Hurtig og god betjening og levering😃👍🏽 Første pakke mistede pakkefirmaet, men hurtigt blev der sendt ny pakke, som blev leveret dagen efter. Alt godt👍🏽
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Himmelstund smager rigtig godt. Selvom den o %, er alle variander spændende. Levering indenfor 2 dage - super.
Dejlig vin, men kan højst give 4 stjerner, da I sendte den forkerte vin og og ikke havde det antal jeg bestilte fra start, da nogle af flaskerne blev tabt på gulvet under pakning. En god dialog med ku... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de vinos
- también en la categoría
- Licorería
- Tienda de alimentos gourmet
Escrito por la empresa
Gourmet-Butikken.dk tilbyder et bredt udvalg af gourmetprodukter, vin, spiritus & lækre delikatesser. Webshop samt fysisk butik placeret i Frederikshavn.
Información de contacto
Maigårdsvej 3, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- +45 53 56 36 06
- anders@gourmet-butikken.dk
- gourmet-butikken.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gode priser og fantastisk service
God service, med telefonisk opfølgning på min levering.

Respuesta de Gourmet-Butikken
Super god og pålidelig service
Bestilte 30 fl. vin til min fødselsdag, vinen kom hurtigt derefter. Tjekkede kun at antallet af kasser passede med antallet af vine. Åbnede først kasserne en måned efter og opdagede først her, at der manglede en del af ordren (5 flasker rødvin). Kontaktede firmaet fredag aften. Blev ringet op kort tid efter med en beklagelse for fejlen. De kunne enten sende nogle nye flasker eller refundere beløbet. Og så gik der kort tid og pengene kom retur på mobilepay (også fredag aften). Super god og pålidelig service.
Fragtfirmaet havde stillet vinen foran min hoveddør og ikke i mit skur, som ellers var anvist til fragtfirmaet. Måske ligger fejlen her. Det var vanskeligt at se på billedet som fragtfirmaet havde sendt ved levering.
Køber klart igen hos Gourmet Butikken, som i øvrigt også har gode og konkurrencedygtige priser.

Fik 2 forkerte flasker - men service i top og det blev løst
Bestilte 6 øl. Kom dagen efter. Fik dog to forkerte øl i kassen. Skrev til service og fik svar kort efter. De sender de to rigtig flasker og jeg beholder bare de "forkerte" (selvom de nu også var gode nok :) ).

Respuesta de Gourmet-Butikken
Man blir budt på smagsprøve og De ved…
Man blir budt på smagsprøve og De ved bare noget om vin

Kvalitetsprodukter til god pris
Kvalitetsprodukter til gode priser og hurtig levering

Respuesta de Gourmet-Butikken
På dagstur fra Bergen - vel anvendt tid!
Gourmet-Butikken er virkelig verdt et besøk og man får god hjelp. Jeg besøkte butikken på grunn av utvalget av øl, som jeg hadde utforsket på nettet på forhånd. Men butikken hadde mye mer å by på også. Jeg kommer garantert innom igjen neste gang jeg reiser til Danmark, og da setter jeg av mer tid.

Respuesta de Gourmet-Butikken
Nemt at bestille venlig og rar betjening
Nemt at bestille, venlig og god betjening

En god vinhandel
Har handlet der to gange, første gang: 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, anden gang 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️.
Ved anden levering var der en flaske med revnet/indtørret prop, så vinen blev kasseret.
Kunne sagtens handle der igen.
Hurtig levering og varerne var som…
Hurtig levering og varerne var som forventet.
Hvorfor stiller i pakken uden for min…
Hvorfor stiller i pakken uden for min dør når jeg har oplyst at jeg er hjemme?
Fejllevering
På trods af fejllevering, fik jeg en god oplevelse da den rigtige vin blev eftersendt u. beregning
Kanon god service
Super service! Trods jeg modtog en forkert vare, så var de ganske behagelig at snakke med og vi fandt hurtigt en løsning. det er ikke tit man møder en oprigtig imødekommenhed når man ringer til kundeservice, men denne gang var noget helt andet. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Det var nemt og overskueligt at…
Det var nemt og overskueligt at bestille.
Hurtig levering , dog var selve leveringen ikke efter ønske, men det har ikke noget at gøre med gourmet-butikken. 👏👍😀
Hurtig og sød betjening og skønne…
Hurtig og sød betjening og skønne skønne lækkerier
La experiencia Trustpilot