GroupAway Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf moment één word je goed begeleid met alle vragen die je hebt. Group Away helpt je werkelijk overal bij. De reis zelf heb ik als fantastisch ervaren, het verblijf was mooi schoon en het eten was... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben meegeweest op expeditie lost Tribe 2 en dit was de meest vette ervaring ooit! Alles is ook zo geregeld dat er een goede ervaring is tussen mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en avon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top ervaring gehad! Fijne reis gehad waarbij verwachting werd overtroffen. Alles goed geregeld en open besproken met de groep. Je mening telt en er wordt naar je geluisterd. Persoonlijk conta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige reis gemaakt naar de Amazone met een groep en Luc en Jort als begeleiding. Mooie mensen om een onvergetelijke reis mee te maken. Lokale gidsen die opgegroeid zijn in de jungle en precies wet... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

68 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prachtige bewustwordingsreis mogen…

Prachtige bewustwordingsreis mogen maken
Eentje die ik iedereen aan zou raden
Ben anders teruggekomen als ik gegaan ben
Dankbaar voor Axel en Elise die dit tot een succes gebracht hebben
En dankbaar voor alle andere mooie mensen die ik hier in kwetsbaarheid heb mogen leren kennen/omarmen

12 de mayo de 2025

Respuesta de GroupAway

Dankjewel voor je warme woorden Mayckel! Geweldig dat deze reis zoveel impact op je heeft gehad. We geven je complimenten zeker door aan Axel en Elise. Dank voor je openheid en vertrouwen! Hopelijk zien we je nog eens terug op een volgend avontuur!

- GroupAway

Droomreis naar Everest Basecamp

In November naar Mount Everest’s Basecamp gegaan met groupaway en ik kan maar 1 ding zeggen over de reis: geweldig! Als groep al snel heel close geworden en er een prachtige tijd van gemaakt met de mooiste uitzichten

1 de noviembre de 2024

Respuesta de GroupAway

Bedankt Gijs! We zijn trots op jou dat je deze expeditie hebt voltooid en we hopen je in de toekomst opnieuw een keer mee te nemen op een nieuw avontuur!

Super reis gehad met Groupway

Ik heb echt een fan tas tische reis gehad met Groupaway. Ze hebben alles erg goed geregeld en als t dan onverwacht anders loopt reageren ze hier heel goed op! Ik heb genoten van de hosts en naast de organisatie zelf, zijn de mensen die er werken ook echt mensen met een passie.

7 de noviembre de 2024

Respuesta de GroupAway

Bedankt voor de mooie woorden Auke! Je bent een deelnemer om nooit te vergeten. Je bent enorm gegroeid en we zijn ervan overtuigd dat je deze groei zal doorzetten. Weet dat we als organisatie altijd voor je klaar staan!

Zeker doen!!

Een enorm vette reis gehad met Groupaway, veel mooie nieuwe mensen culturen en mezelf beter leren kennen. Alles ook goed geregeld met informatievoorziening en duidelijke communicatie. Echt een aanrader!

29 de octubre de 2024

Respuesta de GroupAway

Bedankt Jasper! We zijn blij om te horen dat je de reis goed hebt ervaren!

Expeditie Mount Everest

Als host heb ik in november 2024 de reis naar Everest Base Camp voor Group Away begeleid.
Door Group Away werd alles vooraf keurig geregeld voor mij qua overeenkomst, tickets, overnachting en vergoeding.
De amicale samenwerking en het voortdurende aanvoelen en aanvullen van mij, de andere host en de organisatie vanuit NL, heeft zeker bijgedragen aan de succesbeleving van alle 12 deelnemers.
Ik kan deze avontuurlijke reis en de reisorganisatie van harte aanbevelen, ook aan mijn eigen professionele netwerk!

1 de noviembre de 2024

Respuesta de GroupAway

Bedankt Martijn! Zonder jou was deze ervaring niet mogelijk geweest, samen met Krachtzat hebben we deze unieke ervaring voor iedereen kunnen neerzetten!

8 consejos para escribir buenas reseñas.