Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very happy with the service. Both luggages ordered arrived the following day and no issues. I had to return first order and it was delivered speedily and refunded. Would recommend the company.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår kontaktperson Chris gav en fantastisk service. Fick alltid snabba svar då vi hade frågor och ordnade alla flyg- och hotellbokningar på vår jorden-runt-resa på ett mycket bra sätt. Stöttade också p... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Chris på Go Places !! Tack för en enormt bra service, du gjorde allt väldigt enkelt för oss. Snabba svar även fast det var mejl korrespondens, GRYMT. Semester i sig behöver jag inte uttrycka... Ver más

1. Agencia de viajes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Go Places skräddarsyr Jorden runt resor, Rundresor, Kombinations- och olika Paketresor till tex. Indien, Asien, Australien, Nya Zeeland, Söderhavet, USA, Afrika.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

fantastic service!

Very happy with the service.
Both luggages ordered arrived the following day and no issues.
I had to return first order and it was delivered speedily and refunded.

Would recommend the company.

5 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ansvarsfraskrivelse av Go Places

Turen vår til Vietnam med Go Places ble avbestilt pga Covid-19. Da ble vi misledet av ansatt på Go Places til å tro at det var forsikringsselskapet som skulle betale tilbake utgiftene vi hadde med denne pakkereisen. Det var det ikke og etter mange måneder i kø hos forsikringselskap fikk vi til slutt bekreftet av Go Places at de var ansvarlige for å tilbakebetale hele reisen (jf pakkereiseloven). På forventet utbetalingstidpunkt får vi ny mail fra Go Places om at selskapet er konkurs og at vi derfor ikke får noen utbetaling fra dem. Ser at dette reiseselskapet har vært konkurs også for noen år siden. Nå slipper de å betale tilbake utgiftene vi som forbruker har krav på og starter sannsynligvis opp igjen om ikke lenge.
Go Places har heller ikke annonnsert på hjemmesidene sine eller FB at de er konkurs.

Det viser seg at Go Places IKKE er medlem av reisegarantifondet selv om de implisitt indikerer dette i sin siste mail til oss.

Så dessverre, det som skulle være vår drømmetur er nå blitt en kjedelig og uheldig sak som jeg gjerne skulle ha vært foruten.

Ikke reis med Go Places om du kan unngå dette.

9 de julio de 2020

En underbar resa!

En ny erfarenhet med egen chaufför/guide o han gjorde verkligen våra dagar innehållsrika o spännande!
Så mycket vi fått uppleva på Sri Lanka o sedan avkoppling på Maldiverna därefter, vilket paradis!

3 de marzo de 2020

Hej Ingrid,

Tack för det fina omdömet! Vad kul att resan blev så lyckat och ni fick så många fina dagar bland berg och sandstränder!

Varmt välkomna tillbaka!

Good value

Good value
Mycket prisvärd resa som innehåller många olika delar fr storstad till strand.

14 de febrero de 2020

Hej Anette,

Tack för det fina omdömet! Kul att ni är nöjda med er Kambodja Vietnam resa.

Varmt välkomna tillbaka igen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bokat en resa till Bangkok o Bali.

Har bokat en resa till Bangkok o Bali.
Missade varsitt extra namn vid boknings tillfället.
Namn som vi normalt inte använde.
Har nu fått en tilläggsfaktura på 5.990:-

13 de febrero de 2020

Hej Thomas,

Ja, det är tråkigt när alla namnen inte kommer med från början.
Vi gör allt vi kan för att ordna till det och ibland medför det tyvärr extra kostnader från flygbolagen om avresan är nära inpå.

Trevlig resa!

Med vänliga hälsningar

Trevligt och snabt bemötande

Trevligt och snabt bemötande. Vi fick bra och relevant information. Mycket nöjd med Go Place.

12 de febrero de 2020

Hej Marie,

Tack så mycket för det fina omdömet! Kul att ni är nöjda!

Välkomna igen när det blir dags.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allting fungerade! - sa vi flera gånger för oss själva

Från det vi tryckt "BESTÄLL" på Secret Escapes hemsida och betalt startavgiften, så har ALLTING bara fungerat. Innan resan fick vi information från Go Places lite då och då, och vid något tillfälle ringde/mailade vi frågor som omedelbart besvarades professionellt (till och med via ICKE-tjänstetelefon). Vi är så nöjda med resan och allt som bara skulle klaffa (vilket det gjorde) och fick sån lust att förmedla våra reseerfarenheter med Facebookbilder till Go Places som uppskattade detta och slutade med ett positivt halvtimmes samtal! Tack Chris och Suzanne

6 de febrero de 2020

Hej Lars,

Vad jätte kul med positiva omdömen från er om er resa.
Tack så mycket för att ni bokade med Go Places och att vi fick göra Kambodja Vietnam resan
till ett jätte fint minne för er. Välkomna tillbaka till oss igen när
ni vill boka in en ny kombo någonstans ut i världen.

Chris & Suzanne

Fixade vår drömresa

Fixade vår drömresa, lyssnade och och ändrade efter våra önskningar, så att allt blev som vi ville.

5 de febrero de 2020

Respuesta de Go Places

Tusen tack för er feedback Lena och vi hoppas få hjälpa er med fler härliga resor framöver.

Kambodja

Jättebra service. Nio flygningar, tre hotell och tre transfers. Allt funkade perfekt.

1 de febrero de 2020

Respuesta de Go Places

Tusen tack Per det är så roligt att höra och ni är varmt välkomna tillbaka.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra hjälp med att skräddarsy resa till Sri Lanka

Bra partner när vi ville skräddarsy vår resa i Sri Lanka. Vi bokade flyg, bil och tågtransporter via GoPlaces som i sin tur hade kontakt med lokala partners. Anki var alltid väldigt snabb att svara och återkomma med olika alternativ. Det slutade med att vi bokade hotellen själva vilket också fungerade bra.

20 de enero de 2020

Respuesta de Go Places

Tack Anneli det glädjer mig att höra ni är nöjda med min service och hjälp med bokning av flyg och landtransport. Jag ser extra mycket fram emot min egna resa till Sri Lanka framöver efter att ha hört hur bra ni haft det på er spännande rundresa och de hotell ni själva bokade.

Ni är varmt välkomna åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra planering med väldigt centrala…

Jättebra planering med väldigt centrala ***hotell.

Jag kommer att använda Go Places för kommande resor

Rekommenderas starkt

20 de enero de 2020

Respuesta de Go Places

Tack Per för er feedback det glädjer oss att höra ni är nöjda med vår service och upplägg på resan och föreslagna hotell.

Ni är varmt välkomna åter !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt var fantastiskt bra ordnat!

Allt var fantastiskt bra ordnat och alla transporter fungerade perfekt. Fina boenden och en del extras som vi inte hade räknat med!
Kan varmt rekommendera Goplaces!

23 de diciembre de 2019

Hej Lena,

Tusen tack för ditt 5 stjärniga omdöme! Kul att ni fick en så fantastik resa i Kambodja och Vietnam!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en af mange store oplevelser kan…

Det er en af mange store oplevelser kan varmt anbefales 👍
Mvh Lisbeth Demant

9 de diciembre de 2019

Hej Elisabeth,

Tack för det fina omdömet! Härligt att Nepal Indien resan blev en så upplevelserik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst imødekommende og rigtig god…

Yderst imødekommende og rigtig god behandling

18 de noviembre de 2019

Hej Jens,

Tackar så mycket, härligt att ni är så nöjda:-)

Välkomna åter!

Mycket nöjd

Mycket nöjd, speciellt med hotellvalen då de låg på bästa plats i förhållande till kända platser.

16 de noviembre de 2019

Hej Lennart,

Tack för det fina omdömet! Härligt att jorden runt resan blev så lyckad!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En väl arrangerad resa med mycket bra…

En väl arrangerad resa till Nepal och Delhi där allt har fungerat.
Vi hade fyra guider under resan som alla var mycket bra och kunniga. En av de bästa resor vi gjort.
Chris på GoPlaces ger ett mycket gott och trevligt bemötande.

1 de noviembre de 2019

Hej Maths,

Tack för det fina omdömet! Härligt med en av de bästa resorna:-)

Hjärtligt välkomna igen!

Chris, Go Places

Lyxigt reseupplägg

Lyxigt reseupplägg. Bra service. Allt klaffade perfekt.

26 de octubre de 2019

Hej Thomas

Många tack för det fina omdömet! Härligt att det blev så lyxigt och perfekt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ferie og alt klappede med fly…

Super ferie og alt klappede med fly transfer og hoteller. Vi rejser gerne med Go Places igen

10 de octubre de 2019

Hej Karsten,

Tack för det 5* omdömet! Kul att ni hade en super resa och att allt fungerade som planerat.

Go Places

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.