Grizzly Gym Wear Opiniones

4. Tienda de ropa deportiva
  5. Tienda de ropa para hombres
  6. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

At Grizzly Gym Wear our main goal is to inspire and motivate people to start a healthy lifestyle by providing knowledge about health and fitness and give confidence with our workout clothes. In addition to our focus on knowledge and inspiration, we also prioritize the quality of our products. We understand that having the right workout clothes can make all the difference in your confidence and performance, which is why we design our activewear with both style and functionality in mind. We are more than a brand, don´t miss out to be one of us!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

47 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fick fel tröja

Fick fel tröja, hade beställt en pure i XL men fick en shape i XL istället. Orkade inte krångla så använde den jag fick. Annars så är jag nöjd med kvalitén på träningskläderna och att dom sitter bra på kroppen. Väskan var riktigt snygg och bra så den är alltid med till gymmet.

25 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag brukar alltid få för korta byxor…

Jag brukar alltid få för korta byxor eller for korta shorts men asså wow de sitter så bra på kroppen, det är jätte skönt material och det är i rätt storlek:) allt är bra med grizzly bear :) Grizzly bear is your new gym wear:)

19 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Kan rekommenderas.

Kundservice på topp när lagd order blev fel och önskan om att åtgärda det innan ordern skickades. Snabbt svar och god hjälp som åtgärdade problemet. Produkterna lever upp till sin beskrivning och bibehåller sin kvalitet och passform även efter tvätt. Mycket nöjd med support, hantering och produkterna i sig. Kan rekommenderas.

16 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snygga tights och bra service!

Mitt paket skickades till dörren där någon snodde den. Hörde av mig till supporten och fick mycket bra service av Jonathan. Beställde modellen instinct och är mycket nöjd med hur dem sitter! Kommer köpa alla färger!

1 de febrero de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.