Graffitinetwerk Opiniones

2. Servicio de marketing de afiliación
  3. Galería de arte
  4. Empresa de administración de eventos
  5. Centro de recreación

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Graffitinetwerk verzorgd creatieve workshops, kleurrijke muur-schilderingen en spraakmakende straatreclame campagnes.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onprofessionele workshops

Tijdens mijn bezoek bij de hof is weer mijn graffiti piece onder gekliederd en gekalkt door een workshop feestje. De werken worden op muren gehangen met allemaal afdrukken dwars door kunstwerken heen geen enkel respect. Wat een onprofessionele workshop met geklieder.

2 de julio de 2025

Respuesta de Graffitinetwerk

Wij werken niet op de wanden maar met panelen en schildersezels. Daarbij hebben we op 2 juli geen workshop verzorgd bij NDSM dus je review moet niet aan ons gericht zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De workshop was een zeer geslaagd…

De workshop was een zeer geslaagd afdelingsuitje en een fijne onderbreking in ons dagprogramma. De communicatie in het voortraject was overzichtelijk en op een prettige manier gestructureerd. Tijdens de workshop heeft Marieke de groep goed weten te motiveren en zijn er leuke schilderijen gemaakt die nu bij ons aan de muur hangen. Namens alle deelnemers bedankt!

10 de abril de 2024

RaboVibes! graffiti

Goedemiddag,

De workshop is zeer goed ontvangen. Iedereen is erg enthousiast aan de slag gegaan en heeft zijn creativiteit kunnen inzetten.

Heb nog wel een vraag voor jullie, vooral voor onze eigen leerervaring.
Als we inleidend een informatief stuk hadden gewild waar de koppeling werd gemaakt naar de Rabobank, hoe hadden wij jullie dan het beste kunnen informeren?
Zijn de daden duidelijk naar voren gekomen voor de deelnemers?

We gaan in ieder geval nog een mooi plekje zoeken voor de doeken, dank jullie wel!

20 de junio de 2017

Beste Tessa,

Bedankt voor uw recensie en terugkoppeling.
Ons workshop programma is opgebouwd uit een aantal onderdelen.
Een thema of koppeling met het bedrijf komt bij ons aan bod tijdens het brainstorm moment. Er wordt door de deelnemers op basis van een thema, slogan, dienst of bedrijf een idee gevormd en er wordt besproken hoe dit het beste op de canvas doeken uitgebeeld/werkt kan worden. Tijdens het voorbereiden van de workshop hebben wij de wensen rondom een eventueel thema opgevraagd en onze begeleiders hebben deze input als uitgangspunt gebruikt tijdens het brainstorm moment.

Ik hoor graag of dit is wat u bedoeld en of ik hiermee uw vraag beantwoord.

Superleuk om te doen

Superleuk om te doen, goeie uitleg gekregen. Op het einde moest het alleen plots erg snel gaan. Het was ook onduidelijk hoeveel canvasdoeken we eigenlijk kregen (ik dacht dat het er eerst 2 waren en dat bleek dan maar 1 doek te zijn wat voor 10 man toch wat weinig of klein is)

12 de junio de 2017

Erg leuk

De workshop zelf was erg goed, maar er had voor de tijd beter gecommuniceerd kunnen worden over locatie en kleding.

12 de junio de 2017

Beste Samantha,

Bedankt voor je reactie en input/opmerking.
Kan je aangeven wat er niet duidelijk was aan de vooraf gestuurde informatie over de workshop locatie en de beschermende kleding? Ik hoor het graag zodat ik dit met het team kan bespreken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Workshop graffiti

Graffitinetwerk heeft voor ons bedrijfsuitje voor 60 man een fantastische graffiti workshop verzorgd.

Het contact vooraf was goed en vragen werden vlot beantwoord. Zo hebben we in goed overleg echt een programma op maat gekregen.

Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. De graffiti workshop begeleiders wisten de groep direct enthousiast te krijgen met hun mooie graffiti verhalen en leerden ons binnen no time de spuitbus onder de knie te krijgen. Met als eindresultaat prachtige kunstwerken, die we direct mee naar huis konden nemen. We echt een hele leuke dag gehad!

Het is dat we maar een keer per jaar op bedrijfsuitje gaan..

10 de mayo de 2017
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.