Let at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Købte Nature's protection white dogs adult small breed, lamb - small kibbles og mine 5 hunde slikker skålene tomme. Før jeg fandt, Nature's prot... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg modtog i dag den fineste hvalpepakke og skulle kun betale portoen. Leveringen var hurtig og effektiv. Kæmpe anbefaling herfra og helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller fra dem.
Har bestilt foder hos Groomus nu fire gange. Alle gange er ordren pakket og sendt nærmest i samme øjeblik, som den er lagt - helt utroligt effektivt og hurtigt. Foderet er min kræsne hunds nye yndl... Ver más
Excellent Customer Service Highly recommended, I ordered few times in pass few months . Every time the items packed carefully . Super Fast Delivery. Easy contact with the customer service. T... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nøje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO og RUFFWEAR har i vores hverdag med hundene. God fornøjelse.
Información de contacto
Sletholmsvej 7, 8340, Malling, Dinamarca
- 28 10 89 22
- groomus@groomus.dk
- groomus.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service
Fantastisk service, Gitte er altid klar på at hjælpe og give noget af hendes enorme viden ❤️
Det er hverken første eller sidste gang jeg køber hos Groomus
Meget tilfreds
Meget tilfreds, både med varene jeg har bestilt og ligeledes leveringen
Hurtig og god service
Super hurtig!
Inden køb var jeg i dialog for at få råd. Og efterfølgende med spørgsmål om varen. Helt igennem super fantastisk service!
Super hurtig levering og skønne…
Super hurtig levering og skønne produkter.
Efter god vejledning af GroomUS har min uldtot nu fået den flotteste pels. Kan klart varmt anbefale GroomUS😉👍
Super hurtig levering 👋
Hurtig levering og varer er som…
Hurtig levering og varer er som forventet.
Kan kun anbefale dem til andre.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. Meget tilfreds.
Hundefoder
Altid god service varen kommer dagen efter bestillingen på hjemmesiden som er let at bruge😀😀😀
God service og hurtig levering.
Som altid god service 😊
Fantastisk god oplevelse og service
Fantastisk god oplevelse og service
Det er ikke sidste gang vi handler der 😊
Hurtig levering. Hurtig tilbagemelding da min vare var udsolgt og kom med et alternativ 👍🏻
Hurtigt expedicion
Godt og nemt.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Føre et mærke der ikke er mange steder.
Hurtigt leveret.
Super service og personlig betjening.
Hurtigt til at sende varen
Købte en sele til hvalp
Købte en sele til hvalp , den er solid og god uden at genere hvalpen. Sidder perfekt og belaster hvalpen mindst muligt .
Blower er nem at bruge og vil på sigt hjælpe meget med pelspleje .
God service og vejledning .
Nemmeste måde at handle på .
V.H. Susanne.
La experiencia Trustpilot