Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en ladeboks, men blev i tvivl om jeg skulle tage en fra en udbyder i stedet. så jeg kontaktede butikken og ejeren tog sig personligt af det og annullerede handlen super service handler ger... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Danmarks temu. Jeg bestilte 4 sæt jacpads til tesla, men modtager kun 1 stk. Tager kontakt til dem for at høre hvad der er sket, så fortæller de at der på billedet rigtigt nok er 4, men man ska... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var meget sent ude med at få en Zorn 32l kølebox med batteri med på ferien og havde prøvet alt... Indtil Green Going kom på banen. Første kontakt torsdag eftermiddag, hvor Casper sagde, han troede... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Vores mål er at levere højkvalitets produkter til overkommelige priser og hjælpe vores elbilejere med at få mest muligt ud af deres elbiler!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Centrumkåpor till Photon fälgar

Köpte centrumkåpor till Photon fälgar. Passar perfekt, exakt samma färg som fälgarna. Enda nackdelen är att Tesla logga är tryckt och trycket verkar inte vara av högt kvalitet men det håller än så länge, dock inget att klaga på för 300kr. Hyfsat snabb leverans, fick paketet på 4 dagar.

14 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

og ejeren tog sig personligt af det og annullerede handlen
super service
handler gerne igen

12 de abril de 2026

DANSK TEMU

Danmarks temu.

Jeg bestilte 4 sæt jacpads til tesla, men modtager kun 1 stk. Tager kontakt til dem for at høre hvad der er sket, så fortæller de at der på billedet rigtigt nok er 4, men man skal betale 300 kr mere for de andre 3. Det er en typisk kinesisk måde at svindle på, dem kender vi fra temu og diverse.
Jeg ønsker så at returnere produktet, og det vil de have 50 kr for.

De spiller deres spil rigtig godt, HOLD JER VÆK FRA DENNE SCAM SIDE!

6 de abril de 2026

Hej Gariban,

Mange tak for din anmedelse. Jeg er ked af at det er din oplevelse, det er da bestemt ikke sådan det skal være..

Som jeg også sendte dig et billede af så bestilite du 1 stk Jackpad ikke 4, man vælger ved bestillingen. Du har taget et aktivt valg om at vælge 1 stk.

Jeg tilbød dig enda at du bare kunne betale diffen fra 1 til de 4 stk og jeg så nok skulle give gratis fragt på den ekstra forsendelse, det synes jeg er super service i min verden, så er ked af at du ser det sådan..

Jeg har prøvet at give dig et kald men kan ikke komme i kontakt med dig.

Vil du ikke kontakte mig så vi kan finde en løsning der er god?

GreenGoing
Kontakt@greengoing.dk
+45 30520049

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig info, manglende lagerstyring og information til kunden

Pga travlhed kunne de ikke informere mig om at de ikke havde varen på lager, før jeg selv kontaktede dem da jeg...

31 de marzo de 2026

Respuesta de GreenGoing

Tak for din anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er vi virkelig kede af at høre. Du har helt ret i, at du burde have fået besked tidligere, hvis varen ikke var på lager. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder hos GreenGoing.

Vi har haft ekstra travlt i perioden, men det er selvfølgelig ikke en undskyldning for manglende information. Vi arbejder allerede på at forbedre både vores lagerstyring og vores kommunikation, så det ikke sker igen.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os på kontakt@greengoing.dk, så vi kan finde en god løsning for dig.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

GreenGoing

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne jeg give en mere stjerne

Kunne jeg give en mere stjerne, ville de få det!!!

Efterspurgte en bestemt del til min bil, og bum - den laver vi da lige. Kort tid efter var den klar på webshoppen!

Super service!!

29 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet hos Greengoing.dk flere gange og alle gange har været en god oplevelse. Får de varer, der bestilles og de kommer indenfor et par dage.
Så handler her selvfølgelig gerne igen.

20 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte måtter og en bagagerums bakke…

Bestilte måtter og en bagagerums bakke til en Skoda Enyaq. Måtten passer ikke til bagagerummet.

23 de enero de 2026

Hej Mikkel,

Vi beklager meget, at bagagerumsbakken desværre ikke passede til din Skoda Enyaq. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi har derfor refunderet dig for bagagerumsbakken, så du ikke står tilbage med et produkt, du ikke kan bruge.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med at finde en korrekt løsning eller et alternativ.

GreenGoing.

Kontakt@greengoing.dk
+45 30520049.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.