Bij Groningen Warmtepomp staan we voor duurzame oplossingen, vakmanschap en persoonlijke service. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie én het onderhoud van warmtepompen voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen en omstreken. Met jarenlange ervaring in de installatietechniek bieden wij altijd een passende oplossing, afgestemd op jouw woning of bedrijfspand. Of je nu volledig wilt overstappen op een warmtepomp of op zoek bent naar een hybride systeem, wij adviseren je eerlijk en deskundig over de mogelijkheden. We werken uitsluitend met betrouwbare A-merken en gecertificeerde installateurs, zodat je zeker bent van kwaliteit en comfort, nu en in de toekomst. Bij ons geen standaardpakketten, maar maatwerk. We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek, een grondige analyse van je situatie en een heldere offerte zonder verrassingen achteraf. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom zijn we trots op de positieve ervaringen van onze klanten en blijven we ons elke dag inzetten voor topservice en een energiezuinige toekomst. Kies voor Groningenwarmtepomp.com – jouw betrouwbare partner in duurzaam verwarmen.
Paterswoldseweg 806, 9728 BM, Groningen, Holanda
- +31505690674
- klantenservice@groningenwarmtepomp.com
- groningenwarmtepomp.com
La gente también ha visto
De warmtepomp werkt stil en constant…
De warmtepomp werkt stil en constant zonder pieken in geluid.
handige voorinstellingen gekregen dat…
handige voorinstellingen gekregen dat maakt gebruik simpeler
alles werd uitgelegd in normale taal
geen harde klik of lawaai bij starten…
geen harde klik of lawaai bij starten dat waardeer ik
Hij Van Heat Pump
hij van heat pump service legde foam rond leiding bij keuken onder kastjes beetje krom maar werkte wel