Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zochten voetbalkaarten voor een wedstrijd van Liverpool. Via via op deze aanbieder uitgekomen en wat een goede prijs/kwaliteit en service!! Snel contact en respons via de mail. Ruim een week voo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wedstrijd Dortmund-HSV gaan kijken, stonden in ‘Der Gelbe Wand’ en topervaring. Alles goed geregeld, 1 berichtje gestuurd via whatsapp en quasi onmiddellijk antwoord. Redelijk groot verschil m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt super geregeld! Nergens geen om kijken naar en alles wordt netjes via de mail gecommuniceerd. Bij vragen wordt er snel gereageerd, ideaal!

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Vendedor de entradas para eventos

Escrito por la empresa

Wij van Groundhopticket.nl helpen voetbalfans aan tickets die lastig te krijgen zijn. Door ons grote netwerk vooral binnen Europa is bijna elke voetbalwedstrijd te bezoeken via ons. Groundhopticket.nl

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Naar wedstrijden van Man United-Leeds & Liverpool-PSG

Naar wedstrijden van Man United-Leeds en Liverpool-PSG geweest afgelopen Ma & Di. Ondanks 2 verlies partijen is het uitstekend verlopen. Goede zit plaatsen (hospitality Brodies uitbreiding bij Liverpool) en snelle service. Via App en mail goede comunicatie, ook waarom je soms kaarten pas laat toegestuurd kunnen worden. snelle reactie op vragen, dus prima verzorgd. Als ik een puntje van kritiek moet zoeken, zou het fijn zijn als de hotels iets korter bij het centrum liggen, maar we hebben de weg goed kunnen vinden en je leert zo ook de openbaarvervoer in een vreemde stad ;-).

14 de abril de 2026

Echt super geregeld

14 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tickets Liverpool, service was top!

Snel contact en respons via de mail. Ruim een week voor de wedstrijd kregen we een upgrade aangeboden tegen een kleine meerprijs, super!! Niet opdringerig maar gewoon lekker normaal in het contact. Het krijgen van de tickets en toegang ging ook gemakkelijk.
Zeker een aanrader om via deze aanbieder te boeken.

15 de abril de 2026

Al 3e keer bestelling geplaatst via GHT

Fijne klantenservice, snelle reactietijd via Whatsapp. We werden voor beide vluchten netjes ingecheckt 24uur van tevoren en de vliegtickets en tickets voor de voetbalwedstrijden kregen we netjes een dag van tevoren.

Dortmund-HSV

Redelijk groot verschil met prijs op ticket en wat ik betaald heb, maar voor once in a lifetime ervaring betaal ik graag wat meer.

Betrouwbare aanbieder voetbalreizen

Alles goed geregeld en toen ik de aanloopperiode van de reis een vraag had kwam er snel en duidelijke uitleg. Goede en nette hotelaccommodatie central bij station en metrostations

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige dagen gehad in Manchester!

Prachtige dagen gehad met mijn zoon in Manchester bij de wedstrijd City-Real. Mees van Groundhopticket zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt vertrekken. Alles is vooraf perfect geregeld, ruim op tijd en duidelijk gecommuniceerd. Mocht je toch vragen hebben reageert hij altijd en zeer snel! Wij gaan zeker nog eens een wedstrijd bezoeken via Groundhop!!

18 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Staanplaats tussen de harde kern, gaaf!

Het was in eerste instantie schrikken dat we een ticket hadden ontvangen voor de staantribune tussen de harde kern van Arminia Bielefeld. Ook vonden we de prijs die wij ervoor moesten betalen in stevig tov de prijs die op de ticket stond.
Maar dit alles achter gelaten hebben we een fantastische middag beleefd in Bielefeld. De sfeer was goed en tussen de harde kern beleef je het supporterschap in zijn rauwste vorm. Echt heel gaaf!

28 de febrero de 2026

Positieve ervaring

Wij hadden twee kaartjes voor de wedstrijd Barcelona-Villareal. Naast dat de wedstrijd zelf leuk was, waren de plekken ook geweldig. We hebben een hele goede ervaring met Groundhoptickets

28 de febrero de 2026

Goed opgezette dienstverlening

Goed opgezette dienstverlening, goede service en direct respons.
Mooie ervaring naar Barcelona, goed hotel, vlucht en tickets inclusief incheck geregeld.
Al met al een uitstekende ervaring voor mijn 14 jarige zoon en zijn vader. Door de 3-daagse planning was er ook genoeg tijd om te genieten van de stad en cultuur.
De wedstrijd was prachtig. Enige waar wat beter kon waren de plaatsen, we zaten prima maar wel hoog, betere seats zou welkom zijn en ook wel passen in het budget lijkt ons.
Verder kwamen de tickets allemaal last minute binnen. Dat maakte het een beetje spannend voor een eerste keer, maar nu weten we dat alles gewoon komt en je kunt vertrouwen op de dienstverlening.

22 de febrero de 2026

Prima geregeld…

Alles al door Groundhop vantevoren al prima geregeld. Aanrader om via hen te boeken.
Tip voor Groundhop voor reis naar Newcastle: boek bij Rooms Inn hotel een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden. Twee personen in tweepersoonsbed ter grootte van een twijfelaar is namelijk voor 3 nachten niet aan te raden.

20 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.