Información sobre la empresa

1. Servicio de jardinería

Escrito por la empresa

GreenGuys.dk er din lokale specialist i professionel græsslåning og kanttrimning, hvor vi kombinerer solidt havearbejde med moderne digitale løsninger for at gøre din hverdag lettere. Vores mission er at gøre havepleje så gennemsigtigt og enkelt som muligt, hvilket afspejles i vores innovative online prisberegner, hvor du på få sekunder kan få en fast pris på netop din græsplæne helt uden skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser. Med vores brugervenlige bookingsystem kan du bestille en klipning på under to minutter, og vi sørger herefter for alt det praktiske. Vi medbringer vores eget professionelle udstyr, sørger for knivskarpe kanter og tager naturligvis altid det afklippede græs med os, så din have står snorlige, når vi kører igen. Vi dækker primært Holbæk og omegn med en vision om at give boligejerne deres fritid tilbage, mens vi leverer et resultat i topkvalitet hver eneste gang. Din tilfredshed er vores vigtigste prioritet, og vi sætter stor pris på alle de ærlige tilbagemeldinger, vi modtager her på Trustpilot, da de hjælper os med at forblive det foretrukne valg til effektiv og pålidelig havepleje.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg kan varmt anbefale Greenguys 🌱

De har virkelig fikset min græsplæne med stor energi og tydelig ekspertise – man kan mærke, at de ved, hvad de laver. Hele forløbet har været meget professionelt fra start til slut, og resultatet taler for sig selv.
Hvis du overvejer hjælp til din græsplæne, er Greenguys helt klart værd at vælge 👍

23 de abril de 2026

De sejeste have gutter!

To seje gutter - med smil og gå-på-mod, de udfører arbejdet som aftalt og med flot resultat. Nu kan jeg nyde min have og se frem til at den bliver passet fast hen over sommeren. Stor anbefaling herfra.

17 de abril de 2026

2 meget engageret unge mennesker

2 meget engageret unge mennesker, der brænder for at udfører et flot stykke arbejde. Kan virkelig anbefale disse drenge

20 de abril de 2026
Logotipo de Green Guys Havepleje

Respuesta de Green Guys Havepleje

Tusind tak, Emil! Det betyder enormt meget for os at høre - vi lægger virkelig hjertet i hvert eneste job, og det er præcis den slags ord der holder motivationen oppe. Vi håber at se dig igen!

- Noah & Phillip, Green Guys Havepleje

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.