Let at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Købte Nature's protection white dogs adult small breed, lamb - small kibbles og mine 5 hunde slikker skålene tomme. Før jeg fandt, Nature's prot... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg modtog i dag den fineste hvalpepakke og skulle kun betale portoen. Leveringen var hurtig og effektiv. Kæmpe anbefaling herfra og helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller fra dem.
Har bestilt foder hos Groomus nu fire gange. Alle gange er ordren pakket og sendt nærmest i samme øjeblik, som den er lagt - helt utroligt effektivt og hurtigt. Foderet er min kræsne hunds nye yndl... Ver más
Excellent Customer Service Highly recommended, I ordered few times in pass few months . Every time the items packed carefully . Super Fast Delivery. Easy contact with the customer service. T... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nøje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO og RUFFWEAR har i vores hverdag med hundene. God fornøjelse.
Información de contacto
Sletholmsvej 7, 8340, Malling, Dinamarca
- 28 10 89 22
- groomus@groomus.dk
- groomus.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig ekspetion fra man har…
Super hurtig ekspetion fra man har bestil varen til man modtager den
. Og høj kvalitet i foder .. og andre vare.. hvor der er et stort udvalg.. og jordens sødeste personale.
Altid tilfreds når jeg handler hos…
Altid tilfreds når jeg handler hos Groomus. Varerne kommer inden man kan nå at tælle til 10 og det er fantastisk ⭐️ - Og det er hver gang 🫶🏻
Bare positivt.
Bare positivt.
Har nu handlet her flere gange, og alt fungere bare.
hurtig levering varen lever op til mine…
hurtig levering varen lever op til mine forventninger
Korrekt hurtig levering.
Customer support doesn’t reply
Taking my chance to write here about my order (#10507) as I wrote you 3 times about it and never got a reply!
It’s been a month now, I just want the products I purchased…

Respuesta de Groomus
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, lækker produkter og foderet er i top kvalitet, mine hunde stortrives med det,
Altid god service og vejledning
Altid god service og vejledning. Hurtig levering
GroomUs - Bare bedst
Som både privat hundeejer og professionel hunde salon, kan vi kun anbefale Gitte og GroomUs.
Det er fra A - Z, ærlighed, professionalisme, hurtig levering og gode produkter - alt det der er behov for.
Vurdering baseret over længere tid.
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, super god service og hurtig levering.
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering, fine produkter. Tak 🫠
Altid den fineste og sødeste service og…
Altid den fineste og sødeste service og hurtigste levering.
Goede service en snelle levering
Mooie producten en super snelle levering naar Nederland. Hier bestel ik zeker vaker.
Hurtig levering
SUPER Service!!…
Gitte fra Groomus gav den bedste vejledning iforhold til vores køb. Hurtig levering og rigtig god vejledning. Jeg køber helt sikkert af Gitte igen.
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Hurtig levering. Fantastiske varer som vores hund bare elsker.
La experiencia Trustpilot