Hurtig levering og super service! Fredag 25/2 bestilte jeg stor selvvandingskrukke. Søndag 27/2 afsender Greenrebels min ordre. Tirsdag 1/3 afhenter jeg pakken i Postnords udleveringssted, b... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er meget tilfreds med Green Rebels selvvandingskrukker. Jeg har købt flere forskellige krukker, både til indendørs brug og til haven. Krukkerne er flotte, og selvvandingen fungerer perfekt. Det e... Ver más
La empresa ha respondido
Hvor er det hurtig ekspedition hos Jer, og en rigtig god service. Kan kun anbefale at handle her.
I forlængelse af min produkt anmeldelse af nogle varer købt hos jer, så synes jeg også jeg vil bedømme jer som firma. Desværre er det IKKE muligt selv at vælge en pakkeshop under bestillingen,... Ver más
Selvvandingskrukker i moderne farver og design som passer både hjemme og på kontoret.
Maglehøj 94, 3520, Farum, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Varene er helt i orden, men at man ikke kan vælge post udleverings sted er et, for mig besværligt tilfælde,
Jeg har købt Growfarm kapilærkasser hos Lars v. Green Rebels og alt er, som det skal være :-) Leveringen kom hurtig, dog var der lidt udfordringer med Post Nord, som Lars hurtigt hjalp med (Det var ikke Green Rebels ansvar)
Jeg har også købt et selvvandingssystem til kapilærkasserne, som jeg dog er lidt betænkelig ved kvaliteten kontra pris.
Men alt i alt en god oplevelse at handle med Lars.
Kapilærkassen svarer til forventning. Har endnu ikke taget dem i brug.
Det gik nemt og hurtigt at bestille de relevante vare, og leveringen kom hurtigt. Jeg er godt tilfreds med firmaet.
Desværre er det IKKE muligt selv at vælge en pakkeshop under bestillingen, hvilket betyder at Post Nord forbeholder sig retten til at levere det til en hvilken som helst pakkeshop indenfor en radius af 5 km fra bopælen, i stedet for den som er nærmest.
Derfor skulle til den anden ende af byen med bus og afhente dem og forsøge at bakse de to gigantiske papkasser hjem igen. Det er bestemt ikke nemt!
Det kunne Greenrebels.dk godt forbedre ift kundeoplevelsen, men ellers er alt superduber ;) Hurtig levering, nemt at bestille, gode produkter, det halter kun med mulighed for valg af pakkeshop! Derfor denne karakter.
Hurtig effektiv hurtig levering
Produkt lever op til forventningerne 😊

Respuesta de Green Rebels ApS
Har købt kapillærkasser i sort plast - virker til at være i god kraftig kvalitet!

Respuesta de Green Rebels ApS
Vildt godt service og hurtigt svar på kommunikation. Jeg havde overset at mon order var sendt som 2 pakker, hvorfor jeg kun hentede den ene, den anden blev sendt retur. Selvom det 100 % var min fejl gensendte de min pakke uden beregning.

Respuesta de Green Rebels ApS
Hurtig levering. Kvaliteten af potterne levede op til min forventning.

Respuesta de Green Rebels ApS
God og effektiv hjemmeside.
Alting gik som forventet med hurtig levering og god orientering “undervejs”.
👍

Respuesta de Green Rebels ApS
Super god personlig service og meget hurtig ekspedition.
Gode varer