Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd dode tenen en voetzolen, zere wintertenen. Niet warm te krijgen. Alpaca, zei Google. Eer dat je dan een webwinkel met goede sokken vindt. “Alpacasokken met 50% merinowol!” Ben ik nou gek? Toen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige portemonnee van soepel kurk, mooi verpakt en snel verzonden. Heel blij mee!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Excellent case of greenwashing going on here. A large part of what we ordered was 'made in china'. Probably everything. Repackaged in a nice brown paper envelope. You should be ashamed. This is... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelling kon niet worden geleverd, omdat het artikel niet meer in het assortiment zit. Ik kreeg een alternatief toegezonden, waar ik eigenlijk niet zo blij mee was. Ik kreeg meteen het geld ter... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Herbruikbare wattenschijfjes, bamboe tandenborstels en andere minimal waste verzorgingsproducten, tassen en cadeaus: start jouw eco-bewuste reis met de duurzame, milieuvriendelijke producten van green-goose.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,0

Todas las opiniones

44 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Langere levertijd maar wel ontvangen

Belofte van voor 14.00 uur besteld zelfde dag verzonden wordt niet nagekomen, maar artikelen worden enkele dagen later wel verstuurd. Ik heb op donderdagochtend 24 april besteld en had het woensdag 30 april in huis.. Op de mail wordt wel netjes gereageerd

24 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het pakket volgen is onmogelijk

Het pakket volgen is onmogelijk, er staat er is geen pakket bekend met deze code.
Tevens is het pakket na 6 dagen nog niet geleverd.
Ik heb telefonisch contact gehad en er is mij verteld, dat dit echt niet goed is, dus ik ben hoopvol.
Ik wacht af.

27 de febrero de 2025

Praktisch en persoonlijk

15 de enero de 2025

Respuesta de green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten en service goed bevallen.

Geen klachten.

Geen klachten.

13 de enero de 2025

Respuesta de green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

Snelle verzending

Snelle verzending

6 de enero de 2025

Respuesta de green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Veel plezier met de producten!

Leuke en handige producten

Leuke en handige producten. 4 sterren en geen 5 omdat veel producten toch uit China komen. Ik ben nog benieuwd naar de kwaliteit.

6 de enero de 2025

Respuesta de green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 4 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel veel plezier met de producten.

Super kwaliteit

Super kwaliteit van sokken !

3 de enero de 2025

Respuesta de green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 4 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de sokken goed bevallen.

alles perfect in orde

alles perfect in orde

2 de enero de 2025

Fijne sokken

Fijne sokken, lekker zacht en dik. Bezorgen duurde wat langer, maar dat had vast met de drukte rond de feestdagen te maken.

27 de diciembre de 2024

Top!

20 de diciembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige kwaliteit nog mooier als op…

Prachtige kwaliteit nog mooier als op foto zo blij mee en super service

15 de diciembre de 2024

Respuesta de green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de sokken goed bevallen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.