graceofsweden.se Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Grace of Sweden! 🥹✨ De har uden tvivl den bedste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Jeg var helt i tvivl om, hvorvidt jeg kunne nå at få min bestilling i tide, me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grace of Sweden har såå fina dopklänningar, det är inte klokt, och ännu finare är de i verkligheten, ägarinnan på Grace är så snäll och tillmötesgående och klänningarna kom på någon dag. Sunne kyrka h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fin dåpskjole. Levering var rask og når tollen la på dobbel toll når den allerede var betalt for fikk jeg rask og bra service fra Grace of Sweden. Anbefales på det sterkeste! 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt nöjda med dopkostymen vi beställde till vår son. Snabb leverans trots röda dagar runt nyår. Fick svar direkt vid beställning en söndag kväll med besked om att kostymen skulle sys och skicka... Ver más

1. Tienda de ropa para bebés

Escrito por la empresa

Grace of Sweden designar unika moderna dopkläder i många olika stilar. Hos oss kan du specialanpassa din högtidsdräkt och få en helt personlig handgjord dopklädsel. Du kan välja mellan många olika unika doptillbehör, doprosetter, olika typer av dopbroderier och specialtillbehör. Vi har en personlig service med modern teknik och du kan alltid ha en dialog med oss om dina personliga önskemål och vi guidar dig så din dopklädsel blir precis vad du drömt om för ditt barns dopdag.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

57 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättesnabbt leverans och högqvalite produkt

Jättesnabbt leverans och superfina dopklänningar. Vi är väldigt nöjda med högkvalite produkterna från butiken. Rekommenderar denna fina butik.

3 de noviembre de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för det fina omdömet! Välkommen åter =)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Drömmen om den perfekta dopklänningen blev sann!

En fantastisk upplevelse från början till slut! Tack för att ni skapade en så vacker och personlig dopklänning – den kommer bli en värdig efterträdare till vår gamla släktklänning 💕.

18 de octubre de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för de fina orden ! Så roligt att höra och hoppas den blir en vacker släktklenod!

Virkelig smukt tøj

Virkelig smukt tøj! Designeren skrev også til mig efter bestillingen for at sikre sig hvilken længde sløjfen vi bestilte skulle være. Ekstrem god service!

16 de octubre de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tusen tack för det fina omdömet! Hoppas det blir ett vackert smycke på er dopdag och ett fint minne att spara.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blixtsnabbt leverans och superfina…

Blixtsnabbt leverans och superfina dopklänningar. Vi är en återkommande kund och är väldigt nöjda med produkterna från butiken. Rekommenderar denna fina butik.

19 de agosto de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för de fina orden och uppskattningen! Det är så skönt när kunder märker att vi anstränger oss att leverera det bästa och det snabbaste vi kan. Välkommen åter! 🙏

Jag är otroligt nöjd

Jag är otroligt nöjd. Beställde dopkostym med hätta och det är det finaste jag sett. Dopet blev så bra, mycket tack vare de fina kläderna graceofsweden fixade. Det var höjdpunkten. Underbara Tina som löste snabbleverans, hade tålamod och var så engagerad. Sjukt duktiga på det de gör. För framtida dop är det en självklarhet att beställa från de igen. Rekommenderar starkt!

6 de agosto de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för de fina orden. Det vart verkligen fint och DHL express är stabilt. De misslyckas aldrig med leverans till nästa dag. =)

Pleased with my order

Apparently they made a mistake and made a ribbon in the wrong color - I received a handwritten note AND the extra ribbon. Very pleased.

23 de julio de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Thank you! We embroidered on the wrong ribbon color at first, we will discover that. We thought you could use the ribbon as decoration somewhere else, better than throwing away a nice piece of work. =) Thanks for the appreciation!

Exklusivt med toppenservice

Otroligt hantverk- exklusivt och vackert! Kundservice i världsklass - rekommenderar! ❤️

8 de julio de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för de fina orden! Det värmer. Det är vår målsättning, Handgjorda kvalitetsprodukter med modern teknik och gammeldags service . =)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og hurtig…

Virkelig god service og hurtig afsendelse! Afsendt dagen efter bestilling og jeg fik hjælp til valg af størrelse, trods jeg havde bestilt en anden størrelse. Stor anbefaling! 😍

3 de julio de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi afsendte din ordre i dag. Vi ønsker dig en dejlig dåbsdag!

Förstklassig service rakt igenom

Förstklassig service rakt igenom. Högsta klass på arbetet och jag kan varmt rekommendera Grace Of Sweden till att utföra broderi på den släktklenod som en dopklänning är. Så nöjda med allt!

11 de junio de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för det fina omdömet! Det var en fröjd att se ett så fantastiskt vackert gamalt handbroderi! Hoppas er dopklänning kommer vara till glädje i många kommande geneerationer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och fint resultat

Otroligt fin och personlig service och det broderade bandet är precis som jag önskade! Rekommenderar varmt.

14 de mayo de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för din fina recension! Så roligt när vi kan möta kundens önskemål och bidra till att dopet blir precis så som ni drömt om.

Fantastisk service og produkt

Fantastisk service og produkt! De tilpasser alltid produktene etter mitt ønske og behov. De ansatte er veldig hyggelige og gir rask respons på mail! Anbefales på det varmeste🤍

1 de mayo de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för den fina recensionen! Det var rolig att få specialkomponera er dopkläder efter dina önskemål! Önskar er ett vackert vårdop!

Otroligt fint hantverk

Otroligt fint hantverk – det märks att den är sydd med stor omsorg och skicklighet. Klänningen är vacker, välsydd och känns verkligen speciell. Brodyren gjorde den extra personlig. Snabb leverans och fin förpackning.Vi är jättenöjda och kommer vårda den som ett kärt minne.

12 de mayo de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för de fina orden! Vi vill verkligen att alla kunder ska känna precis som du på sin doipdag, att deras barn fått någonting alldeles personligt.

Rekommenderar varmt

Rekommenderar varmt! Grace of Sweden, som är oslagbara på dop kläder samt att man får ett enormt proffsigt bemötande. Tina är fantastisk! Jag köpte en dopkostym med tillhörande rosett till mitt barnbarn 2023 som vara fantastiskt sydd. Vår Gabriel var så fin på sitt dop. Nu ska lillebror Ludvig döpas i maj och Jag har beställt en ny rosett till Ludvig och fått hans namn och dop datum in broderat på hans dop garderob. Stort tack Tina! Återkommer om och när det blir flera barnbarn. <3 <3 <3

28 de abril de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för det otroligt fina omdömet! Det är så roligt att få skapa era fina dopkläder och detaljer och ni är välkommen åter när nästa barnbarn anländer!

Rekommenderar starkt!

Beställt härifrån två gånger! Snabb, proffsig hjälp och ett väldigt trevligt bemötande. Rekommenderar starkt!

23 de marzo de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för fint omdöme! Välkommen åter nästa gång!

Effektiv og utrolig hyggelig

Veldig rask med å behandle ordrene. Tok kontakt for å forsikre seg om at jeg hadde valgt riktig lengde på bånd og kunne endre dette uten problem og ekstra kostnad.
Utrolig hyggelig og effektiv!

28 de febrero de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för omdömet och din dåpslöjfe är på väg på måndag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag köpte mitt barnbarns dopklänning of…

Jag köpte mitt barnbarns dopklänning of Grace of sweden och är så otroligt nöjd. Han kommer bli fin som en prins. Högsta kvalitet och service. Rekommenderar så varmt!

25 de enero de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för det fina omdömet och välkommen åter!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte kjole med sløyfe som de hadde…

Bestilte kjole med sløyfe som de hadde klart å sy fast gjennom hele kjolen. Her måtte stingene til sløyfen snittes opp for at kjolen skulle kunne brukes. Tok dette opp med kundeservice og blir kalt for en løgner. Ingen kundeservice å hente her dersom uhellet er ute

24 de febrero de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Vi ber så mycket om ursäkt att vi råkade ta igenom ett handstygn i er klänning.
Vi har bett om ursäkt och betalade ut ersättning samma dag vi fick höra det från er.
Om vi fått veta det när ni provade klänningen i december när ni mottog klänningen, hade vi haft tre olika förslag på lösning åt er. Men när vi fick veta det först efter dopet 24 februari, så var det för sent.
Vi har skickat sms och mailat och bett er komma med ett förslag på en återbetalningssumma som skulle göra er nöjda. Ni är fortfarande att välkomna att svar på det så löser vi det på bästa möjliga sätt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte dopkostym från Grace of Sweden…

Köpte dopkostym från Grace of Sweden och fick fantastisk personlig service och en ett fint dopplagg att spara i generationer. Tusen tack, ser fram emot dopdagen!

29 de enero de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för den fona recensionen. Önskar er ett vackert vinterdop!

Bestilte dåpssløyfe med broderi

Bestilte dåpssløyfe med broderi , veldig fornøyd med resultatet. Pakken kom raskere frem enn antatt. Var i kontakt med kundeservice da jeg ikke hadde hørt noe fra PostNord om at pakken var på vei og det var raskt svar fra kundeservice og de var vennlige og hjelpsomme.

29 de enero de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tusen tack för recensionen och skönt att höra att den kom fram i tid. =)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Finaste dopklänningen och så bra…

Finaste dopklänningen och så bra service på alla sätt och vis. Båda barnen har haft en och samma klänning därifrån med namnen broderade. Så nöjd 🌟🌟

14 de enero de 2025

Respuesta de graceofsweden.se

Tack för omdömet! Det vart verkligen fint med färgval och broderier! Önskar er en fin dopdag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.