Greencom Opiniones 846

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problemer med viftene i front som stoppet, men LED fungerte. (De sluttet også å lyse etterhvert). Fikk tilsendt ny vifte Hub og alt ok igjen. Kjapp respond, god dialog, sendte del raskt og problem b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fin nettside å bla seg gjennom, og veldig bra informasjon på produktene. Enkelt å finne q&a og informasjon om levering og kjøpsvilkår. Visste derimot ikke at det var stor pågang, og derfo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oversiktlig side som gjør det enkelt for folk flest å få en god oversikt over hvilke gaming-PCer som er tilgjengelige. Jeg liker spesielt godt at de har kundetilbakemeldinger på de fleste produktene,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en mammoth gamingstol for litt siden og oppdaget ganske fort etter montering at stolen er uvanlig høy. på laveste nivå rekker ikke jeg på 190 cm ned i bakken med beina. Etter flere mnder fram o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de informática
  2. Fabricante de hardware para ordenadores
  3. Servicio informático
  4. Empresa de electrónica
  5. Proveedor de servicios de juegos

Escrito por la empresa

Greencom drives av eksperter med en stor "passion" for gaming og E-sport. Vi drives av ambisjonen vår om å gi kundene den aller beste gamingopplevelsen, uansett budsjett.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 61% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Prisene var veldig gode.

Prisene var veldig gode.
Kundeservice hjalp meg gjennom prosessen med å finne frem til hvilken PC som passet mitt behov.
Anbefaler på det varmeste

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Greencom

Hei! Takk for en hyggelig omtale!

Mvh Oskar, Greencom.no

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg la inn en bestilling 15.11.2025

Jeg la inn en bestilling 15.11.2025. Du skrev en e-post til meg (16.11.2025) med følgende beskjed: «Vi opplever for tiden stor pågang. Det kan oppstå noe lenger behandlingstid enn normalt, og det kan være behandlingstid på opptil 10 dager. » Det har gått 9 virkedager siden jeg la inn bestillingen. På den 9. dagen skrev du en e-post til meg (27.11.2025) med følgende beskjed: «Ser at bestillingen din er under behandling, så den er forventet å bli ferdigbygd idag/imorgen.» I dag er det fredag, den 10. dagen, og pakken har ikke engang blitt sendt. Jeg bestilte også nettverkskortet "Velocity6 XT90E - Trådløst nettverkskort med Bluetooth" som koster 349,00 NOK, men du skrev: "Ettersom at grafikkortet i PCen er for stort for å montere Velocity6 nettverkskortet, så kan vi bytte til et Apex6 USB nettverkskort" - Greit, jeg er enig, men dette kortet koster 50 kroner billigere enn det jeg bestilte.

Med vennlig hilsen

15 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg bestilte en gamming pc samme dag…

jeg bestilte en gamming pc samme dag ville den ikke skru på så jeg anbefaler ikke og kjøpe pc dær bare og gå på komplett og bestill gaming pc dær sia dær har de bedre pc som funker.

27 de noviembre de 2024

Hei Sigurd!
Dersom du har mottatt en PC som ikke skrur seg på, så må vi undersøke dette. Hender en sjelden gang at det skjer, og da har det som regel vært strømforsyning eller hovedkort som er defekt.

Jeg fant ikke noe bestilling på navnet ditt så jeg får ikke ringt deg opp, men du kan da ringe meg på 40 00 01 61 eller så kan du sende noen bilder av PCen til support@greencom.no

Mvh Oskar, Greencom.no

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har hatt veldig bra kundeservice siden…

Har hatt veldig bra kundeservice siden jeg fikk pc min og den funker helt perfekt veldig fornøyd

23 de noviembre de 2025

Hei!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bra pc for en bra pris

Super bra pc for en bra pris! Profesjonell innpakning og god kundeservice!

17 de septiembre de 2025

Hei Gustav!

Supert

Veldig lett å finne fram og rask service

15 de noviembre de 2025

Hei Erik!

Bra PC og kundeservice

Kjøpte gaming-PC frå greencom, noko lang leveringstid då den skulle byggast etter bestilling. Men bra produkt, og har fått god support frå kundeservice i ettertid med kjapp respons.

29 de julio de 2025

Hei Lene!

Dritbra pc

Dritbra pc, og varen kom raskt

5 de noviembre de 2025

Hei Jon!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sønnen er veldig fornøyd med PCen

Sønnen er veldig fornøyd med PCen, veldig raskt og passer perfekt til gaming!

30 de noviembre de 2024

Hei!

Nydelig pc

Nydelig pc! Anbefales

23 de abril de 2025

Hei Julian!

Meget fornøyd kunde:)

Meget god pris, rask levering, og god teknisk support når man trenger det :)

11 de septiembre de 2025

Hei Kristian!

Fantastisk service

Fantastisk service

26 de mayo de 2025

Hei Jannike!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg opplevde handle opplevelsen som…

Jeg opplevde handle opplevelsen som god, da det var lett å se PCens spesifikasjoner og det var smidig å betale med Klarna konto.
Mye pc for pengene!

2 de noviembre de 2025

Hei Kim!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.