La empresa ha respondido
Goed materiaal en snel verzonden/bezorgd. Het enige verbeterpunt is dat je geen reactie krijgt als je een mail stuurt. 12-06-2024, het verbeterpunt is heel snel opgepakt door een excuus, een terugb... Ver más
La empresa ha respondido
Na een week na de bestelling had ik het product nog niet ontvangen. Contact gezocht en daar werd meteen aangegeven dat ik het al in huis had moeten hebben. Vervolgens werd er gelijk een nieuw produc... Ver más
Stop met ketting besteld en werd snel geleverd. Helaas was de ketting niet meegeleverd, maar na contact te hebben gehad hebben ze direct de ketting opgestuurd en dus was die ook gauw binnen. Supe... Ver más
De webshop voor al uw gootsteen accessoires! Alles op voorraad en zeer snel geleverd!
Veerpolder 21, 2361 KX, Warmond, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 37% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
5 stoppen later en nog steeds lekt er binnen 10 minuten 15 liter water weg. ~Jammer ik had gehoopt met een nieuwe stop van jullie alles op te lossen
Bestelling was in eerste instantie niet geleverd. Na contact hebben ze de gootsteenstopjes nogmaals verstuurd. Deze waren snel binnen en passen perfect
Na mijn klacht van 2 dagen geleden nú uitstekend geholpen! Dank voor jullie professionele aanpak.
Lijkt vooralsnog een prima kwaliteitsproduct(je), makkelijk bestellen en snel geleverd. Maar met verzendkosten nog best een prijzig zeefje….
Mijn gootsteenstop is niet geleverd (na 4 dagen) en er is niet gereageerd op mail daarover.

Respuesta de Gootsteenstop.nl
Netjes afgeleverd en ook goede kwaliteit topbedrijf
Het duurde erg lang voordat we de producten hebben ontvangen. Daar we de producten eerder nodig hadden zijn we gaan zoeken en bij Hornbach waren exact dezelfde producten ter beschikking voor nog geen 15% van wat we bij jullie moesten betalen. Het gaat maar om enkele euro's, maar het voelt toch niet lekker.

Respuesta de Gootsteenstop.nl
Product niet ontvangen. Geen reactie op mijn mail ontvangen.
De gootsteenstop en de gootsteenstopketting zijn prima.
Ik kon snel een afspraak maken. De medewerker die voor de verstopping kwam was kundig, klantgericht, adequaat en vriendelijk.
Het probleem was snel opgelost!
foto's waren duidelijk, de beschrijving ook. Ik heb ze besteld en het paste precies! Ik had er 2 besteld, ze liggen op het balkon in de waterafvoerpijpjes.
De maat die ik wilde kon ik nergens anders vinden. Maar deze plek heeft alle maten die ik nodig heb.