Gravidklinikken Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse! Rigtig sød og professionelt, en meget grundig scanning og en tryg atmosfære hele vejen igennem. Vi følte os i de bedste hænder og kan varmt anbefale klinikken

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi blev godt modtaget og kom ind i dejlige rolige og æstetiske omgivelser og fik en fantastisk behandling

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sød og grundig personale Super sød og grundig personale. Vi var inde til en kønsscanning, hvor vi blev taget pæn imod af Beinta. Hun var venlig og imødekommende. Super dygtig til at vise o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores lille familie var inde ved Gravidklinikken i Kolding i lørdags og her blev vi mødt af dejlige lokaler, en skøn ro og en utrolig dygtig jordemoder/sonograf. Hun fortalte hvad vi skulle se og hv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Comadrona
  2. Centro médico de diagnóstico por imágenes
  3. Centro de asistencia para embarazadas

Escrito por la empresa

Gravidklinikken tilbyder ultralydsscanninger, akupunktur og Jordemoderkonsultation for gravide med lokationer i Esbjerg og Kolding. Vi udbyder bl.a. følgende scanninger; tidlig tryghedsscanning, kønsscanning, tilvækstscanning, misdannelsesscanning samt 3d/4d scanning fra vores scanningsklinikkerne i Esbjerg og Kolding. Endvidere udbyder vi jordemoderkonsultation samt akupunktur mod barnløshed (fertilitet), akupunktur mod graviditetsgener og barselsgener, modningsakupunktur, akupunktur mod menstruationsproblemer samt hindeløsning for at igangsætte fødslen, fra vores klinik i Esbjerg. Book jeres tid på Gravidklinikken.dk - vi glæder os til at se jer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

29 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super begejstret

Jeg blev modtaget af en rigtig sød og imødekommende jordmoder. Hun gav mig bare sådan en ro og glæde, da vi snakkede om min babys trivsel i forbindelse med mit besøg. Det betyder bare en hel del i det at jeg førstegangs gravid.
Og de hjertelydsbamser er altså geniale!

27 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et helt igennem behageligt besøg hos…

Et helt igennem behageligt besøg hos Gravidklinikken, Billund

Professionel, rar og humoristisk kvinde (hvilket betyder noget), som ogsa gav sig tid til at inkludere mine søstre i processen (14 og 8 år)
Der blev taget billeder og videoer fra scanningen som vi fik tilsendt pr mail, herved også billederne fra vores første scanning i Esbjerg tilbage fra drengenes(tvillinger) uge 10 - SÅ CUTE at se hvilken forvandling og udvikling der har været fra at lige havde udviklet arme og ben som de, som noget nyt, skulle lære at styre, til hvordan man helt kan se tæt på hvordan de hver især havde formet hver deres form af næse - og tænk at man kunne se at én af dem løftede sine bryn! Helt igennem smuk oplevelse at få lov til at se dem så tæt på i så god kvalitet

Vi kom hjem med den længste strimmel af billeder, og fyldte hjerter - for hold nu op hvor var det en oplevelse at få mulighed for at se dem, som tidligere nævnt, så utrolig tydeligt og få en lille idé/forsmag på hvor helt igennem lækre de ser ud
Lige så smukt, sjovt og spændende det var, så gjorde hun det lige så informativt i det at der blev gennemgået deres generelle sundhedstilstand, samtidig med at minde mig om lægebesøg og fremadrettet forløb for resten af graviditeten.

Hyggelig atmosfære ved Billund scanningsklinik.

Absolut anbefalelsesværdigt sted at vælge at få booket sine scanninger - vi kommer gerne og besøger scanningsklinikken igen når vi om nogle år, forhåbentlig, skal have endnu en lilleput

11 de febrero de 2023

En dejlig oplevelse

Virkelig venlig personale. Bare generelt en god velkomst og oplevelse gennem det hele. Også meget forstående, når man stolte spørgsmål eller når jeg fortalte om nogle bekymringer jeg havde.

19 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft to dejlige oplevelser

Vi har haft to dejlige oplevelser ved Esbjerg Scanningsklinisk. Vores første var til en tidlig scanning, hvor vi for første gang så vores lille baby. Vi følte os meget trygge og i gode hænder. Anden gang var til kønsscanning, hvor der var en til oplæring. Det var en igen fantastisk oplevelse, hvor vi følte at de tog sig god tid, var meget grundige og var gode til at give informationer undervejs.

3 de agosto de 2022

Tidlig scanning og kønsscanning

Vi har haft de bedste oplevelser hos Esbjerg Scanningsklinik. Både tidlig scanning og kønsscanning, hvor de har været så søde, omhyggelige og har været i trygge hænder. Til kønsscanning havde vi vores datter med, som var mere end velkommen og der blev også taget hensyn til kommende storesøster, hvor hun fik vist baby på skærmen :)

19 de julio de 2022

I trygge professionelle hænder

Tusind tak til Beinta for en dejlig oplevelse ved vores kønsscanning i dag. Trods forsinkelse og teknik der drillede så følte jeg mig i trygge hænder. Vi glæder os til at se svaret i kuverten i fællesskab senere, da min mand desværre ikke kunne deltage i scanningen.

Vi glæder os til at skulle scannes igen i den nærmeste fremtid, hos Esbjerg scanningsklinik.

13 de julio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.