man kan bruge mange timer, og der bliver brændt meget krudt af, så hav gerne masser af vand og lidt mad med og husk at tisse af inden I går i gang, da der ikke er toiletter på pladsen eller i træerne ;)

1 de agosto de 2020

Fed oplevelse

Hej GoMonkey. En super god dag for et par dage siden, hvor jeg og min familie besøgte parken i Gladsaxe. Instruktørerne var yderst kompetente og vi følte bare sikkerheden var i top. Selvom der var mange mennesker følte vi hele tiden der var en instruktør til at hjælpe.

Stor tak til Oscar som tog sig tid til at hjælpe min søn ned fra en af banerne. Han fortjener en høj femmer. Vi kommer helt sikkert igen.

Nikolaj

22 de julio de 2020

Skøn dag i Gladsaxe

Skøn dag i Gladsaxe i dag! Vi var to voksne og 1 barn på 8 år afsted. Det var nogle fede baner - masser af udfordringer for alle aldre og i alle højder. Vi fandt instruktørerne meget imødekommende og kompetente og vi havde ingen problemer på banerne.
Vi vil til enhver tid anbefale Go Monkey og glæder os allerede til at komme tilbage :-)

14 de julio de 2020

Go monkey Søndermarken

Søndermarken
Vi var forbi med vores fjerde og sjette klasse. Super kompetent og rammesættende instruktion. God og hyggelig oplevelse for ungerne. Michael Rasmussen, Raklev skole

22 de junio de 2020

Førstegangsvurdering fin

Førstegangsvurdering fin. Har kun prøvet den i Søndermarken. Flotte omgivelser, og god instruktør der fik den vist naturlige angst til at forsvinde. Han gav sig endda tid til at råbe op da jeg fumlede med en karabinhage, og forklarede hvad jeg skulle gøre, så jeg kunne komme videre. Sikkerheden virker i top, og følte mig ikke på noget tidspunkt utryg.
Tilpas udfordret af især to af banerne, den med løshængende tove og "nettet".
Eneste ærgrelse var at jeg ikke blev den ældste der fuldførte. Der var tilsyneladende to, en på 69 og en på 67. Men det skal nu ikke ligge banen til last.
Her kommer jeg helt sikkert igen!

13 de mayo de 2020

Hej GoMonkey

Hej GoMonkey. Jeg har været i jeres klatrepark for et års tid siden og syntes i har nogle fede faciliteter. Ville dog høre om i har fået continuous belay system på alle jeres baner? Vh. Oskar

9 de marzo de 2020

Hej Oskar.
Mange tak for de flotte stjerner :)

Vores klatrepark i Søndermarken er 100% continuous belay system, og vores park i Gladsaxe er færdig opdateret forvenligt om 1 måned. ( start april)

God aften til dig.
Daniel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Livsfarlig klatretur for hele familien

Fine baner, hyggeligt sted og ok personale. Det er dog helt uacceptable at sikkerheden er så ringe.
Der bruges 2 stk alm karabinhage dvs. at man ved et uheld kan stå 20 meter oppe uden at være spændt fast. (Og det kan nemt ske når man er under pres). Så længe der ikke er styr på sikkerheden, vil jeg fraråde stedet, og så anbefale alternativer (som f.eks. ’Camp Adventure’ ved Rønnede eller Gavnø slot (Der har jeg været og ved at sikkerheden er i orden).
Da jeg påpegede det overfor instruktøren, var hans (Peter) kommentar, ”det har ikke været et problem her”... Nej, for så var nogen død og stedet lukket.
De praler med at ’ GoMonkey Klatrepark er testet og godkendt af Teknologisk Institut.’ Det er meget muligt, men hvad er det værd når man sender sine børn op i 20 meter højde, og beder dem ”huske reglerne”.

22 de septiembre de 2019

Respuesta de GoMonkey

Hej Kasper - tak for kritikken det er altid velkommen. Jeg kan glæde dig og alle vores andre kunder, at vi allerede er igang med at bygge med continuous belay system på vores 3 nye børnebaner i Gladsaxe og opgraderer alle de oprindelige banerne til dette inden start sæson 2020. :)

GoMonkey Gladsaxe er en ældre park og blev bygget med daværende teknologi og muligheder.

Vi prøver at klæde vores kunder på, før og under deres besøg. Vi anbefaler alle på hjemmesiden, at går ind og ser vores sikkerhedsfilm, så der ingen overraskelser er, samt tilegne sig lidt erfaring. Se siden her: https://gomonkey.dk/sikkerhedsfilm-udstyr-og-gennemgang/ (Den bliver selvfølgelig opdateret med det nye sikringssytem inden sæson start næste år)

Håber du fik et tilfredsstillende svar, og du skal altid være velkommen til at komme ud og tale om sikkerhed med os.

Hilsen Daniel Monby

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig sjov og udfordrende aktivitet

Rigtig sjov og udfordrende aktivitet, for hele familien. Det der dog, gjorde dagen, helt fabelagtig, er deres instruktører. Vores datter på 8 år. blev meget bange på banen og turde ikke gå videre. Instruktøren kom op til hende og fulgte hende igennem resten af banen, så vi kunne gå hjem med en meget stolt pige, der havde gennemført. Vores datter sagde efterfølgende, at hun følte sig tryg med instruktøren, da han kendte banen. Kæmpe ros til instruktøren:)

14 de agosto de 2019

Rigtig sjovt

Rigtig sjovt. God og udfordrende underholdning for voksne og børn fra 8 år. Sæt 3-4 timer af og husk noget at spise og drikke i pauserne.

5 de junio de 2019

Kan varmt anbefales

Jeg har i dag været forbi GoMonkey Søborg med min datter. Vi havde ingen kendskab til det, men er enige om det ikke bliver sidste gang! Virkelig fed dag, ret udfordrende, adrenalin kick uden lige, sød og grundig instruktør... Vi havde lidt ventetid, da vi gerne ville prøve den røde bane, men ikke noget der betød noget. Vi gennemgik 4 baner ex. prøvebane og fik tilbudt en ekstra, da vi ikke havde prøvet den mørke blå, som var den højeste bane.. vi havde dog ikke mere energi :D Fed, fed dag og vi (jeg) kommer igen med vores søn på 6 år. Tak til GoMonkey for en suveræn god dag!
Hilsen Connie

29 de abril de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Usikkerhed og for lidt personale

Var der d. 17. April 2019 for at fejre min søns fødselsdag. Der var alt for lidt personale til de mange besøgende. På et tidspunkt står der en pige og råber hjææælp i meget lang tid fra et træ, hvor man skal springe ca 14 meter ned i frit fald. Da der endelig kommer en instruktør, råber han bare, at hun skal tage sig sammen og hoppe, eller gå ned igen - og så går han bare.
Min søn ønsker at tage frit fald senere og vi spørger en instruktør om han må, og de giver ham nogle instruktioner og så går de bare igen. Når min søn står 14 meter oppe på platformen, skal han selv hive ind snor ind til ham og spænde sig selv fast, hvorefter han skal hoppe ud. Der er langt og han er bange - jeg er nervøs for om han er spændt rigtigt fast og om alt er som det skal være. Der er kun to instruktører på hele den store bane til mange mennesker den dag, så der er ikke nogen instruktør i nærheden. Min søn hopper og alt går heldigvis fint.
Jeg undrer mig over at der ikke er en instruktør der skal godkende hans sikkerhed inden sådan et spring - det er 14 meter og min søn er 12 år. Jeg kunne frygte for den person der står deroppe en dag, som ikke får sig sikret ordentligt, evt fordi adrenalinen pumper rundt i kroppen og nervøsiteten måske tager over. Jeg synes i forvejen der var meget at huske i forhold til sikkerheden, og det var ikke mig der stod i den trætop.

27 de abril de 2019

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse - og god for begyndere. Søde og meget tålmodige instruktører. Især Bjarke, der tålmodigt ventede på jeg kom ud fra den sorte bane 😅 rigtig god dag. Kan klart anbefales.

8 de abril de 2019

Super god dag

Vi havde eb super god oplevelse, godt vejr. søde mennekser. det eneste der var lidt, var at der kun var to på arbejde den dag og derfor land vente tid. men alle banerne var rigtigt gode og vi var der i 5 timer.

17 de octubre de 2018

Go Gomonkey 😄🙌🏼

Efter at have haft en uheldig oplevelse hos Frederiksdals klatrepark, hvor vores booking lavet over telefon, var på en lukkedag, blev vi taget så godt imod hos go monkey.
Vi blev budt velkomne og guidet af Kasper og Nanna, som begge var utrolige venlige og imødekommende. Vi endte med at få den bedste dag, uden stress og med en dejlig stemning og kommer meget gerne igen en anden gang!

3 de agosto de 2018

Sjov og aktiv dag

I dag var min familie og jeg på besøg hos GoMonkey i Søborg. Instruktøren var venlig og tålmodig, hvilket var en god start på en sjov og aktiv dag. Vi kommer igen :-)

31 de julio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk, sjov og intens oplevelse

Jeg havde inviteret min ældste dreng (9 år) til en dag bare os to. Valget faldt på GoMonkey i Søborg. Min søn var lidt nervøs, da han aldrig havde prøvet det før. Var det for højt, for svært, for farligt. Men da vi mødte Nikolas (fra GoMonkey), der gav en rolig og super god instruktion og gav gode råd på prøvebanen, så var vi klar til eventyr i trætoppene. Banerne stiger på en overskuelig måde i sværhedsgrad. Fra Orange prøvebaner til lysegrønne og mørkegrønne for begyndere over lyseblå og mørkeblå for de øvede til rød og sort for de erfarne. Både min søn og jeg var enkelte gange lidt udfordret på de to grønne, og den lyseblå blev grænsen. Vi havde en fantastik dag sammen, hvor vi kun kunne være i nuet. Vi så unge piger og drenge på seks år, vi så ældre mennesker (ingen alder nævnt) og super seje unge mennesker, der svingede sig som adrætte aber. GoMonkey er stedet for alle, der vil have en god, sikker og adrenalinfyldt dag.
Og til GoMonkey - Nikolas er en super instruktør, der med sin ro og imødekommenhed gør det til en tryg oplevelse!

21 de julio de 2018

Fantastisk og for alle

Go monkey er absolut den bedste adventurepark i hovedstaden for dem der ønsker at udfordre sig selv og bare lege i træerne. og er det perfekte for alle, da de tilbud er enestående udfordringer for selv de helt små "abekatte". Perfekt for begynder og perfekt for vove halse. selv erhvervs uddannet klatre som mig selv, elsker det og besøger dem, så tit Jeg kan.
Deres personale er altid i øjenhøjde med deres "klienter" og er meget omhyggelig hvad sikkerhed angår, så alle kan lege sikkert og trygt.
Jeg Anbefaler alle til at prøve det.

21 de junio de 2018

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.