Snell, vriendelijk en professioneel
Snelle, vriendelijke en professionele levering.
Snelle, vriendelijke en professionele levering.
Al een aantal keer besteld op grindkopen en telkens vlekkeloos verlopen. Zowel de communicatie als levering is top! We zijn zeer tevreden!
Zeer content, vlotte service en zeer vriendelijke jongeman die vanmorgen ons siergrind gebracht heeft.
Ook zeer mooie kwaliteit.
Dikke merci.
Bijzonder vriendelijk in het telefonisch contact, heel snelle levering. Kortom uitstekende service. Wij zouden sowieso hier voor een derde keer bestellen. Een aanrader
De derde keer een bestelling gedaan bij grindkopen.be. Snelle levering, goede communicatie en een zeer correcte levering terwijl we niet thuis waren: de bigbags stonden steeds netjes op de afgesproken plek. Topservice!
Zeer correcte levering
2 maal besteld en telkens op de gevraagde tijd en plaats geleverd.
vriendelijke chauffeur
Wij bestelden grind,stabilisé,boordsteen
zeer aantrekkelijke prijzen
Aanrader!
Zeer correct. Aantrekkelijke prijzen, kwaliteit, correcte levering en op tijdstip zoals gevraagd. Bijzonder vriendelijke chauffeur, top!
Wij bestelden siergrind.