GrillSelv Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er absolut et fantastisk koncept - super kvalitet og fin service. Dog skal man lige have øje temperaturen i grisen. Vores fik 4 timer og var stegt lige i overkanten, men et stegetermometer fra s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpel løsning, køletrailer, grill, gris, hansker, 2stk grillstarter,kul og startbrikketter, sidebord og knive. Dansk gris, duk op og hent eller få den leveret hvis du laver en aftale. Valgte selv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilling online var simpel og ligetil, alt var forklaret. Det var indlysende hvad man valgte imellem. Afhentning kunne ske som Grillselv sagde og foregik uproblematisk, alt var tilstede og man... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med grill af pattegris hos grillselv.dk - nemt at hente trailer, let at tilberede og et hit hos alle gæsterne. Vi var ca. 45 til spisning og rigelig med kød til alle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de parrillas
  2. también en la categoría
  3. Tienda de artículos para fiestas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Siden GrillSelv så dagens lys i 2009 har alle vores kunder oplevet, hvor simple og nemme vores ”grill-selv-løsninger” i virkeligheden er... Men selvom vi har gjort det nemt stræber vi hele tiden efter at blive bedre. Vi ønsker ikke at love mere end vi kan holde og netop derfor, er dine anmeldelser vigtige for os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alt i alt en god oplevelse

der var en stor hjælp både ved afhentning og aflevering. gode produkter, og god vejledning til tilberedningen. det er let at gå til. mine anbefalinger til Grillselv ;o)

8 de julio de 2016

Genialt koncept

Fik det anbefalet og vi brugte gris med kølestrailer til kobberbryllup.
Helt kanon. Når grisen og grillen er ude er der et kæmpe køleskab i form af køletrailer der bare kan sluge al mad, øl og vin.
Ren og pæn stand, god kommunikaiton og SMS på hentedagen.
God vejledning til brug af køletrailer.

26 de junio de 2016

Genialt!

Vi havde en rigtig god oplevelse, alt var som beskrevet, vi er meget tilfredse.

17 de junio de 2016

God service

God service, man får mange tips til tilbredning når man henter trailer med grill og gris. Meget fint koncept.

10 de junio de 2016

grundig.

Det fungerede fint, god service, relevant information, meget enkelt, god flexibiletet, s[ vi er glade.

10 de junio de 2016

nemt og lige til

Super nemt og rigtig god gris. Grunden til at den ikke får 5 stjerner var at risten var ret beskidt da vi modtog den

3 de junio de 2016
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Grilltermometer

Det er en dårlig kvalitet starter temperaturen ved 40 grader også når det ligger i køleskabet, så jeg ved ikke hvor nøjagtig det lige er.Når man sælger sådan noget er man ikke særlig seriøs,men ellers tager det kun en ugestid at få det leveret

30 de mayo de 2016
Logotipo de GrillSelv

Respuesta de GrillSelv

Kære Frank, jeg skal ikke udelukke at dit termometer ikke virker korrekt, men alt du behøver er at sende en mail eller ringe til os, så får du tilsendt et nyt, uden beregning! Bemærk i øvrigt at vi har sendt dit termometer som B-post, for at holde forsendelses omkostningerne nede!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Næsehjulet havde problemer med at holde sig

Som altid super god kundeservice og en køletrailer der køler som den skal.

Et problem var dog at holderen til næsehjulet efterhånden er skruet helt i stykker. Dette resulterede i at bedst som traileren stod for sig selv fyldt med madvare så gled næsehjulet op af sin holder og traileren stod skævt. Måtte være 3 mand til dels at løfte snuden op igen og få spændt holderen godt sammen hvilket næsten var umuligt grundet slid.

30 de mayo de 2016

Hyggeligt og afslappende arrangement

Det var nemt, hyggeligt og ikke mindst skøn mad. Alle var begejstrede og der var rigeligt af alt. Lækre og friske salater, skønt vildsvin. Kan klart anbefales :-)

27 de mayo de 2016

Fantastisk koncept

Det bliver ikke nemmere. Op på grillen med grisen - den passer sig selv i fire timer. Imens kan du storme omkring og lægge drikkevarer og salater på køl i det kæmpestore køleskab, som grisen og udstyret kommer i.

13 de mayo de 2016

Helstegt pattegris

Helt perfekt superoplevelse, kun et lille minus man skal være opmærksom på at der ikke er bremser på traileren,så selv om man på hjemme siden skriver på hjemmesiden at den er let at kører med med en lille bil, så må mange små biler kun kører med trailer over 500 kg hvis der er bremser på den.
Grill gris og konceptet kan jeg kun anbefale.
Købt 15-4-2016
Lars Kloster

10 de mayo de 2016

Hurtig levering

Ringede til firmaet, fik svar på mine spørgsmål, bestilte efterfølgende på hjemmesiden, varer blev leveret direkte fra deres leverandør efter 2 arbejdsdage. Fuldt ud tilfreds. Kan anbefales uden forbehold.

4 de mayo de 2016

nemt og lige til

Super let og nemt at lave mad til mange gæster. God instruktions video.
Kan klart anbefales, vil selv bruge det igen.

1 de mayo de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale GrillSelv. Der er tænkt på ALT. Optænding og opskrift er lige til at gå til og nem at forstå. Maden smager af "kvalitet" og der er rigeligt af det.

3 de marzo de 2016

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.