Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelproces en aflevering vlot en top. In het gebruik bij onze 2 border collies en de yorkshire terrier, zwijmelen ze bijna weg, maar ze zijn het borstelen, trimmen en gefrutsel aan tenen en nagels... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Verzorgingsproducten voor honden en katten.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles in 1 huisdier verzorgingsset.

Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in gebruik genomen,snelle service. En een leuk cadeautje erbij als extra.🤩 109,- voor deze uitgebreide set is echt een koopje .

18 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Borstel

Het apparaat werkt perfect. Ik heb een bordercollie en die heeft flink wat haren om te borstelen. Dat is nu een fluitjes van een cent!! Ben er heel blij mee!!!!

31 de agosto de 2025

Aanrader Vlotte levering etc

Vlotte levering, binnen beloofde tijd. 1 dag. Ik heb de tondeuse nog niet gebruikt. Vooraf kreeg ik al een trimcursus op video gestuurd. Levering ziet er super verzorgd en compleet uit met uitvoerige Nederlandse gebruiksaanwijzing.

19 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Top ding

Top ding, werkt makkelijk en krachtig. Fijn dat hij draadloos werkt, snel opgeladen en veel verschillende koppen waardoor je hond goed kan trimmen maar qua lengte niet te kort wordt.

6 de agosto de 2025

Prachtig product

Prachtig product en al met veel plezier aan het gebruiken dankzij de gratis trim cursus is dit zo op te pakken. Voor mijn hond een fijnere ervaring dan de trimsalon!

12 de agosto de 2025

GEWELDIG apparaat

GEWELDIG apparaat! Ik schrijf niet snel een review, maar super prijs kwaliteitsverhouding. Ik ben er echt heel blij mee, het gevoel van schaapje scheren. Kwam makkelijk door de vacht van onze hond. Vergelijkbaar met labradoodle.

30 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wat beter kan is om te zorgen

Wat beter kan is om te zorgen, dat de pakketten, snel op plaats van bestemming zijn.
En de handleiding, sommige dingen zijn een beetje onduidelijk, en je moet dan perse naar een video kijken om erachter te komen,hoe het werkt.
Waar is dat rode ding voor?
Het pakketje was netjes verpakt.
Maakt best wel een lawaai, misschien dat mijn dieren er nog aan moeten wennen?
Maar de tijd zal het leren.

8 de agosto de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.