Let at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Købte Nature's protection white dogs adult small breed, lamb - small kibbles og mine 5 hunde slikker skålene tomme. Før jeg fandt, Nature's prot... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg modtog i dag den fineste hvalpepakke og skulle kun betale portoen. Leveringen var hurtig og effektiv. Kæmpe anbefaling herfra og helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller fra dem.
Har bestilt foder hos Groomus nu fire gange. Alle gange er ordren pakket og sendt nærmest i samme øjeblik, som den er lagt - helt utroligt effektivt og hurtigt. Foderet er min kræsne hunds nye yndl... Ver más
Excellent Customer Service Highly recommended, I ordered few times in pass few months . Every time the items packed carefully . Super Fast Delivery. Easy contact with the customer service. T... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nøje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO og RUFFWEAR har i vores hverdag med hundene. God fornøjelse.
Información de contacto
Sletholmsvej 7, 8340, Malling, Dinamarca
- 28 10 89 22
- groomus@groomus.dk
- groomus.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og super hundefoder
Jeg har handlet en del med Groomus både…
Jeg har handlet en del med Groomus både når Gitte med hendes Team er ude på udstillinger og gennem hjemmesiden, og jeg har altid fået en hurtig og god service..
Hvis jeg har haft brug for hjælp til køb af produkter har de altid været godt til at hjælpe med vejledning til de rette produkter..
Jeg bestilte den ene dag og modtog…
Jeg bestilte den ene dag og modtog varene den næste dag 👍
Hurtig levering og prima produkter
supe vejledning og forsendelse
venlig og super vejledning og hurtig forsendelse og superprodukt, fortjener 5 stjerner :-)
Alt er som lovet.
gode varer og hurtig levering
gode varer og hurtig levering, desværre en del foder udsolgt
Super dejlige produkter og service.
Rigtig god service og hurtig levering 😊
Rigtig lækre varer og lynhurtig levering
Service langt over middel - igen og igen
Har handlet hos Gitte & co. i snart 3 år og de formår altid at være fleksible eller levere den gode service. Da BonusCard var relevant, sørgede de for at man fik rabatten selvom man ikke lige var opmærksom på det.
Tak for hurtig besvarelse af spørgsmål og for at stå klar hvis man lige akut står og mangler hundemad og selv må hente på adressen.
Super god kvalitet af foder og hurtig…
Super god kvalitet af foder og hurtig levering
Køb af vand/mad skåle i glas look
Simpelthen de mest fantastiske skåle, meget stabile og står fast på gulvet. Kan varmt anbefales.
Altid gode priser og hurtig levering.
La experiencia Trustpilot