Vi har købt vores vielsesringe hos Gottes i Kolding. Vi mødte dem på en bryllupsmesse i Vejle, og tog efterfølgende ned i butikken i Kolding storcenter. Her fik vi meget høflig betjening, og fantastis... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Gottes Sølv og Guld i Kolding gav os en fantastisk service ved et besøg i sommerferien. Det var en rigtig god oplevelse for vores søn at købe sit første ur for sin første løn, og også en tryg oplevels... Ver más
La empresa ha respondido
Der letzte Ring in Dänemark! 😁 Er wurde extra noch bearbeitet und dann nach Tyskland geschickt. Vielen herzlichen Dank für den fantastischen Service. Ich-Wir sind sehr zufrieden. Somit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte flere ting men desværre i forkert størrelse - da jeg ringede var der ingen problemer med at returnere varen 👍og få ombyttet dem. En stor tak til Christina for al hendes store hjælp og hur... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Billige vielsesringe og smykker i guld med brillianter. Spar 30-70% på normale butikspriser hos en guldsmed. Eget værksted gennem mere end 30 år. Se smykkerne før du handler.
Información de contacto
Dinamarca
- gottes.dk
Meget professionel betjening og en…
Meget professionel betjening og en hurtig behandlingstid på vores bestilling.
Dette sig gældende både ved nethandel og i fysisk butik.
😀😀😀😀😀😀
Eminent service
Skulle bestille et ur til gave, som ikke var på lager på hjemmesiden. Butikken i Odense havde et på lager, jeg bor på Sjælland så det var lidt af et problem. Butikken i Odense var så søde, at sørge for hvis jeg bare bestilte det over nettet, så ville de sørge for, det blev afsendt fra butikken i Odense. Bestilte det mandag og modtog det tirsdag. Det er altså service!
Vielsesringe
Vi har købt vielsesringe hos jer i butikken i Rosengårdscenteret i Odense - desværre en lidt blandet oplevelse.
Der var forvirring om priserne og reelt ved vi ikke, om vi endte med at betale den korrekte pris (efter messerabat). I ringede til os flere gange osv.
Vi vælger ringstørrelser efter jeres instrukser. Efter brylluppet finder vi ud af, at min ring skal laves mindst et nummer mindre. Det gør i uden beregning, men ødelægger desværre graveringen i ringen. Det må jeg selv gøre opmærksom på - og i sender ringen til gravering.
Nu har jeg modtaget ringen retur. Den er fin, men har desværre et lille mærke. Måske efter gravøren har haft ringen spændt fast eller lignende. Men jeg orker ikke mere... Jeg føler, at jeg har haft meget bøvl og frustrationer i forhold til noget, der er mit livs smykke.
Gottes formåede ikke at levere en fejlfri vielsesring og jeg kan desværre ikke anbefale andre at købe vielseseinge hos jer.

Respuesta de Gotte´s Sølv & Guld
Super serviceminded og yderste hjælpsomme
En stor tak til Christina for al hendes store hjælp og hurtige tilbagemeldinger.
Næste gang jeg skal bruge en smykkegave eller lidt selvforkælelse, vil jeg handle hos Gottes🤗
Stor anbefaling herfra⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Egentlig OK produkter
produktet fejlede ikke så meget men service var lidt ringe.
Jeg havde bestilt et vedhæng til en halskæde i en forkert farve og skriver derfor til jer, og får afvide jeg kan sende det retur også ville i modregne. Jeg forstår ikke at jeg skal ligge ud igen, når det første smykke ikke var sendt endnu. Jeg er med på at det var henover julen , men i stedet for at stoppe det så bliver smykket afsendt.
Det var jeg lidt træls over. jeg nåede at bestille og modtage det rigtige smykke andensteds før jeg modtog noget fra jer.
Syntes det er dårligt at i kun har 8…
Syntes det er dårligt at i kun har 8 dages returret med penge tilbage. Sådan nogle ting gør at man ikke har lyst til at handle hos jer igen

Respuesta de Gotte´s Sølv & Guld
Uhørt ringe kvalitet, kvalitetskontrol og service!
4. december 2021 købte vi øresticks (595,-) til en fødselsdagsgave i butikken i Lyngby.
5. december ved åbningen af gaven viste det sig at den ene stick var delt i to/åbenlyst defekt.
6. december returnerede vi sticksene og bad om ombytning eller refundering. Det nægtede butikken på trods af “byttes i 30 dage” og “pengene retur i 8 dage” og ville sende til reparation. Det måtte vi finde os i. Vi måtte rykke butikken 2x og 14. januar 2022 var sticksene klar til afhentning. Det viste sig, at der nu manglede en sten i ene stick. Vi reklamerede 16. januar i butikken i Lyngby og bad om refundering. Det nægtede ekspedienten igen, vi fastholdt vores krav, vi fik tilbudt endnu en reparation efter ekspedienten var gået i baglokalet for at ringe til butikschefen, vi talte pr. tlf. med butikchefen og forklarede, at vi ikke forlod butikken uden at få refunderet beløbet - nu kunne det være nok. Så lykkedes det og butikschefen ændrede sin beslutning - åbenbart var det nemmere at få ekspedienten til at give beskeden end selv at fortælle det! Undervejs blev vi truet med at centervagten blev tilkaldt - bølgerne gik højt!!!
Alt i alt en meget dårlig oplevelse med Gottes sølv og guld/ Museums Kopi Smykker.
En anden gang: Giv kunden ret, byt eller tilbagebetal og tag dialogen i butikken og ikke i baglokalet - så havde vi måske fortsat været kunder.

Respuesta de Gotte´s Sølv & Guld
Virkelig god service og god kvalitet.
Handler her ofte, senest her til jul. Får altid en god service og personalet er venligt og imødekommende.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Kan slet ikke genkende den tidligere anmeldelse!
Personalet er meget hjælsomme og er hurtige til at spørge ind, og ellers giver de dem god tid og tager gerne smykker frem. Perfekte sted at handle smykker, kommer helt sikkert tilbage her op til jul!
Mega ringe service
Beklager men kan simpelthen ikke se hvor den gode service som andre skriver om. Vi i butikken idag, på udgik efter en diamant ring står og kigger og kigger længe får øjenkontakt med én af de 4 som står bag kassen og snakker og én med sin mobil ingen kommer og hjælper. Jeg går og tænker alligevel de skulle have en chance mere så går derfor tilbage og det samme sker de står og snakker med hinden og ingen spørg deres kunder om de skal hjælpes. Virkelig dårlig service.
Fantastisk service
Fantastisk service; venligt personale og hurtig respons og betjening.
Super god service
Super god service. Jeg havde fejlbestilt en ring i forkert størrelse. Personalet var utrolig søde og hjælpsomme og jeg fik ombyttet ringen til korrekt størrelse i løbet af få dage helt problemfrit. Her handler jeg igen :) Dbh Michael
Hurtig levering og flot indpakning!
Hurtig levering og flot indpakning!
Jeg bestilte et Bering-ur til en julegave den 16/12-19. Et par timer senere fik jeg besked om, at uret allerede var blevet pakket og klar til at blive sendt. Super hurtigt! Jeg modtog derefter pakken den 17/12.
Til min store overraskelse, var uret pakket rigtig flot ind! Jeg er normalt ikke imponeret over, hvordan mange butikker pakker gaver ind. Jeg ender oftest med at gøre det selv, men det var der bestemt ingen grund til her!
Godt sted at handle
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.