Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe bil hos Green Garage. Allerede fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en imødekommenhed og professionalisme der gjorde at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en Fiat 500e hos Green Garage, blev betjent af Julius som var meget imødekommende selvom der var travlt den dag vi var der, og tog sig den tid der skulle til for at fortælle om bilen. Det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse ved køb af brugt elbil. Hele processen var tryg og professionel. Sælger Julius Bonnesen var fantastisk – super imødekommende, ærlig og rigtig god til at forklare alt omkring bi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi var i tvivl om vi skulle købe en elbil, da vores gamle dieselbil skulle udskiftes. Men Frederik var god til at vejlede os, og tog sig god tid, til at få sat rammerne for økonomien, så det blev me... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Green Garage leverer service i særklasse

I forbindelse med vores køb af elbil – og efter grundig research på de bilmærker, vi havde besluttet os for – faldt vi over Green Garage i Birkerød, og det viste sig at være et rigtig godt valg.

Det var en meget regnfuld søndag, men vi blev mødt af Theis, som tog sig utrolig godt af os. Han var både imødekommende, ærlig og tålmodig, og vi følte os i trygge hænder gennem hele processen.

Udover at vi fik en god pris for vores gamle bil, tog vi også imod et meget favorabelt tilbud på vinterdæk til begge vores "nye" biler, hvilket var prikken over i’et i en i forvejen rigtig god oplevelse.

Afhentningen af bilerne foregik yderst professionelt, og der var sat god tid af til en grundig gennemgang af de to nye biler. Vi blev dog mødt af en bil, som havde en del stenslag på fronten, som vi desværre ikke havde bemærket ved handlen. Her reagerede Theis hurtigt og professionelt og tilbød straks at sende bilen til maler på deres regning – virkelig flot service!

En ekstra positiv overraskelse var et opkald en uge efter levering, blot for at høre, hvordan det gik med vores nye elbiler, og om vi havde spørgsmål. Det er sjældent, man oplever så oprigtig interesse for kundens oplevelse.

Hele forløbet har båret præg af professionalitet, ordentlighed og ærlig kommunikation.
Vi gik derfra med to biler, vi er meget glade for – og kan varmt anbefale Green Garage!

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for den meget grundige og generøse anmeldelse 🙏

Det lyder som en vaskeægte søndagshandel i regnvejr, som alligevel endte med solskin hele vejen hjem ☔🚗

Vi er virkelig glade for, at I oplevede ærlighed, ro og ordentlighed gennem hele forløbet. At småting som stenslag bliver håndteret hurtigt og uden diskussion, er for os ikke ekstra service, men helt naturligt ansvar.

Og ja, opkaldet efter levering er vigtigt. En handel er først helt i mål, når I er godt kørende og trygge i hverdagen.

Stort tillykke med jeres 2 nye biler og tak for den varme anbefaling. Det betyder mere, end I tror ⚡✨

Tillidsfuld bilhandel

Ærlig og tillidsfuldt bilhandel hvor vi blev holdte i loopet hele vejen, og hvor spørgsmål blev besvaret hurtigt og effektivt. Og det vigtigste: De fandt den bil, vi havde brug for, og som vi er rigtig glad for nu

10 de julio de 2025

Tusind tak for de ord 🙏

Og vigtigst af alt, at bilen ramte plet. Stort tillykke med den og tak for tilliden 🚗✨

Verdensklasse service

Jeg har lige leaset en elbil gennem Green Garage, og hold nu op en god oplevelse! Theis har været helt fantastisk fra start til slut – super hjælpsom, hurtig til at svare og virkelig god til at forklare det hele på en måde, der er til at forstå. Hele processen gik som smurt, og servicen var bare i top.

Kan varmt anbefale Green Garage (og især Theis!) til alle, der overvejer at få sig en elbil. Fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

1 de octubre de 2025

Verdensklasse anmeldelse, tusind tak 🙏⭐

Det er præcis sådan en leasingoplevelse skal føles. Klar kommunikation, hurtige svar og en proces der bare glider uden bump på vejen.

Vi er glade for, at Theis kunne gøre det hele overskueligt og effektivt for dig. Stort tillykke med elbilen og tak for de 5 stjerner. Det sætter vi virkelig pris på ⚡🚗✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse hos Green Garage!

Rigtig god oplevelse hos Green Garage med William, som meget imødekommende, sympatisk og kompetent førte os ind i el-bilernes verden. Alle formalia med købsaftale, finansiering etc. gik fuldstændig nemt og gnidningsfrit. William førte os også meget fint og professionelt igennem opladningsrutine og forholdene vedrørende offentlige opladningsmuligheder, som var helt nyt for os. Selv efter køb og overdragelse giver han sig tid til at kontakte og høre, hvordan det går med bilen, og at vi altid bare kan skrive eller ringe. Det har været en virkelig god købsoplevelse og kundeservice!

6 de octubre de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for den udførlige og flotte anmeldelse 🙏

Det første skridt ind i elbilernes verden kan virke teknisk og uoverskueligt, så det glæder os virkelig, at I oplevede overblik hele vejen. Når både aftale, finansiering og opladning falder naturligt på plads, så ved vi, at processen har fungeret.

At vi også følger op efter overdragelsen er helt bevidst. Relationer stopper ikke ved nøgleudlevering.

Stort tillykke med elbilen og tak for den varme anbefaling ⚡🚗✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det starter med at de tager telefonen…

Det starter med at de tager telefonen hver gang man ringer (jeg opgav VW i Kokkedal og Helsingør da jeg sad i kø indtil jeg blev afbrudt).
Dernæst var de ikke bange for at spørge om ordren selv om jeg ikke havde set køretøjet. Da bilen kostede det helt rigtige i forhold til markedet fik de ordren ubeset.
Processen var belagt med tillid og bilen nøjagtigt som beskrevet. Efter købet var gennemført viste det sig bilen ikke havde fået sidste service, hvilket tog et Nanosekund at de ordnede U/B eller brok. Selv kaffen var god, så fem stjerner må de ha'

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Det dér er en anmeldelse med kant, tusind tak 😄🙏

Vi tager det som et stort kompliment, at vi både tager telefonen og tager ansvar. Tillid i en handel, især når bilen købes ubeset, forpligter. Derfor skal bilen selvfølgelig være som beskrevet, og mangler som service bliver ordnet med det samme. Uden bøvl.

Og at kaffen også bestod testen, det er næsten det vigtigste ☕😉

Tak for de 5 stjerner og for tilliden 🚗✨

Kompetent

Blev behandlet venligt og kompetent af en sympatisk Julius.
Godt koncept

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for den skarpe og præcise anmeldelse 🙏

Det glæder os, at du oplevede både kompetence og en god tone i dialogen med Julius. Det er netop kombinationen, vi går efter.

Tak for anerkendelsen af konceptet og stort tillykke med bilen 🚗✨

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg har ikke en finger at sætte på min oplevelse med privatleasing hos Green Garage! Sælger har været både proaktiv, imødekommende og behjælpelig med alle spørgsmål og gennemgang af bilen, ligesom at der er efterfølgende fulgt op for at sikre, at alt ved bilen spiller. Jeg har jeg altid kunnet få personlig og kompetent rådgivning, hvad end det har drejet sig om bilen, leasingprocessen eller andet. Derfor en varm anbefaling herfra!

30 de junio de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for den flotte anbefaling 🙏

Vi er virkelig glade for, at du har følt dig godt rådgivet hele vejen, både om bilen og selve leasingaftalen. Det skal være enkelt, trygt og personligt.

Tak for tilliden og rigtig god fornøjelse på vejene ⚡🚗✨

Stjernedrys 🌟🌟🌟 🌟🌟

I forbindelse med køb af elbil blev vi af flere bekendte anbefalet Green Garage i Birkerød. Og det var et godt valg.
Vi startede med at sende nogle spørgsmål vedrørende et par af deres biler, og Theis sendte hurtigt en skræddersyet video, hvor han svarede på vores spørgsmål.
Da vi kom om søndagen, fik vi en venlig og professionel orientering af William fra start til slutseddel, og da vi hentede bilen nogle dage senere, brugte han en time på at gennemgå bilens funktioner, samt sætte telefon, Bluetooth og apps op.
Udover at vi fik toppris for vores gamle bil, tog vi også imod et meget favorabelt tilbud på vinterdæk til begge vores biler.
Ærgerligt, at vi kun kan give 5 stjerner i dette tilfælde, for vi fik indfriet vores forventninger. Og mere til.
Så vi kan varmt anbefale Green Garage.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Wow 🌟 tusind tak for dit stjernedrys og for den utrolig flotte anmeldelse! Vi er helt oppe at køre over at læse, hvordan både Theis og William har gjort oplevelsen til noget særligt fra start til slut 🚗⚡

Det glæder os enormt, at vi ikke bare har levet op til jeres forventninger, men også overgået dem – og vi tager gerne imod ønsket om at kunne give flere end 5 stjerner 😉 Tak fordi I anbefaler os så varmt, vi glæder os allerede til at se jer igen i Birkerød!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik hjælp af sælgeren Theis som var…

Jeg fik hjælp af sælgeren Theis som var meget hjælpfuld og kompetent. Han vidste alt om de forskellige biler og bilen han fik i bytte. Sammen fandt vi en ny, som matchede mit kørebehov.

5/5 og jeg vil rose Green Garages professionelle indstilling.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🚗⚡ Hvor er det dejligt at høre, at Theis har gjort en forskel med sin viden og hjælpsomhed! Vi brænder for at finde den helt rigtige bil til hver enkelt kunde, og det lyder til, at I sammen har ramt plet med en løsning, der passer perfekt til dit kørebehov 🙌 Vi ønsker dig masser af gode kilometer i din nye bil og glæder os til at se dig igen hos Green Garage!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service William hjalp os fra…

Fantastisk service William hjalp os fra start til slut med køb af vores første elbil.
Uanset hvilke spørgsmål vi kom med stod han altid klar til at hjælpe. Selv efter købet giver han sig tid til at ringe og høre hvordan det går med bilen og at vi altid bare kan skrive eller ringe.
Kan klart anbefales.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⚡🚗 Hvor er det bare skønt at høre, at William har været med jer hele vejen – både før, under og efter købet af jeres første elbil! Det er præcis sådan en tryg og personlig oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder 🙌 Tak fordi I anbefaler os så varmt – vi glæder os allerede til at følge jer på rejsen med jeres elbil 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service og vejledning hos…

Rigtig god service og vejledning hos Green Garage. Jeg modtog god vejledning til håndtering af leasing af bil. Bilen var klar og rengjort som aftalt på afleveringstidspunktet. Derudover er de nemme at kommunikere med og gode til at følge op.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Det glæder os, at du har oplevet rigtig god service og vejledning hos os – især når det gælder leasing, hvor tryghed og klarhed betyder alt 🚗⚡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en super god oplevelse ved at…

Vi havde en super god oplevelse ved at handle med Green Garage. Fra første kontakt var de høflige og imødekommende. Der blev handlet frem og tilbage og Andreas gjorde virkelig hans, for at sikre handlen blev en realitet.

Andreas gik på ferie, men havde sikret at hans kollega Theis overtog sagen i forbindelse med overlevering og besvarelse af eventuelle spørgsmål. Alt forløb gnidningsfrit og Theis lavede en super fin aflevering med god og grundig gennemgang af papirer, såvel som bil.

Det ry Green Garage har fra diverse medier er velfortjent, de går langt for deres kunder og man kan mærke at servicen er prioriteret højt.

Jeg kan kun anbefale andre at handle hos dem, dette er sagt af en jyde, som ikke ville tvivle på at køre de 300km igen hver vej, hvis den rigtige bil stod ved Green Garage.

5 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Hvor er det bare skønt at høre, at både Andreas og Theis har sikret en gnidningsfri oplevelse hele vejen igennem – fra de første forhandlinger til den grundige aflevering af bilen 🙌 At du oplever, at servicen er i top og værd at køre 300 km for, gør os både stolte og ydmyge.

Tak for den varme anbefaling – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen, hvis du tager turen forbi!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flink sælger meget hjælpsom Kompetence god oplevelse

6 de septiembre de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌟 Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med en hjælpsom og kompetent sælger hos os 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse hos Green garage

Rigtig god oplevelse hos Green garage. Jeg kom hos jer og mødte William, som var super høflig, imødekommende og et rart menneske. Jeg prøvede mini cooperen jeg havde set på nettet, og ringede dagen efter til William for at sige at jeg gerne ville købe den. Jeg underskrev slutseddel og kunne hente bilen 2 dage efter. Alt i alt, mega trygt og dejligt forløb, en mega god bil jeg har fået med hjem og en mega sød sælger☺️🫶🏼

20 de agosto de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🚗⚡ Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft et trygt og positivt forløb hos os sammen med William!

Vi er super glade for, at du fremhæver både bilen og William – det betyder alverden for os. Rigtig mange gode køreture i din nye Mini, og tak fordi du valgte Green Garage 🌟

God service hos Green Garage

Vi var på udkig efter en mini på el og var ude hos Green Garage, vi fik bare en super service. De spurgte efter hvad vi hvad brug for, med hensyn til kilometer stand og pris også kom de med et par forskellige biler vi kunne se og prøve. Vi vil gerne bruge dem igen

29 de agosto de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🌟Det er lige præcis sådan, vi ønsker at guide vores kunder – trygt, enkelt og med fokus på det, der passer bedst til behovet 🚗⚡ Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen hos Green Garage!

Great experience

Frederick and the team really go the extra mile to help you pick out the right car for you!

20 de agosto de 2025

Respuesta de Green Garage

Thank you so much for your wonderful review 🌟 We are thrilled to hear that you had a great experience and that Frederik and the team could help you find the right car 🚗⚡

Kan klart anbefales

Det har været en rigtig god oplevelse at hente vores nye elbil. Vi fik en rigtig god pris for vores gamle bil så det kunne klart betale sig at køre fra Nordjylland til Sjælland.
Green Garage gik meget op i at det skulle være en god oplevelse for os at købe ny bil. De ringede hurtigt da de fandt en skade på bilen og vil gerne have den udbedret inden vi kom og hentede den, hvilket vi var glade for vi ikke selv skulle døje med. Det var heller ikke noget problem at vi eftersendte registreringsattesten på den gamle bil da vi var kommet til at smide den væk.
Vi oplevede dog et problem med klimaanlægget, men det var ikke andet en et opkald til Green Garage og så havde de oprettet en garantisag på et nærliggende værksted i Nordjylland.
Det eneste negative jeg har at sige er kun at for en der ikke har haft elbil før kan det godt virke lidt overvældende at blive bedt om at installere en masse apps og oprette en masse konti til noget jeg senere hen har fundet ud af jeg ikke har brug for. Jeg er normalt meget påpasselig inden jeg opretter noget, så for mig havde det være bedre at få forklaret hvad det var og så blot fravælge det hvis jeg ikke fandt det relevant. Det vil ikke afholde mig fra at komme igen.

26 de junio de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse 🌟 Det betyder utrolig meget for os, at du har taget turen helt fra Nordjylland til Sjælland og alligevel oplevede, at det hele var besværet værd 🚗⚡ Vi er glade for, at både prisen, servicen og håndteringen af skaden samt garantisagen har givet dig tryghed og en positiv oplevelse – præcis sådan ønsker vi, at det skal være!

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring introduktionen til apps og konti. Det giver os værdifuld indsigt, og vi tager det med os, så vi kan gøre den del endnu tydeligere og mere skræddersyet fremover 🙌

Tak for anbefalingen – og for at dele både plusser og forbedringsforslag. Vi håber, du får masser af glæde af din nye elbil, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Green Garage 🌟

Valorada con 1 estrellas sobre 5

God bil – ærgerligt forløb: FDM-råd blev ikke imødekommet

I juni 2025 indledte vi dialog med Green Garage om køb af en Fiat 500e. Sælger virkede imødekommende og besvarede en del spørgsmål på mail og telefon. Vi ønskede dog – efter rådgivning fra FDM – at få centrale oplysninger skrevet ind i slutsedlen eller som bilag, herunder:

– Betingelser og udløb for eventuel Fiat/Stellantis-fabriksgaranti
– Opdatering og adgang til OBC-software (kendt problematik på Fiat 500e)
– Skriftlig bekræftelse på, at bilen ikke er behæftet med restgæld i udlandet
– At Type 2-ladekabel medfølger
– At bilen som parallelimporteret svarer til dansk model, og at væsentlige forskelle vil blive betragtet som fejl

Trods flere opfordringer ønskede Green Garage ikke at tilføje disse punkter i den endelige slutseddel, selvom vi handlede på FDM’s anbefalinger. I stedet blev slutsedlen fremlagt som "take it or leave it".

Det gav os ikke den tryghed, vi havde brug for ved en privatbilhandel – og vi måtte derfor afslutte forløbet.

Det er ærgerligt, for bilen virkede rigtig fin. Men vi kan ikke anbefale Green Garage, hvis man ønsker fuld gennemsigtighed og dokumenteret aftalegrundlag. FDM’s råd blev ikke taget alvorligt.

Tak for jeres kommentar. Vi står ved vores anmeldelse.

Vi har flere gange – både skriftligt og mundtligt – bekræftet, at vi var klar til at gennemføre handlen straks, hvis nogle få og på ingen måde urimelige punkter blev skrevet ind i slutsedlen eller som bilag. Punkterne var udarbejdet i dialog med FDM’s juridiske afdeling og omfattede bl.a.:

Bekræftelse af fabriksgaranti og hvad den dækker

Levering med opdateret OBC-software (mod betaling)

Dokumentation for ingen restgæld i udlandet

Levering med originalt Type 2-ladekabel

Alle punkter var på forhånd bekræftet af jer enten mundtligt eller på mail, men I ønskede ikke at tilføje dem til den kontrakt, vi skulle underskrive.

Vi mener, at skriftlig dokumentation af centrale aftaler er en helt grundlæggende forudsætning for en tryg og professionel bilhandel – og vi valgte derfor at afstå, da dette ikke kunne opnås.

25 de julio de 2025

Respuesta de Green Garage

Hos Green Garage tilpasser vi ofte slutsedler efter kunders ønsker – også med stor succes i samarbejde med FDM.

I denne sag startede vi med et aftalt forbehold og brugte en måned på at besvare alle spørgsmål skriftligt, også fra FDM, tilføje detaljer og tilbyde FDM-test med udbedring af eventuelle nulfejl på vores regning. Alligevel blev ingen af de reviderede slutsedler accepteret.

Vi kan ikke genkende din udlægning af forløbet, og vi mener ikke, at anmeldelsen afspejler den store indsats, vi lagde i at finde løsninger og svar. Efter en måned måtte vi konstatere, at vi ikke kunne gøre mere. Vi har aldrig før oplevet en sag som denne – vi samler på glade kunder, hvor tillid går begge veje.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig bil og super rådgivning

Green Garage har været super gode på rådgivning omkring køb af elbil - god kommunikation i øjenhøjde med kunden. Jeg er meget tilfreds med bilen som stod som ny da jeg overtog den.

25 de junio de 2025

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for de pæne ord 🙏🚗⚡ Vi er glade for, at både rådgivning og bil levede op til forventningerne. Rigtig god fornøjelse med din elbil 🌿🔋

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.