Genoten van een dagje racen op het circuit. Goed geholpen door de klantenservice, met onze cadeaubon konden we gelijk terecht bij de instructeur en was alles snel geregeld
La empresa ha respondido
Helaas geen goede ervaring met Good4fun. Ik heb een voucher cadeau gegeven en daarna geprobeerd een datum in te plannen, maar dit bleek erg moeizaam en uiteindelijk niet mogelijk. Good4fun heef... Ver más
La empresa ha respondido
Na diverse pogingen een dagje circuit te boeken gedurende zes maanden geen succes diverse mails eraan gewijd. Wel reactie geen oplossing dan maar geld terug inmiddels tot twee keer toe beloofd echter... Ver más
La empresa ha respondido
Had een tijd terug een helikoptervlucht geboekt, alleen helaas kwam het allemaal niet uit met de data. Gelukkig kon ik gewoon mijn geld terug krijgen. Het duurde even, maar kreeg netjes antwoord op al... Ver más
Olympiaweg 28 A (geen bezoekadres), 3077 AL, Rotterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Het kan anders! Boeking kon niet door gaan ivm slechte weer op de 4x4 baan, dus uiteindelijk geld terug en iets anders gezocht op de datum dat ik wilde. Boeing gewoon rechtstreeks bij aanbieder gedaan en niet via een waardebon constructie. Het is wel wat goedkoper. Maar is ook geen groot verschil.

Respuesta de Good4fun
Ik kocht een cadeaubon voor parachutespringen. Een mooie aanbieding. Dus ik was helemaal blij en verraste mijn zus ermee. Vervolgens kreeg ik een mail dat ze niet konden boeken voor mij. We waren een midweek op Ameland en wilden binnen een paar dagen springen. Het bedrijf waar de sprong zou plaatsvinden, Skydive Ameland, had echter gewoon voldoende plek op de door mij gewenste dag(en). Het zou een probleem zijn van onvoldoende personeel door ziekte (dit werd mij gezegd door een medewerker), waardoor Good4Fun niet voor mij de boeking kon doen bij Skydive Ameland. Enigszins teleurgesteld heb ik uiteindelijk maar rechtstreeks bij Skydive Ameland geboekt, dan maar meer geld betalen. We hadden ons er inmiddels al helemaal op verheugd. En ik zou van Good4Fun mijn geld terugkrijgen. We zijn inmiddels een dikke week verder. Het geld is nog niet terug betaald. Good4Fun zegt wederom door personeelstekort als gevolg van ziekte dit nog niet af te kunnen handelen. Het heeft een aantal weken gefuseerd maar ik ben het geld terug gekregen. Onderstaande reactie van Good4Fun klopt niet helemaal, want ik heb geen data in latere weken aangegeven omdat we dan alweer thuis zouden zijn. Ze moeten duidelijk de voorwaarden (wachttijd) voor de boeking op de site zetten.

Respuesta de Good4fun
Racen op het circuit goede begeleiding en goed georganiseerd.
Het enige nadeel is dat het vrij duur is, maar we hadden zelf het dure pakket met 10 activiteiten gekozen.

Respuesta de Good4fun
Racen op circuit cadeau gegeven aan mn vader voor zijn verjaardag. Helaas werd ons geïnformeerd dat de opgegeven datum niet kon doorgaan, dit was ter informatie in oktober. Er werden 2 andere data aangeboden (doordeweekse data en hadden zelf op een zaterdag geboekt) dus uitje kon niet doorgaan. Prima kan gebeuren. December/januari zou ik een mailtje ontvangen over nieuwe data. Het was midden/eind januari en nog steeds niks gehoord. Dus zelf een mail gestuurd. Toen kreeg ik te horen dat ik in februari de nieuwe data toegestuurd zou krijgen. In februari weer niks gehoord dus weer een mailtje gestuurd. Nu werd de data weer later toegestuurd. Ik was er onderhand een beetje klaar mee dat de data al 3x niet was toegestuurd en dat ik constant overal achteraan moest gaan voor een update. Terugbetaling aangevraagd. Dit kon 2-3 weken duren. Niet echt gewenst maar prima. Na 2-3 weken nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Ik weer gemaild, want wilde graag op de hoogte zijn van mijn terugbetaling. Na 4 weken uiteindelijk mijn terugbetaling ontvangen. Maar wat was dit een gedoe om te regelen. Nooit meer. Alles behalve service.
————————————————————
Ik heb de aanvullende informatie verstuurd (terwijl jullie al beschikking hadden tot mijn e-mailadres?). Verbazend om te lezen dat jullie niks kunnen terugvinden. Ik kan 21 mails terugvinden, een terugbetaling en een factuur.
————————————————————
Ik was in eerst instantie ook helemaal niet ontevreden, ik toonde zelfs begrip. Vervelend dat jullie bepaalde dingen verdraaien. De enige twee mails die ik vanuit jullie heb ontvangen gingen over het feit dat de data niet door kon gaan en dat mijn terugbetaling was verwerkt. Verder moest al het contact vanuit mij komen. Als er 21 mails heen en weer zijn gegaan, is dat niet perse positief naar mijn mening. Ik hoef hier ook verder geen reactie op, wilde enkel mijn ervaring delen. Ik ben namelijk niet de enige als je eerdere reviews terugleest.

Respuesta de Good4fun
Goede communicatie en snel handelen
We zijn heel blij met het duidelijk en snel doorgeven van hoe alles is gegaan. We zijn zeer netjes en goed behandeld door de klantenservice.
Cadeaukaart snel binnen en het uitje was goed geregeld

Respuesta de Good4fun
Helaas hadden we het weer niet mee, maar toch hebben we een supergezellige dag gehad. Open en heldere communicatie. Prima geregeld.
L. Verlaan

Drama, niet doen!
Voor mijn vriend 30ste verjaardag zweefvliegen geboekt. Echter kost het veel energie om een datum af te stemmen, zelf 5x contact via mail en whatsapp moeten opnemen om een reactie terug te horen, in afgelopen 4 maanden. Het bedrijf neemt geen eigen actie’s voor afstemming
Daarna te horen gekregen dat de service niet meer aangeboden kon worden, gevraagd om het bedrag terug te storten. Echt na een verwerkingstijd van 3-4weken is dit niet gebeurt. Opnieuw twee keer contact moeten opnemen om te vragen waar het bedrag blijft. Zijn nu een half jaar verder geen uitje en geen geld terug!
Reactie op bericht van goodforfun:
Klopt jullie antwoorden terug. Dit komt alleen omdat ik contact met jullie opneem op te vragen wanneer een datum bekend is voor vliegen meerdere keren in 4 maanden. Daarna werd aan gegeven dat het niet mogelijk is door veiligheid. Fijn dat het geld terug kan komen. Ook hierbij zelf opnieuw drie keer contact moeten zoeken en zelf na moeten checken of het geld terug is. Als ik dat niet deed was bij jullie de storing van ing ook niet bekend en was het geld niet terug gekomen. Advies voor de klant: communicatie is niet van zelfsprekend bij hun, check alles dubbel na en vertrouwen in het bedrijf heeft het mij niet

Goede en snelle service.
Duidelijke communicatie.
Het was een hele leuke dag en alles was prima geregeld en heerlijk weer.
Dank jullie voor alles.
Groetjes Bep

Respuesta de Good4fun
Ik zal hier geen 2e keer kopen.
De site vind ik persoonlijk onduidelijk. De winkels waar je de bonnen uit kan geven (bv. Beauty of fashion) zijn onbekende winkels... winkels zoals ici paris, douglas, h&m etc doen allemaal niet mee. Dit maakte het voor mij moeilijk om te kiezen waar ik de bon ging uitgeven. Er zijn veel dagjes weg om uit te kiezen, maar wat mij opviel is dat zeker de helft van die uitjes bestaan uit een ritje maken in bv. een Mercedes.
Toen ik een beauty giftcard €75 bestelde kreeg ik 2 cadeau vouchers. 1 van €50 en 1 van €25. Dit stond nergens vermeld dus daar moest ik zelf maar achterkomen door de cadeaubonnen uit te geven.
Tijdens het uitgeven van de bonnen kreeg ik niet de optie 2 bonnen in 1 keer uit te geven, en ook het bedrag (€50) kon niet meer terug op de kaart gezet worden. Hierdoor moest ik verplicht €40 bij betalen, anders zou mijn €50 voucher weg zijn.
Al met al vond ik het veel gedoe en raad ik aan om een andere cadeau bon of gewoon geld cadeau te geven.

Respuesta de Good4fun
Twee maanden druk via de mail bezig geweest om met drie man te gaan driften in Rotterdam, in een weekend. Telkens problemen met “de planning”. Good4Fun kreeg het niet met “de planning” voor elkaar. Tekens vragen hoe het ervoor staat.
Uiteindelijk mochten we zelf boeken met verlegen tickets, bij Fundustry Adventures. Wat bleek, geen enkele datum beschikbaar voor drie personen dit jaar!!
Toen maar schoorvoetend uitgeweken naar Eindhoven, en op een vrijdag ipv zaterdag.
Als vrienden hebben we elkaar een bon gegeven. Kosten €150 pp. 3x €150= € 450. En wat bleek… het driften (3 uur) kost slechts €69,95 pp; bedrag stond op de verkregen ticket. Dan voel je je wel belazerd. Hadden we beter zelf rechtstreeks bij Fundustry kunnen boeken. Had €80 pp gescheeld. Ik begrijp dan ook wel dat ze niet zo happig waren op mijn eerdere verzoeken tot teruggave van het geld (€150)… Makkelijk winst maken zo. 3x€80 = € 240. Kassa!!
En ja, we hadden ook een andere activiteit kunnen doen dat een hogere waarde vertegenwoordigde (zoals racen op circuit), maar deze verhoudingen zijn echt niet oké.
=========================
Naar aanleiding van de reactie van Good4Fun op mijn review:
Het was voor mij niet mogelijk om op een zaterdag te gaan met 3 personen. Heb je ook gekeken voor 3 personen of 1 persoon? Maar hoezo kunnen jullie nu wel in de planning kijken en waarom was het de afgelopen maanden kommer en kwel en waren jullie afhankelijk van de planning en kregen jullie géén datum voor elkaar? En nu zou er wel mogelijkheid zijn op zaterdag?!!
En hoe moet ik jullie onderstaande reactie dan interpreten? Is er nu wel of geen restbedrag over en te besteden?! En hoe kan ik dit zien en hoe kan ik dit nog besteden?
“Jullie hebben zelf voor diften gekozen, dat kan misschien kloppen dat het bedrag dan lager is, dan raden we aan om een event te kiezen zoals rijden op het circuit. Jullie hebben zelf voor driften gekozen. Op de bon staan diverse events waaruit gekozen kan worden. De bon vertegendwoordigd geen waarde, maar keuze uit de events op de bon.
De koper van de bon heeft gekozen voor deze bon, we hebben ook bonnen voor bedragen, direct events of algemeen te besteden cadeaubonnen, maar de koper heeft voor deze bon gekozen.“
_______________________________
Aanvulling en reactie op Good4Fun:
Ja tuurlijk, de klant begrijpt het niet goed. Ik begrijp het heel goed, ook dat jullie werkwijze niet goed werkt, en vooral de panning niet. En ja, nu staan er wel data in december. Ten tijde van mijn boeking stond er helemaal niets in december, zowel niet in Gouda als ook niet in Eindhoven.
Beter is het om ons geld terug te geven en de activiteit te annuleren, want ik zeker geen activiteit boeken waar eventueel nog geld bij moet.
————————-
Aanvulling en reactie:
Onzin, het stond niet open voor december; voor beide locaties niet! Waarom was het voor jullie dan niet mogelijk om voor ons wat in te plannen???? Hier zou ik nog wel een antwoord op willen hebben.
We waren vanaf begin augustus tot begin oktober (3 maanden) met jullie bezig om een datum te plannen in een weekend. Resultaat: 0. Ik beëindig deze discussie, want jullie willen het gewoon niet (in)zien en doen op een nette voorkomen dat jullie alles goed gedaan hebben en dat het aan mij ligt en ik niet goed gekeken heb naar de beschikbare datums.
Jullie reageren trouwens wel heel snel op deze conversatie, om mijn review te weerleggen en af te zwakken. Had sneller gereageerd om een datum te plannen. Telefonisch contact was ook beter geweest om samen te komen tot een datum (als jullie zo goed inzage hebben in de beschikbare datums…!!), maar alles moest op een trage en stroperige manier via de mail.

Respuesta de Good4fun
Betrouwbaar en genoeg keuze voor uitgifte

Respuesta de Good4fun
Más información sobre otros tipos de reseñas.