Very happy with the service. Both luggages ordered arrived the following day and no issues. I had to return first order and it was delivered speedily and refunded. Would recommend the company.
Vår kontaktperson Chris gav en fantastisk service. Fick alltid snabba svar då vi hade frågor och ordnade alla flyg- och hotellbokningar på vår jorden-runt-resa på ett mycket bra sätt. Stöttade också p... Ver más
La empresa ha respondido
Chris på Go Places !! Tack för en enormt bra service, du gjorde allt väldigt enkelt för oss. Snabba svar även fast det var mejl korrespondens, GRYMT. Semester i sig behöver jag inte uttrycka... Ver más
La empresa ha respondido
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Go Places skräddarsyr Jorden runt resor, Rundresor, Kombinations- och olika Paketresor till tex. Indien, Asien, Australien, Nya Zeeland, Söderhavet, USA, Afrika.
Upplandsgatan 49, 11328, Stockholm, Suecia
- 08-55111010
- info@goplaces.se
- goplaces.se
fantastic service!
Very happy with the service.
Both luggages ordered arrived the following day and no issues.
I had to return first order and it was delivered speedily and refunded.
Would recommend the company.
Ansvarsfraskrivelse av Go Places
Turen vår til Vietnam med Go Places ble avbestilt pga Covid-19. Da ble vi misledet av ansatt på Go Places til å tro at det var forsikringsselskapet som skulle betale tilbake utgiftene vi hadde med denne pakkereisen. Det var det ikke og etter mange måneder i kø hos forsikringselskap fikk vi til slutt bekreftet av Go Places at de var ansvarlige for å tilbakebetale hele reisen (jf pakkereiseloven). På forventet utbetalingstidpunkt får vi ny mail fra Go Places om at selskapet er konkurs og at vi derfor ikke får noen utbetaling fra dem. Ser at dette reiseselskapet har vært konkurs også for noen år siden. Nå slipper de å betale tilbake utgiftene vi som forbruker har krav på og starter sannsynligvis opp igjen om ikke lenge.
Go Places har heller ikke annonnsert på hjemmesidene sine eller FB at de er konkurs.
Det viser seg at Go Places IKKE er medlem av reisegarantifondet selv om de implisitt indikerer dette i sin siste mail til oss.
Så dessverre, det som skulle være vår drømmetur er nå blitt en kjedelig og uheldig sak som jeg gjerne skulle ha vært foruten.
Ikke reis med Go Places om du kan unngå dette.
Toppen resa
Toppen resa . Fina anläggningar och mycket bra service.
En underbar resa!
En ny erfarenhet med egen chaufför/guide o han gjorde verkligen våra dagar innehållsrika o spännande!
Så mycket vi fått uppleva på Sri Lanka o sedan avkoppling på Maldiverna därefter, vilket paradis!

Good value
Good value
Mycket prisvärd resa som innehåller många olika delar fr storstad till strand.

Respuesta de Go Places
Har bokat en resa till Bangkok o Bali.
Har bokat en resa till Bangkok o Bali.
Missade varsitt extra namn vid boknings tillfället.
Namn som vi normalt inte använde.
Har nu fått en tilläggsfaktura på 5.990:-

Trevligt och snabt bemötande
Trevligt och snabt bemötande. Vi fick bra och relevant information. Mycket nöjd med Go Place.

Respuesta de Go Places
Allting fungerade! - sa vi flera gånger för oss själva
Från det vi tryckt "BESTÄLL" på Secret Escapes hemsida och betalt startavgiften, så har ALLTING bara fungerat. Innan resan fick vi information från Go Places lite då och då, och vid något tillfälle ringde/mailade vi frågor som omedelbart besvarades professionellt (till och med via ICKE-tjänstetelefon). Vi är så nöjda med resan och allt som bara skulle klaffa (vilket det gjorde) och fick sån lust att förmedla våra reseerfarenheter med Facebookbilder till Go Places som uppskattade detta och slutade med ett positivt halvtimmes samtal! Tack Chris och Suzanne

Fixade vår drömresa
Fixade vår drömresa, lyssnade och och ändrade efter våra önskningar, så att allt blev som vi ville.

Kambodja
Jättebra service. Nio flygningar, tre hotell och tre transfers. Allt funkade perfekt.

Bra hjälp med att skräddarsy resa till Sri Lanka
Bra partner när vi ville skräddarsy vår resa i Sri Lanka. Vi bokade flyg, bil och tågtransporter via GoPlaces som i sin tur hade kontakt med lokala partners. Anki var alltid väldigt snabb att svara och återkomma med olika alternativ. Det slutade med att vi bokade hotellen själva vilket också fungerade bra.

Respuesta de Go Places
Jättebra planering med väldigt centrala…
Jättebra planering med väldigt centrala ***hotell.
Jag kommer att använda Go Places för kommande resor
Rekommenderas starkt

Respuesta de Go Places
Allt var fantastiskt bra ordnat!
Allt var fantastiskt bra ordnat och alla transporter fungerade perfekt. Fina boenden och en del extras som vi inte hade räknat med!
Kan varmt rekommendera Goplaces!

Respuesta de Go Places
Det er en af mange store oplevelser kan…
Det er en af mange store oplevelser kan varmt anbefales 👍
Mvh Lisbeth Demant

Respuesta de Go Places
Yderst imødekommende og rigtig god…
Yderst imødekommende og rigtig god behandling

Mycket nöjd
Mycket nöjd, speciellt med hotellvalen då de låg på bästa plats i förhållande till kända platser.

Respuesta de Go Places
En väl arrangerad resa med mycket bra…
En väl arrangerad resa till Nepal och Delhi där allt har fungerat.
Vi hade fyra guider under resan som alla var mycket bra och kunniga. En av de bästa resor vi gjort.
Chris på GoPlaces ger ett mycket gott och trevligt bemötande.

Lyxigt reseupplägg
Lyxigt reseupplägg. Bra service. Allt klaffade perfekt.

Respuesta de Go Places
Super ferie og alt klappede med fly…
Super ferie og alt klappede med fly transfer og hoteller. Vi rejser gerne med Go Places igen

Respuesta de Go Places
Más información sobre otros tipos de reseñas.