Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zijn ze nog actief? Ik als tevreden klant wilde bijkomen maar daarvoor eerst contact. Zowel per mail als email radiostilte

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen response! 5 mei besteld en bijna 3000,- afgerekend. Alleen items besteld die op voorraad waren. Deze website vermelde toen nog 10 werkdagen voor voorraad producten. Had dus uiterlijk 22 mei gel... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ich habe vor mehr als 4 Wochen Module im deutschen Shop des Unternehmens bestellt, welche ausdrücklich verfügbar sein sollten. Laut FAQ bedeutet das eine maximale Lieferzeit von 5 Tagen laut Seite. Na... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer aardige, behulpzame, geduldige en goedmoedige mensen. Eigenlijk willen ze wel alles voor je doen. Zonnepanelen mee? Zullen we ze even op een pallet laden? Ook nog even extra vastzetten? Even in j... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de generación de energía solar

Escrito por la empresa

Nederland loopt achter. Dat mag wel duidelijk zijn als je kijkt naar de plannen voor 2023. GroothandelSolar is vooruitstrevend om Nederland een handje te helpen. Daarnaast willen wij graag het verschil maken in service. Helemaal in deze spannende tijden waarbij levering en voorraad voor grote problemen kunnen zorgen.

3,0

Ha contestado el 12% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slechte communicatie

Bestelling geplaatst 24 -05-2023, meerdere malen gemaild over de levertijden en status tot op heden moet ik daar nog antwoord op krijgen.
Dinsdag 6-6-2023 maar eens gebeld met de vraag van de status, Ik moest wachten want ze waren de order kwijt maar het stond klaar. Afspraak gemaakt voor 9-6-2023 zou de transporteur langs komen u wordt gebeld over het tijdstip. Vrijdag 9-6-2023 wordt ik gebeld rond 10.30 door de transporteur wij staan voor deur maar er is niemand. Ik heb daarop gezegd ik regel iemand die binnen 1 minuut daar is.
Materialen geleverd verder prima. Mis ik een esentieel onderdeel. Ik bellen, en dit voorgelegd krijg als antwoord op het eerste ze komen tussen 8.00 en 17.00 dan moet u maar thuis blijven. en over het essentiele onderdeel we hebben wel een ander onderdeel wat u kunt gebruiken maar dat kunt u ophalen of via de post versturen. Dus maar weer wachten totdat ik daad werkelijk aan de gang kan.
Communiceren is wel een aandachtspunt bij hun

9 de junio de 2023

Prima ervaring

Prima ervaring van zowel de webshop als bij het afhalen. Gemakkelijk telefonisch een afspraak maken en vriendelijke contact. Bedankt!

13 de mayo de 2023

Probeer al 3 weken een bestelling te annuleren

Probeer al 3 weken een bestelling te annuleren omdat het leveren lastig is?. Dus annuleren maar, netjes binnen 14 dagen gebeld en mails gestuurd. Noch op de mails noch via telefoons reactie of een bevestiging gehad.

11 de mayo de 2023
Logotipo de Groothandelsolar

Respuesta de Groothandelsolar

Beste,

Zou je contact via kantoor willen opnemen en vragen naar Melle? Dan ga ik het voor je oplossen. Excuus!

Na 4 maanden nog geen levering

Ik Februari een WLan dongel besteld en nog steeds niet binnen.
Zeker 5 keer achter aan gebeld maar steeds andere oorzaken waarom ze niet leveren.
Hopelijk komt deze aankomende week binnen.
Bij een andere leverancier is deze binnen 2 dagen te leveren en ga dat ook doen als ik deze week geen levering heb.

Nou inderdaad 5 dagen later nog niks gehoord en niks geleverd

30 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en snelle levering

Ik heb een lange tijd getwijfeld om zonnepanelen aan te schaffen en uiteindelijk toch gedaan bij Groothandel Solar. De service was super en kreeg een goede uitleg bij het afhalen over de installatie. De installatie was ook eigenlijk direct na het bestellen op te halen! Kortom super geholpen en een goede prijs kwaliteit.

25 de marzo de 2023

Geweldige service!

Alles in één week geregeld.
Vooraf eerst mail en toen telefonisch contact gehad. Goed advies gehad.
Vlotte service, scherpe prijs en zeer klant vriendelijk! Top!

5 de abril de 2023

Afhalen

Eerst telefonisch contact daarna snel en gemakkelijk besteld. Ophalen was makkelijk en vriendelijk personeel!

5 de abril de 2023

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf. Allereerst zeer goed telefonisch advies gekregen waarvoor uitgebreid de tijd genomen werd. Vervolgens samen de bestelling samengesteld die een paar dagen later direct opgehaald kon worden in Marwijksoord. Zeer vriendelijke mannen die hielpen met het inladen gaven ook nog montageadviezen. Eén onderdeel, wat niet voorradig was, werd een paar dagen later kosteloos nagezonden. Tijdens de montage ook nog 2 keer contact gehad met de helpdesk en ook weer prima geholpen. Perfecte service dus. Kan ze bij iedereen van harte aanraden!

30 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.