+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... Ver más
Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Ver más
Bestelproces en aflevering vlot en top. In het gebruik bij onze 2 border collies en de yorkshire terrier, zwijmelen ze bijna weg, maar ze zijn het borstelen, trimmen en gefrutsel aan tenen en nagels... Ver más
Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Verzorgingsproducten voor honden en katten.
Hempenserweg 2, 8935AA, Leeuwarden, Holanda
- info@groomzo.com
- groomzo.com
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
2 in 1 nagelvijl en knipper
Zeer snelle levering en heel stevig en handig product( 2 in 1 nagelvijl en knipper) veel beter dan verwacht. Echt top
Goede service na wat problemen met de…
Goede service na wat problemen met de bezorging van Postnl. Probleem goed opgelost en fijn contact.
Dit apparaat zuigt het haar op met…
Dit apparaat zuigt het haar op met scheren zodat de lange haren ook gelijk mee komen op de beentjes
Super blij mee
Snelle levering en de borstel werkt…
Snelle levering en de borstel werkt super goed
Drinkfontein katten
Drinkfontein voor katten.
Product is makkelijk in elkaar te zetten. Je hoort het motortje niet.
Besteld en volgende dag in huis en ben…
Besteld en volgende dag in huis en ben zeer tevreden met het apparaat
De beste koop ooit🤩👌🏼
De beste koop ooit!!!
Ik scheer altijd zelf mijn 2 hondjes maar daar kruipt heel veel werk in en laat staan dan nog de opkuis van al dat haar in het rond op je kledij in je neus….noem maar op🙈
Ik had het al meermaals zien passeren maar had eerst wat de hond uit de haren gekeken😅en na meer en meer lezen van goeie reviews dacht ik komaan nu met de Sinterklaas korting op bol laat ik deze eens leveren en waaaaauw wat een plezier op mee te werken alsof je door de boter gaat en slechts 20 min per hond wat voordien een uur was🙈en het voordeel doordat de haren erin gezogen word zijn de haren nu ook overal op de juiste lengte afgeschoren en zeker met weerborstels nu echt een gemak erdoor te gaan en vooral zogoed als geen haar meer op de tafel en hoef ik zelfs niet meer te stofzuigen achteraf omdat alles in de stofzuiger zit!
Ik kan het echt maar aan iedereen aanbevelen en zal deze nog een review krijgen op insta want dit bedrijf verdient dit terecht!!!❤️
Tondeuse hond Het werkt echt super goed.
Het werkt echt super goed.
Raad het aan.
Works well but cheap plastic
I expected the materials to be a bit better... its all made out of pretty cheap plastic. But to be honest it gets the job done. I just trimmed my mini poodle and the trimmer worked pretty well.
Super apperaat.
Super apperaat.. Kam de katjes nu zonder dat ik zelf onder het haar zit.. We heb 2 ragdoll katjes.
Tondeuse is een aanwinst
Alle produkten in een keer ontvangen. En tondeuse doet precies zoals in filmpje. Lekker makkelijk in gebruik, en resultaat mag er zijn voor onze doodle. Zeker een aanbeveling waard.
Directe gecommuniceerd en ook zo…
Directe gecommuniceerd en ook zo uitgevoerd. Goede service.
Goede en snelle communicatie
Goede en snelle communicatie! 1 artikel niet in voorraad, onmiddellijk de keuze gekregen om artikel te annuleren en terug te betalen of om te laten naleveren.
En werd, zodra terug in voorraad, nageleverd.
Ik zou de arm pas in nov krijgen maar…
Ik zou de arm pas in nov krijgen maar was al een dag latter woensdag het apparaat en donderdag de arm was een super service van jullie
Super gedaan!
Zeer correct,ben tevreden met het artikel,alles ging vlot en eerlijk
Snelle levering, fijn product. Tondeuse is echt fluisterstil. Heel fijn dat er een instructiefilmpje bij zat.
Ideaal voor de hond die houdt ervan…
Ideaal voor de hond die houdt ervan omdat het toestel niet veel geluid geeft
Heel snel geleverd en mooie kwaliteit
Más información sobre otros tipos de reseñas.